خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
نقش برتر پارس
 

روش و توضيحات خريد
جهت اطمينان از عملکرد و تضمين تحويل محصول به بخش ارتباط با ما بخش مجوز ها مراجعه بفرماييد ، شما مي توانيد به صورت آنلاين از درگاه  پارسيان، ملت و سامان خريد و درهمان لحظه از روي سايت اکثر فايلها را دانلود کنيد براي اين منظور مي بايست کليد افزودن به سبد خريد را در انتهاي هر صفحه کليک نموده و براي خريد به سايت بانک ارجاع داده شويد . با وارد نمودن رمز دوم  خريد را انجام و بلا فاصله فايل مورد نظر را دانلود کنيد ، در معدودي موارد پس از خريد بدليل سنگيني فايل و يا نرسيدن نوبت آپلود و يا هزينه ناشی از نگهداری فايل روی سرور فايل را در ايميل خود دريافت نماييد -پشتيبانی و پاسخگويی در صورت وجود مشکل  در دانلود محصولات سايت فقط با پيامک sms يا پيامرسان  آيگپ همه روزه از ساعت  10صبح الی21 شب روزهاي معمول و ايام تعطيل

  


بنر سمت جپ
 

کمی ثواب ذخیره کنید

https://mahak-charity.org/wp-content/uploads/2020/04/500x500-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA.png

پشتيبانی آنلاين

واتساپ-پيامک

 


كشاورزي و دامپروري - مقالات كشاورزي
 
فهرست مطالب: جزوه اکولوژي زراعی

   تعدادبرگ: 375 برگ pdf قابل کپی در ورد   قیمت: 10000 تومان   حجم فایل: 6405 kb  تعدادمشاهده  3


جزوه اکولوژي زراعی
 
فهرست مطالب
فصل 1 :گياه و محيط 16
-1 نور 17
تشعشع خورشيدي 17
اتمسفر به عنوان پالايشکننده و منعکس کننده 17
اهميت اکولوژيکي نور در زمين  18
نور فرابنفش  18
تشعشع فعال فتوسنتزي 19
نور مادون قرمز  19
ويژگيهاي تابشي نور مرئي 19
کيفيت نور  19
شدت نور 20
مدت نور  20
عوامل تنوع در نور  21
فصل 21
عرض جغرافيايي  21
ارتفاع 21
پستي و بلندي 21
کيفيت هوا 22
ساختار کانوپي پوشش گياهي  22
سرعت فتوسنتز  23
کارآيي فتوسنتزي و عوامل محيطي 23
تفاوت در مسيرهاي فتوسنتزي  24
اندازهگيري سرعت فتوسنتز  24
اشکال ديگر واکنش به نور  25
جوانهزني 25
رشد و نمو  25
استقرار  25
رشد گياه 25
نورگرايي  26
فتوپريود 26
بخش قابل برداشت گياه 27
مديريت نور در اکوسيستمهاي کشاورزي  28
انتخاب گياه  28
تنوع سيستم کاشت و ساختار کانوپي  29
-2 درجه حرارت 29
خورشيد به عنوان منبع انرژي گرمايي زمين 29
الگوهاي تغيير درجه حرارت در سطح زمين  30
تغييرات عرض جغرافيايي 30
تغييرات ارتفاع  31
تغييرات فصلي  31
تأثيرات ناشي از درياها در مقايسه با خشکيها 31
تغييرات پستي و بلندي 32
واکنشگياهان به درجه حرارت 32
سازگاري به درجه حرارتهاي بسيار کم و زياد 32
گرما 33
سرما  33
دورة گرمايي در گياهان  34
بهاره شدن 34
ميکروکليما و کشاورزي  34
نيمرخ ميکروکليمايي 35
تغيير دادن درجه حرارت ميکروکليما 35
پوشش گياهي 36
پوشش غيرزنده  36
پوشش خاك  36
گلخانهها و سايه اندازها  37
روشهاي حفاظت گياهان از خسارت سرما 37
-3 رطوبت و بارندگي 38
بخار آب در اتمسفر  38
نزولات  39
چرخه هيدرولوژيکي 39
انواع بارش 40
بارندگي جابهجايي 40
بارندگيهاي کوهستاني 40
بارندگيهاي سيکلوني  40
الگوهاي بارندگي 41
اکوسيستمهاي کشاورزي ديم 41
اکوسيستمهاي کشاورزي سازگار به رطوبت فراوان  42
اکوسيستمهاي کشاورزي سازگار به تناوب فصول خشک و مرطوب در مناطق حاره  42
ديم کاري 43
-4 باد 44
اثرات مستقم باد بر گياهان 44
پسابش 44
کوتولگي 44
تغيير شکل  45
خسارت و از بين رفتن ريشه گياهان 45
تغييرات در ترکيب هواي اطراف گياهان  45
فرسايش بادي  46
انتقال بيماريها و حشرات 46
اثرات مطلوب باد  46
انتقال بيماريها و حشرات 47
روشهاي اصلاح الگوهاي باد و کاهش اثرات باد 47
بادشکنها  47
روشهاي کاشت 48
زمان کاشت 49
-5 خاك زراعي 49
ساختمان خاك 50
قابليت انجام کار 52
قابليت عبور و مرور 54
شخم حداقل يا صفر  54
زهکشي  55
-5-1 آب در خاك 56
حرکت آب به داخل و خارج خاك 56
نفوذپذيري 56
نفوذ عمقي 56
تبخير 57
تعرق 57
قابليت دسترسي رطوبت خاك 57
جذب رطوبت خاك به وسيله گياه 58
حرکت کاپيلاري (موئينگي) آب  58
آب اضافي در خاك  59
اثرات منفي آب اضافي 59
سيستمهاي زهکشي 60
محصولات زراعي سازگار با خاکهاي مرطوب  60
سازگاري به آب اضافي آب در سطح اکوسيستم 61
کمبود آب در خاك 61
اکولوژي آبياري 62
تشکيل نمک 62
تغييرات اکولوژيکي 63
بهينه سازي مصرف منابع آب  63
کارآيي مصرف آب  63
کارآيي تعرق  63
کارآيي تبخير و تعرق 64
انتخاب محصول زراعي و طراحي اکوسيستم زراعي  64
کشت با آيش 64
مديريت تبخير سطحي 64
-5-2 عوامل مفيد موجود در خاك  66
تثبت ازت 66
مواد معدني 68
عوامل جلوگيري کننده از گسترش بيماريها  69
ماده آلي و ساختمان خاك 69
قارچهاي درون زي يا اندوفيتها  70
-6 آتش 70
آتشدر اکوسيستمهاي طبيعي  71
اثرات آتش سوزي بر خاك 71
عوامل غيرزنده  71
عوامل زنده  73
سازگاري در گياهان به آتش 73
آتشدر اکوسيستمهاي زراعي 74
کشاورزي متحرك (جابهجايي)  74
فصل 2:چرخه عناصر غذايي  75
تأمين مواد غذايي آلي 75
فسفر  78
پتاسيم 79
کلسيم و منيزيم  79
گوگرد 80
عناصر ميکرو  81
چرخههاي عناصر غذايي در اکوسيستمهاي زراعي  81
اکوسيستمهاي زراعي غيرفشرده  81
اکوسيستمهاي زراعي فشرده  82
اکوسيستمهاي زراعي فشرده حدواسط  83
ازت در اکوسيستمهاي کشاورزي 84
تبديل و تغييرات عمده در ازت 85
اکسيداسيون و احياء 85
86 N اکسيداسيون 2
نيتريفيکاسيون يا اکسيداسيون بيولوژيکي آمونيوم  86
احياء بيولوژيکي ازت  87
معدني شدن ازت 87
اثرات متقابل ازت با سطح ذرات خاك  88
انحلال ازت در آب  88
چرخههاي ازت  88
مقايسه اکوسيستمهاي کشاورزي و طبيعي 88
بررسي چرخههاي ازت در اکوسيستم خاك، مزرعه و حوزة آبخيز 89
چرخه ازت در واحد خاك (پدان):  89
تلفات ازت: 90
چرخه ازت در مزرعه 91
تلفات ازت: 92
1- تأثير عوامل محيطي بر محصولات زراعي  95 : فصل 3
اثر عوامل محدود کننده، تشديد کننده و منبع و مخزن  95
فتوسنتز و توليد 96
فتوسنتز و سازگاري 97
فتوپريود و نمو گياه  99
انرژي خورشيدي، نياز تبخير و کارآيي مصرف آب 101
تعريق و عمل روزنه  102
اثرات کمبود آب بر عملکرد گياه 102
کارايي مصرف آب 105
حرارت 105
درجه حرارت و رشد گياه 106
درجه حرارت و نمو گياه 106
تنش حرارتي  107
عکسالعملهاي کمي گياهان زراعي نسبت به عوامل محيطي 108
رشد رويشي  110
رشد زايشي  110
رشد گياهي زراعي  110
تعيين مراحل فنولوژي گياهان زراعي 111
جواب بذور:  113
فرآيندهاي جوانهزني:  113
رشد رويشي  116
رشد زايشي  117
فصل 4:توليد در کشاورزي  119
شاخص برداشت يا شاخص گياه زراعي 119
عملکرد گياه زراعي 120
عوامل محدود کننده 122
آب و هوا  124
حداکثر عملکرد  124
بيان رياضي توليد در کشاورزي 126
توليد در جوامع گياهي:  131
فصل 5:روابط متقابل گونهها در جوامع گياهان زراعي  134
حضور توأم 135
همزيستي 136
روابط متقابل سودمند در اکوسيستمهاي زراعي  137
اثرات تداخلي سودمند گياهان پوششي 137
اثرات سودمند علفهاي هرز  138
تغيير دادن محيط سيستم زراعي  138
فصل 6 :کشت مخلوط 139
بررسي تئوري رايج در چند کشتي 141
معيار برتري کشت مخلوط 141
اصل رقابتي توليد 142
اصل مساعدت در توليد  143
مکانيزمهاي توليد رقابتي 144
توزيع نور در محيط 144
توزيع منابع در خاك  145
تغييرات محيطي ايجاد شده در راستاي اصل مساعدت در توليد 146
ازت 146
عناصر غذايي غيرازته  147
جلوگيري از شيوع آفت  148
آفتابگردان  149
مراحل نمو 152
سازگاري 154
تناوب زراعي 156
تاريخ کاشت 157
روش کاشت 159
آبياري 161
برداشت 162
موارد استفاده  162
لويبا روغني 164
مراحل نمو 166
سازگاري 167
تناوب زراعي 169
کود شيميايي  170
تاريخ کاشت 171
روش کاشت 172
آبياري 174
برداشت  175
موارد استفاده 176
کلزا  177
خصوصيات گياهي  178
مراحل نمو  179
ارقام  183
تناوب زراعي 184
تاريخ کاشت  186
روش کاشت  187
آبياري 189
برداشت  190
موارد استفاده 191
پنبه 192
مراحل نمو  196
سازگاري  200
تناوب زراعي 202
کود شيميايي 203
تهيه بستر 204
تاريخ کاشت  204
روش کاشت  205
آبياري 209
