مطالعات مجموعه اقامتی تفریحی ساحلی 165 صفحه به همراه نقشه های اتوکدی کامل
چکیده:
زمان همیشه یک عامل بسیار مهم و حیاتی در زندگی انسانها بوده است، که همه روزه برای ثانیه، ثانیه هایش برنامه ریزی می شود، بنابراین انسانهایی که در قرن بیستم زندگی می کنند وقتی برای تلف کردن و یا برخی سعی و خطاها ندارند. آنها ترجیح می دهند در صورت داشتن ایامی جهت فراغت بدانند که به کجا می روند، در برابر کسب هزینه ای که می پردازند از چه مکانی استفاده می کنند؟ چه چیزهایی کسب می کنند؟ چه خدماتی به عنوان یک توریست در اختیار آنان قرار می گیرد؟ و از چه نوع تفریگاه هایی بهره خواهند جست؟ و…
رواج سیاحت و جهانگردی در حال حاضر نسبت به دوران گذشته از هر زمانی بیشتر است. سرعت سیر و سهولت سفر، فواصل زمانی و مکانی را از میان برداشته است. با وسایل وامکانات فعلی نه تنها دورترین نقاط یک کشور به هم پیوسته است بلکه سراسر جهان با خطوط زمینی و دریایی مانند رگ های بدن دائما مرتبط می باشند.
در زمان زندگی ما علل و انگیزه های فراوانی از قبیل مصالح و مقتضیات علمی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مذهبی، دیدار دوستان و خویشان، ادامه تحصیل ، معالجات و استراحتگاه های پزشکی، ماموریت های اداری و سبب های دیگر وجود دارد که الزام مسافرت را تایید و ضرورت آن را ایجاب می کند.
به موازات رواج روز افزون امر مسافرت و گرایش بیش از پیش مردم به این امر یک نوع موضوع نیز مورد توجه می گیرد، و آن لزوم ایجاد امکانات پذیرش این مسافرتها و فراهم نمودن تسهیلات و وسائل متناسب با انتظارات و تمایلات و خواست های مسافران و در خورشان و منزلت آنان است و در ردیف این نیاز های مبرم، وجود مهمانخانه ها و هتل هایی مدرن مجهز قرار دارد و به صورتی که رفاه و آسایش فکری و روحی و جسمی مسافران تامین شود و موجبات رضایت و خرسندی آنان در جنبه های مختلف فراهم گردد.
فهرست
1-پیشنهاد یا طرح اولیه تحقیق
1-1- عنوان تحقیق 2
2-1- بیان مسئله 2
3-1- هدف پروژه 4
2-معرفی منطقه و برسی اقلیم 5
1- 2- موقعیت جغرافيايي 5
2-2- موقعيت زمين شناسی جزيره کيش 5
1-2-2- خاك 5
2-2-2-ارتفاعات 6
3-2- شرایط اقلیمی جزیره کیش 7
1-3-2-آب و هوا 7
2-3-2-رطوبت 8
3-3-2-آب 8
4-3-2- پوشش گیاهی جزیره کیش 10
5-3-2-سواحل كيش 10
4-2-اقلیم گرم و مرطوب(سواحل جنوبی) 11
5-2-ویژگی های معماری بومی مناطق گرم و مرطوب 12
1-5-2- فرم كالبدي ساختمان 13
2-5-2-بافت مجموعه مسكوني 14
3-5-3-پنجره ها 15
4-5-2-سايه بانها 16
1-4-5-2-سايه بانهاي طبيعي 18
5-5-2-محافظت ساختمان در برابر تابش آفتاب در مواقع گرم 19
6-5-2-محوطه سازي 20
7-5-2-شكل كالبدي ساختمان 24
8-5-2-ديوارهاي خارجي 25
9-5-2-بام 25
10-5-2-جلوگيري از افزايش رطوبت هوا 26
11-5-2-مكانيابي 26
12-5-2-جلوگيري از تاثير بادهاي غبار آلود در فضاهاي داخلي و خارجي ساختمان 27
13-5-2-پلان 27
14-5-2-سازماندهي پلان 27
15-5-2-فرم ساختمان در اقليم گرم و مرطوب 28
1- 15-5-2-تعيين فرم ساختمانهاي بزرگ 28
16-5-2-نياز به تهويه در ساختمان در رابطه با نوع اقليم 30
17-5-2-انتخاب مصالح ساختماني در مناطق گرم 32
18-5-2- ايجاد كوران در فضاهاي مختلف 33
19-5-2- جلوگيري از افزايش رطوبت هوا 35
20-5-2-راهبردهاي طراحي ساختمان باز 35
3-هتل 37
1-3- تعریف هتل 37
2-3-جا، ظرفیت و درجه بندی هتل 38
3-3- فرم درجهبندي مهمانخانههاي كشور 40
4-3-برنامه تخصیص فضا 63
5-3-چک لیست با جزئیات کامل برای برنامه ریزی فضاهای هتل 64
6-3-نکات مهم در طراحی هتل 76
7-3-شناخت 77
1-7-3-عوامل بصري جذبي 78
2-7-3-عوامل جذب در طراحي 78
3-7-3-شرح فعاليتهاي هتل 79
4-7-3-انواع فعاليتهاي قابل بررسي در هتل 79
8-3-پلان طبقات(شكلهاي مختلف هسته ارتباطي) 81
1-8-3-پلانهاي خطي 82
2-8-3-پلان هسته اي 82
3-8-3-پلان آتريومي 83
9-3معيارهاي طراحي اتاقهاي خواب 86
10-3-اهداف طراحی 86
11-3-طبقات اتاق خوابها 87
12-3-فضاي سرويسدهي طبقات 87
13-3-اتاق مهمانان 87
14-3-روشنايي 88
1-14-3-روشنايي اتاق 88
2-14-3روشنایي سرويسها 89
3-14-3روشنايي محوطه (سالن) 89
15-3-ابعاد 89
1-15-3-ابعاد اتاقهاي خواب 89
2-15-3ابعاد و اندازههاي انواع تختخواب 90
16-3-اهداف برنامهريزي لابي 92
17-3-فضاهاي عرضه عذا 93
1-17-3-سلسله مراتب ورود 93
2-17-3-ميزبان 93
3-17-3-كانون توجه 93
4-17-3-فضاهاي نشيمن 93
5-17-3-چيدمان صندليها در مقابل ميزها 93
6-17-3-ويترين غذا 93
18-3-فضاهاي ورزشي 94
19-3-فضاي اداري 94
20-3- پيشخوان لابي 94
21-3- حسابداري 95
22-3-اهداف طراحي پيشخوان لابي 95
23-3-فضاهاي خدماتي پشتيباني (دور از ديد) 95
24-3-فضاهاي آمادهسازي غذا و انبار آذوقه 96
25-3-اهداف در طراحي 96
26-3-اصول طراحي آشپزخانه 97
27-3-محاسبات فضايي راهروهاي حركتي 97
28-3-طراحي فضاهاي انبار آذوقه و نوشيدني 99
29-3-فضاي بارانداز دريافت مواد اوليه، زباله و انبار عمومي 100
30-3-نواحي و فضاهاي مربوط به كاركنان 101
31-3-نگهباني 101
32-3-غذاخوري كاركنان 101
33-3-اسكان كاركنان 101
34-3-رختشويخانه و خانه داري 101
35-3-بخش مهندسي و تأسيسات مكانيك 102
36-3- دياگرام ها 103
37-3-برسی یک نمونه هتل خارجی جدید 111
4-آکواریوم 122
1-4-آكواريوم، حيات در دريا 122
2-4-پراکندگی جانوران (آبزیان خلیج فارس) 123
1-2-4-مرجانهای خلیج فارس 123
2-2-4-ماهی های تزئینی خلیج فارس 123
3-2-4-خرچنگ های خلیج فارس 124
4-2-4-دولفین های خلیج فارس 124
5-2-4-کوسه های خلیج فارس 125
6-2-4-صدف های خلیج فارس 125
7-2-4-میگو های خلیج فارس 125
3-4-آكواريوم كيش 125
4-4-نمايشگاه خزندگان 126
5-4-مجموعه موجودات تاكسيدرمي شده 126
6-4-برسی یک نمونه آکواریوم 126
1-6-4-آکواریوم سیدنی 126
5-اسکله 135
1-5-ملاحظات تاريخي 135
2-5-بندرگاه تفريحي چيست؟ 136
3-5-اسكله تفريحي در جزيره زيباي كيش 138
6-بررسی یک نمونه مجموعه ساحلی در کیش 139
1-6-مشخصات ويلا 145
2-6-مشخصات آپارتمانها 146
3-6-مشخصات عمومي كاربردهاي غيرمسكوني 147
4-6-حوزه فضاهاي خدماتي شامل خدمات درون محله اي 148
5-6-حوزه فضاهای تفريحی، رفاهی و ورزشی فرامحله ای 148
6-6-حوزه فضاهای آموزشی و فرهنگی درون محله ای 149
7-6-حوزه فضاهای بهداشتی و درمانی 149
8-6-روش ساخت 150
9-6-به طور خلاصه شامل این موارد می باشد 153
10-6-بهره گیری از سيستم مديريت ساختمان (BMS) وسیستم مدیریت انرژی(EMS) 153
11-6-ويژگیهای پروژه دهکده ساحلی خلیج فارس نسبت به سایر پروژه ها 154
12-6-استراتژي هاي مدیریت و پشتیبانی دهکده ساحلی خلیج فارس در کاهش مصرف انرژي 155
13-6-قابليتهاي نرم افزار كنترلي سيستمهاي مدیریت و پشتیبانی 156
14-6-وظايف BMS در ساختمان 157
15-6-پارک ساحلي دهکده خليج فارس 157
1-15-6-مساحت 157
2-15-6-موقعیت استقرار 158
3-15-6-متراژ فضاي سبز 158
7-بررسی سایت 160
1-7-موقعیت قرارگیری 160
2-7-مساحت زمین 160
3-7-جهت قرارگیری 160
4-7-مناظر و جهتهاي ديد 161
5-7-کانسپت و توضیحات 162
Abstract (چکیده انگلیسی) 164
منابع 165