خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       10 مطلبی که باید درباره حق نسخه برداری معماری بدانید؟       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین       
نقش برتر پارس
 

روش و توضیحات خرید
جهت اطمينان از عملکرد و تضمين تحويل محصول به بخش ارتباط با ما بخش مجوز ها مراجعه بفرماييد ، شما می توانيد به صورت آنلاين از درگاه  پارسيان، ملت و سامان خريد و درهمان لحظه از روی سايت اکثر فايلها را دانلود کنيد برای این منظور می بايست کليد افزودن به سبد خريد را در انتهای هر صفحه کليک نموده و برای خريد به سايت بانک ارجاع داده شويد . با وارد نمودن رمز دوم  خرید را انجام و بلا فاصله فایل مورد نظر را دانلود کنيد ، در معدودی موارد پس از خرید بدلیل سنگینی فایل و يا نرسيدن نوبت آپلود فايل آن را در ايميل خود دریافت نمایید - در غیر این صورت جهت تهیه پروژه و نقشه با فهرست مندرج و مبلغ ذکر شده (بالای5000 تومان) را از طريق دستگاه هاي خودپرداز یا سایتهای بانکی به شماره کارت بانک ملی  6037-9971-8264-1424 به نام صالحی پرداخت و عنوان فایل ، ايميل و مبلغ پرداختی خود را به همراه  09128380245  با پيامک ارسال نماييد . در این روش كليه فایل ها و نقشه های مورد نظر سريعا به ايميلتان ارسال میشود و ارسال آن از طريق پيامك به شما اعلام خواهد شد. ساعت کاری و پاسخگويی تلفنی يکسره از 9 صبح الی 17 بعد الظهر و جوابگويی پيامک و واتس آپ از 9 تا 24 شب-.حتی ایام تعطیل با تشکر از اعتماد شما

   

 


بنر سمت جپ
 

پشتيبانی آنلاين

تلگرام-پيامک


فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: گزارش کاراموزی كنسرو سازی

تاریخ ایجاد 03/06/1395 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 46   قیمت: 3000 تومان   حجم فایل: 48 kb  تعدادمشاهده  2


مقدمه
 
ماهی از جمله محصولات با ارزش دریایی است كه نسبت به فساد حساس بوده و دذر اثر رشد و تگثیر باكتری ها سریعا" فاسد و غیر قابل مصرف می شود. فساد در ماهی به دو صورت میكروبی و شیمیا یی بروز می نماید . فساد میكروبی به دنبال آلودگی ماهی به میكروگانیسم ها از جمكله آسینتوباكتر، فلاووباكتریوم ، پزود و موناس ، سیتوفاگا و غیره در طی مراحل مختلف صید ، عمل آوری ، حمل و نقل و نگهداری ایجاد می گردد.
 
در اثر رشد و تكثیر میكروارگانیسم ها تری متبل آمین اكسید موجود در عضلات ماهی به تری متیل آمین مبدل می شود و پیكرة ماهی بوی زننده و متعفن كه محصول فساد شیمیایی است به خود می گیرد.
 
آزمایش ها و روشهای مختلفی جهت تشخیص ماهی از فاسد بكار برده می شود كه معمول ترین آنها بررسی حسی و ظاهری ماهی از نظر ارگانونپتیكی ، انجام آزمایشهای شیمیایی و میكروبی می باشد.
 
لذا جهت جلوگیری از فساد ماهی و افزایش ماندگاری آن روشهای نگهداری و فراوری مختلفی از جمله پخت و كنسرو كردن صورت می پذیرد.
 
تاریخچة كنسرو سازی
 
ابداع و ساخت كنسرو در زمان جنگ فرانسه در سال 1790 میلادی توسط نیكلاس آپر انجام پذیرفت و در سال 1804 میلادی برای اولین بار از ظروف شیشه ای جهت بسته بندی مواد غذایی استفاده شد و بدین روش 8 ماه ماده غذایی سالم باقی ماند . در سال های 1920 و1970 روشهای محاسباتی جهت تعیین دمای استریلزاسیون ارائه شد و در سال 1973 توسط آقای استامبو روش جدیدی جهت محاسبة زمان سترون سازی قوطی های مختلف در دمایهای متفاوت اتوكلاو ابداع كردید.
 
شروع صنعت كنسرو سازی دزر كشور ایران به سال 1309 شمسی بر می گردد به طوری كه برای اولین بار آقای درخشانی از ایرانیان مهاجر كشور روسیه این صنعت را وارد كشور نمود.
 
اولین كارخانه كنسرو سازی در سال 1316 در بندر عباس جهت تولید كنسرو ماهی تأسیس گردید و در حال حاضر 150 واحد كنسرو سازی جهت تهیة تن ماهی در كشور وجوددارد.
 
كنسرو سازی(canning)
 
یكی از مهمترین روشهای آماده سازی یا فرآوری مواد خوراكی ، حرارت دادن می باشد . حرارت نه تنها سبب بهبود كیفیت خوراكی یا Eating quality  مواد غذایی می شود بلكه از طریق كاهش سرعت یا توقف فعالیتهای شیمیایی ، انزیمی و باكتریایی ، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می دهد.


کلمات کلیدی مرتبط:
گزارش کاراموزی كنسرو سازی , گزارش کاراموزی كنسرو سازی , کاراموزی كنسرو سازی , کارورزی كنسرو سازی , دانلود گزارش کارآموزی كنسرو سازی , ,
مقالات مرتبط در این دسته
گزارش كار شيمي عمومي يك - سينتيك (اندازه گيري سرعت واكنش هاي شيميايي و تعيين اثر غلظت بر آنها)
کاراموزی آشنایی با بخشداری
گزارش کارآموزی در محل احداث پارک ناز
گزارش کارآموزی كارخانه آرد زاودی بندرتركمن
گزارش كارآموزی شرکت سرماآفرین
گزارش كارآموزی پالایشگاه شركت نفت شیراز
دانلود گزارش کار آموزی
گـزارش کـارآموزی مجتمع پتروشیمی شیراز - واحد اوره منطقه 2
گزارش کاراموزی شركت تولیدی لوازم تزئینی خودرو
گزارش کاراموزی اداره برق قسمت خدمات مشتركین شهرستان ابهر
کارآ وزی زراعت و اصلاح نباتات -مرکز تحقیقات توتون تیرتاش
گزارش کاراموزی شركت چینی نور
گزارش کاراموزی تعمیر دستگاه صوتی و تصویری
گزارش كارآموزي در شركت نساجي و فرش نگين قطب راوند
دانلود گزارش کارآموزی در آموزش و پرورش
طرح توجیهی پرورش گل و گیاهان زینتی
گزارش کاراموزی آموزش فتوشاپ
گزارش کار اداره کار، تعاون و رفاه امور اجتماعی کوهدشت
گزارش كارورزی در روابط عمومی شهرداری
اداره گاز

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
Copyright © 2013-2016 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد