خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی کاربرد انرژي خورشيدي در معماری

   تعدادبرگ: 48 اسلاید   قیمت: 15000 تومان     تعدادمشاهده  5


پاورپوینت بررسی کاربرد انرژي خورشيدي در معماری
 
بخشی از مطلب
  مقادير بسيار زيادي از سوخت هاي فسيلي تجديدناپذير که امروزه براي توليد انرژي مصرف مي شوند، سوخت هايي هستند که در دسترس نسل هاي آينده نخواهند بود و آيندگان از آن محروم خواهند ماند. فرآيندهايي که در تبديل سوخت به انرژي نقش دارند، به دليل پخش و گسترش آنها در درازمدت اثرات منفي بر محيط خواهند داشت. اين شرايط مستلزم يک بازنگري اساسي و سريع در تفکر بشر، به ويژه در بخشي که برنامه ريزان و موسسات در فرآيند ساخت آن نقش دارند، خواهد بود. شکل و نوع فضاي ساختماني ايجاد شده براي آينده بايد بر اساس يک رويکرد پاسخ گويانه و مسئولانه به طبيعت و استفاده از پتانسيل انرژي هاي پايان ناپذير به خصوص خورشيد باشد، چرا که خورشيد يکي از منابع مهم انرژي است که به فناوري هاي پيشرفته و پر هزينه نياز ندارد به عنوان يک منبع مفيد و تأمين کننده ي انرژي در بيش تر نقاط جهان به کار گرفته شود. استفاده از اين انرژي پاک براي تمامي کشورها، به ويژه آن هايي که فاقد منابع انرژي زيرزميني اند، مناسب ترين راه براي دستيابي به نيروي لازم براي رشد و توسعه اقتصادي است. نقش معماري و شهرسازي در اين جا به عنوان يک حرفه مسئوليت پذير است که به طور وسيع اين جنبه ي مهم را پشتيباني مي کند. بنابراين، هدف از کار معماران و شهرسازان در آينده بايد طراحي ساختمان ها و فضاهاي شهري به گونه اي باشد که منابع طبيعي محفوظ بمانند و بهره برداري از انواع قابل تجديد انرژي، به ويژه انرژي خورشيدي، تا حد امکان به طور گسترده مورد استفاده قرار گيرد. (بندتي،1384)
در اواسط دهه ي هفتاد (1970) هنگامي که بحران انرژي براي اولين بار بشر را از طبيعت محدود سوخت هاي فسيلي آگاه ساخت، معماران و برنامه ريزان شهري- که مسئول حوزه و بخشي بودند که بيش از نيمي از انرژي مصرفي به آن بخش نسبت داده مي شد - نتوانستند پاسخ دقيق و واضحي براي اين مشکل پيدا کنند. مدت زمان طولاني پيش از اين موضوع، انرژي در مقاديري نامحدود و با قيمتي مناسب و قابل قبول در دسترس همگان بود و به نظر نمي رسيد که روزي اين نياز حياتي به وجود آيد و مصرف انرژي بايد کاهش پيدا کند. هر چند بعد از آن زمان، احساس ناامني و تزلزل بسيار شديدي در اين باره به وجود آمد و حداقل، چالش هايي که اين شرايط جديد را به وجود آ ورده بود، شناسايي شد: وظيفه ي اوليه و اصلي ساختمان ها - تأمين سرپناه و استراحتگاه براي انسان و دارايي هاي او - به طور مجدد تفسير شد. 
صرفه جويي دقيق در مصرف انرژي و استفاده و به کارگيري موثرتر از اشکال منطبق با محيط زيست (به ويژه انرژي خورشيدي) به صورت يک فرضيه، نقش محوري را در کار افراد متخصص در اين زمينه ايجاد کرد. اين رويکرد جديد پاسخي عمل گرايانه به شرايط موجود بود و تنها بر اساس تمايل هاي مدگرايانه نبود. (سقطي،1380)
حال، پس از گذشت سه دهه، مي توان تعداد زيادي از ساختمان هاي برجسته و ممتازي را نام برد که مفاهيم بلند پايه ي معماري پايدار در آن ها آشکار است. اين ساختمان ها بيانگر تعابير جديد و کاربردهاي موثر و جامع انرژي محيطي براي گرمايش، سرمايش، تهويه ي طبيعي، روشنايي و توليد الکتريسيته هستند. از جمله ساختمان هايي که انرژي خورشيدي در طراحي آن ها به عنوان يک معمار اصلي محسوب مي شود و به شکل موثر مورد استفاده قرار مي گيرد، مي توان به خانه ها و مجتمع هاي مسکوني از هر نوع و با هر ابعادي، مدارس، دانشگاه ها، ادارات، موزه ها، نمايشگاه ها و بسياري از کاربري هاي ديگر اشاره کرد.
و.....


کلمات کلیدی مرتبط:
کاربرد انرژي خورشيدي در معماری ,پاورپوینت بررسی ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی بهترين نسبت مساحت پنجره به ديوار در اقليم سرد
پاورپوینت بررسی شرایط اقلیمی و معماری بومي بوشهر
پاورپوینت بررسی كنترل باد يا جريان هوا و عناصر معماری سنتی ایران
پاورپوینت بررسی اقليمی و معماري روستای حصارساتی و روستای سقرچين شهریار
پاورپوینت بررسی ملاحضات و مشخصات اقلیمی در معماری همساز با اقلیم
پاورپوینت بررسی شرایط اقلیمی ، جغرافیایی ، طبیعی و تاریخی تهران
پاورپوینت بررسی دیوار ترومب ( Trombe)
پاورپوینت بررسی تأثیر اقلیم بر معماری فضای مسکونی ایرانی
پاورپوینت بررسی آلودگی هوای تهران و ارتباط آن با اینورژن
پاورپوینت بررسی عناصر و مولفه های تنظیم شرایط اقلیمی محیطی
پاورپوینت بررسی اقلیمی ،جغرافیایی و معماری منطقه یک تهران
پاورپوینت بررسی راهکارها و جزییات اجرایی بهروری انرژی در ساختمان
پاورپوینت بررسی معماری ساختمان انرژی صفر
پاورپوینت بررسی معماری ساختمانهای خورشیدی
پاورپوینت بررسی اصول طراحی ساختمان با انرژی صفر و معرفی نمونه های برجسته جهانی
پاورپوینت بررسی شرایط اقلیمی مناطق گرم و خشک
پاورپوینت بررسی معماری اقلیم گرم و خشک در جهان
پاورپوینت بررسی معماری پایدار و تاثیر اقلیم بر معماری بومی شمال مازندران
پاورپوینت بررسی شرایط اقلیمی و معماری اقلیم سرد کوهستان های غربی ایران
پاورپوینت بررسی نمونه کاربرد عوامل اقلیمی توسط ایرانیان در معماری سنتی

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد