خانه
مطالعات و پروژه طراحی مجموعه اکوتوریستی-اقامتی 250 برگ ورد +نقشه های اتوکدی و تصاویر سه بعدی فهرست مطالب فصل اول:مطالعات پایه 1 1-1-اکو توریسم چیست: 1 1-2-اکوتوریستها(بومگردان) کیستند 1 1-3-جایگاه اکوتوریسم در بازار توریسم(گردشگری) 2 1-4-مروری بر مفهوم اکوتوریسم 3 1-5-گردشگری در ایران 8 1-6-تعریف گردشگری 11 1-7-گردشگری در جهان 11 1-8-گردشگری در ایران 12 1-9-گردشگران ایرانی 12 1-10-گردشگری در اروپا قبل از قرن بیستم 13 1-11-گردشگری در قطبهای زمین 13 1-12-اهمیت گردشگری 13 1-13-اشتغال زایی 14 1-14-گونه شناسی گردشگری 14 1-15-گردشگری مجازی 14 1-16-گردشگری درمانی 15 1-17-گردشگری تفریحی 15 1-18-گردشگری زمستانی 15 1-19-گردشگری انبوه 16 1-20-گردشگری گروهی بینالمللی 17 1-21-سایر گونههای گردشگری 18 1-22-پیشرفتهای اخیر 22 1-23-سازمان گردشگری جهانی (UNWTO) 24 1-24-گردشگری پایدار 25 1-25-تعریف توریسم 26 1-26-ابعاد توریسم 27 1-27-نیازهای اساسی برای توریسم 28 1-28-نگاهی به صنعت توریسم در ایران و بررسی راهکارهای توسعه 29 منابع: 33 فصل دوم:مطالعات تکمیلی 33 2-1-تاريخچه هتلداري نوين 33 2-2-اقامتگاههاي مسافري 34 2-3-جا، ظرفيت و درجه بندي هتل 36 2-4-انواع هتل 37 2-5-هتل داخل شهر 39 2-6-هتل حومه شهر 39 2-7-هتل هاي تفريحي يا ري زورت هتل 39 2-8- هتلهاي فرودگاهي 39 2-9-مسافرخانه ها 39 2-10-طبقه بندي بر اساس نوع طرح يا برنامه 40 2-11-طبقه بندي بر اساس نوع مهمان 40 2-12-هتل هاي خانوادگي 40 2-13-طبقه بندي بر اساس مدت اقامت 41 2-14-طبقه بندي براساس امكانات ارائه شده 41 2-15-هتل هاي اقتصادي يا با سرويس محدود 42 2-16-هتل هاي مجلل 42 2-17-عناصر هتل 43 2-18-فضاهاي مورد نياز براي هتل هاي معمولي 44 2-19-اقامتگاههای وابسته به راه (رباط – ساباط – خان – کاروانسرا) 45 2-20-تاريخچه واحدهاي اقامتي ،پذيرايي در ايران 46 2-21-فرهنگنامه هتل و هتلدرای 48 2-22-هتل HOTEL 48 2-23-متل MOTEL 49 2-24-هتل پانسیون HOTEL PANSION 49 2-25-هتل آپارتمان HOTEL APARTMENT 49 2-26-سوئیت SUITE 50 2-27-مهمانپذیر 50 2-28-کابانا هتل CABANA HOTEL 51 2-29-تاریخچه : 51 2-30-هتلداري در ايران 53 2-31-تاريخچه هتل در ايران معاصر 57 منابع 59 فصل سوم:مبانی نظری 60 3-1-بررسی مفهوم فضا در معماری 60 3-1-1-کیفیت فضا: 60 3-1-2-ویژگیهای فضا 64 3-1-3-معماری بر پایه فضا 66 3-1-4-مفهوم فضا از نظر اندیشمندان 67 3-1-5-نظر اندیشمندان در مورد فضا 72 3-2-رابطه درون و بیرون در معماری 74 3-3-رنگ در معماری ایران 80 3-4-ایهام وتداعی 83 3-5-گوناگونی معماری در ایران 84 3-6-حجم در معماری ایران 85 منابع: 86 فصل چهارم: ضوابط و استانداردها و برنامه فیزیکی 87 4-1-استانداردهای کلی و جامع 87 4-2-فضاهای مورد نیاز برای هتل های معمولی 88 4-3-شرایط کلی پذیرش مهمان 89 4-4-رزرواسیون و قیمت ها 91 4-5-حفظ و نگهداری وسایل و خدمات باربری 92 4-6-خدمات رساندن پیغام 92 4-7-رستوران 93 4-8-خدمات غذا و نوشیدنی 94 4-9-خدمات نوشیدنی های سرد وگرم 95 4-10-خدمات صبحانه 96 4-11-خدمات ناهار 96 4-12-خدمات شام 97 4-12-نوشیدنی های سردوگرم و غذای سبک 97 4-13-خدمات اتاق عمومی 98 4-14-خانه داری 102 4-15-ابعاد و اندازه ی اتاق 103 4-16-کیفیت تخت و تشک خواب 104 4-17-کیفیت وسایل و تجهیزات خواب 105 4-18-گرمایش، سرمایش و تهویه هوا 106 4-19-روشنایی 107 4-20-پنجره ها 107 4-21-کیفیت پرده ها 108 4-22-کیفیت کف پوش 109 4-23-مبلمان اتاق 110 4-24-یخچال 111 4-25-تلویزیون 112 4-26-سوئیت ها 113 4-27-کیفیت کلی در انواع حمام 114 4-28-وسایل حمام 115 4-29-حمام و سرویسهای بهداشتی اتاقها 116 4-30-محوطه پذیرش 117 4-31-خدمات عمومی 117 4-32-رستوران ها 118 4-33-محل نشیمن (لابی) 119 4-34-راهرو ها و راه پله ها 120 4-35-آسانسور ها 121 4-36-تلفن عمومی 122 4-37-توالت عمومی 123 4-38-شرایط عمومی 123 4-39-محل پارک اتومبیل (پارکینگ) 124 4-40-محوطه ها و فضای سبز 125 4-41-تسهیلات معلولین 127 منابع 129 فصل پنجم:طراحی اقلیمی وبررسی پیشینه تاریخی 130 5-1-موقعیت جغرافیایی 130 5-2- موقعیت طبیعی 130 5-3-توپوگرافی و ناهمواری های شهر تهران 130 5-4-تاریخچه شهر تهران 130 5-5-ویژگی های اقلیمی 156 5-5-1- تأثیر طراحی اقلیمی در صرفه جویی انرژی 156 5-5-2- تجزیه و تحلیل عوامل اقلیمی 156 5-5-3- بررسی نمودار بیوکلماتیک شهر و انسانی تهران 157 5-6-اصول طراحی اقلیمی 158 5-6-1-تعیین جهت و فرم ساختمان با توجه به اقلیم 159 5-6-2-تهويه طبيعی در رابطه بااقليم 160 5-6-3-فرم ساختمان در رابطه با اقليم 162 5-6-4-نتیجه گیری و تعیین تدابیر طراحی اقلیمی 163 5-7-تاریخچه و سابقه پیدایش منطقه ۲۲ شهرداری تهران 164 5-8-مشخصات جغرافیایی و اقلیمی منطقه ۲۲ شهرداری تهران 167 5-9-کيفيت هوا در منطقه 22 شهرداري تهران 170 5-10-شبکه حمل و نقل منطقه 22 شهرداري تهران 172 5-11-ضرايب تعديل زيست محيطي و شهرسازي 178 5-12-ضوابط جلوگيري از افزايش محدوده شهرها ( مصوبه مورخ 10/8/78) 181 منابع 183 فصل ششم: بررسی نمونه های موردی داخلی و خارجی 184 6-1-هتل برج العرب 184 6-2-آتلانتیس هتل 203 6-3-هتل عباسي اصفهان 209 6-4-هتل داریوش کیش 218 6-5-تحلیل نمونه های موردی 222 منابع 223 فصل هفتم :کانسپت و طراحی 224 7-1-طراحی 224 7-1-1-كانسپت ها: 224 7-1-2- ايده و طرح نهايي 226 7-1-3- طراحي معماري 228 7-2-ايده ها: 230 7-3-سناريوهاي کانسپچوال ( مفهومي ) 232 7-4-نظریه کوين روش مي گويد 234 7-5-نظریه :ادوارد لارابي بارنز مي گويد 235 7-6-سلسله مراتب کانسپت 236 7-7-انواع پنجگانه کانسپت: 237 7-7-1-کانسپت قياسي (Avalogies) 237 7-7-2-استعارات و تشبيهات (کانسپت هاي استعاري) (Metaphores and Similes) 240 7-7-3- (کانسپت هاي جوهري) Essences 240 7-7-4-پاسخ مستقيم و حل مساله (کانسپت هاي برنامه اي) Prigrammatic 243 7-7-5-ايده آل ها (کانسپت هاي ايده آل گرا) 244 7-8-کانسپت طرح 245 منابع: 245 بخشی از مطلب کره زمین شامل مناطق زیست اقلیمی متنوعی است که با دوری و نزدیکی از خورشید و چرخش به دور آن ایجاد شده اند. یکی از این مناطق اقلیمی، مناطق اقلیمی بیابانی و کویری است که در کشور ما نیز نزدیک به ۳/۴ مناطق آن در محدوده گرم و خشک قرار دارد و ثلث مساحت آن کاملا کویری است. به همین دلیل توجه به شرایط زیستی –سکونتی در این مناطق و معماری همساز با اقلیم این مناطق از اهداف این رساله است.از موارد مهم دیگر مورد توجه دراین رساله، نوع معماری مطابق با بستر این منطقه و یا به نوعی معماری بوم گرا(معماری پایدار)است.برای القا فرهنگ نو سکونت دراین مناطق نیز قشر خاصی از انسانها(توریست) را دعوت به اقامت در این اقلیم می کنیم که این موضوع تاثیر مثبت و رو به رشد در جهت همسازی و همزیستی با بستر کویر دارد.این پژوهش قابلیت بسط به اکثر مناطق گرم و خشک کشورمان را دارد و اصول معماری استفاده شده را می توان به عنوان یک الگوی ساختاری دراین مناطق تعریف کرد. لذا ساختار کلی رساله نیز منطبق با همین مطالعات و روند دستیابی به طرح شکل گرفت که کلیات مطالعات، مبانی نظری طراحی، تدوین ضوابط و برنامه فیزیکی، نمونه های موردی و آنالیز سایت در چارچوب کلی رساله فهرست شده اند و در فصل آخر نیز پروسه دستیابی به طرح توضیح داده شده است.و......