برداشت  210
مواد استفاده  212
چغندر قند 215
مراحل نمو  218
سازگاري  219
تجمع قند 221
تناوب زراعي 222
کود شيميايي 224
تهيه بستر 226
تاريخ کاشت  226
روش کاشت  228
آبياري 229
برداشت  231
توليد بذر 235
نيشکر  235
رشد و نمو  238
سازگاري  239
ناوب زراعي 241
کود شيميايي  242
تاريخ کاشت 244
آبياري 244
برداشت 245
سيب زميني 247
مراحل نمو 251
سازگاري 253
تناوب زراعي 255
کود شيميايي  256
تهيه بستر  258
تاريخ کاشت 258
روش کاشت 260
آبياري 263
برداشت 266
انبارداري 269
موارد استفاده  273
تقسيم بندي و اهميت گياهان علوفهاي  274
تقسيم بندي گياهان علوفهاي  275
تقسيم بندي گياهان علوفهاي براساس دوره رويش 275
275  Annual گياهان علوفهاي يک ساله
275  Perennial گياهان علوفهاي چند ساله
تقسيمبندي گياهان علوفهاي براساس نحوه استفاده از اندامهاي مختلف گياه  276
تقسيم بندي گياهان علوفهاي براساس نحوه کشت 277
کشت اصلي 277
کشت مخلوط  277
کشت في مابين 278
زيرکاشت مخلوط  279
کاشت در کلش 279
اهميت گياهان علوفهاي در تغذيه دامها  280
ترکيب گياهان علوفهاي 280
تغييرات ترکيب علوفه  281
الف- تغييرات مواد آلي در برگ و ساقه 281
ب- تغييرات در اثر مرحله رشد  282
ج- اثر ساير عوامل 283
ارزش غذايي نباتات علوفهاي 284
تثبيت ازت به وسيله گياهان لگومينوز 286
چگونگي همزيستي لگومينوز – ريزوبيوم 287
باکتريهاي مختلف گياهان خانواده لگومينوز  289
تشکيل گره در ريشه گياهان خانواده لگومينوز 291
ورود ريزوبيوم به تارهاي کشنده  292
شکل و طول عمر گرهکها  293
شرايط تشکيل گره و تثبيت ازت  293
الف: عوامل مطلوب براي تثبيت ازت: 296
ب- عوامل نامطلوب در تثبيت ازت 297
297 Medicago sativa يونجه
مشخصات گياهشناسي 298
اکولوژي يونجه:  299
روش کاشت يونجه:  300
تأمين مواد غذايي يونجه و کوددادن  301
خصوصيات مطلوب براي انتخاب بذر  302
عمليات داشت 303
عمليات برداشت يونجه  304
مصارف يونجه 306
بذرگيري يونجه: 307
309 Clover شبدرها
خواص بتانيکي شبدر قرمز  310
اکولوژي  311
کاشت شبدر قرمز  311
برداشت شبدر بذر 312
313 trifolium repens L شبدر سفيد
خصوصيات گياه شناسي 313
اکولوژي:  314
کاشت و برداشت شبدر سفيد:  315
316 Tgrifolium alexandrium شبدر مصري يا شبدر برسيم
مشخصات گياه شناسي شبدر مصري  316
اکولوژي  316
خواص زراعي  317
317Trifolgum resupinatum شبدر ايراني
اکولوژي  318
مشخصات گياهشناسي  318
کاشت و داشت و برداشت شبدر ايراني 319
گروه ملي لوتوي و لوتوسها 320
320Melilotus SPMil شبدر شيرين
مشخصات گياه شناسي 320
کاشت داشت و برداشت شبدر شيرين 321
شبدر پنجه کلاغي
323 Onobrychisviciaefolia Scop=onobrychissativq Lam Common sainfoin اسپرس
مشخصات گياه شناسي 323
کاشت داشت و برداشت اسپرس 324
324 Vicia spp گروه ماش و باقلا
ارزش غذايي علوفه ماشها  325
خصوصيات زراعي 326
327  Vicia faba باقلا
مشخصات بتانيکي 327
خصوصيات زراعي 327
329 Pisum sp گروه نخود سبز
329  Glycinel سويا علوفهاي
خصوصيات زراعي 330
برداشت سويا  331
ارزش غذايي 331
332  Lathyrus Lsp گروه خلر يا سنگنک
ارزش غذايي 332
خصوصيات زراعي 332
333 (Arachis hypogeaaL) بادام زميني
333  Graminea گياهان علوفهاي از خانواده گرامينه
334  (Zea Mays) Corn ذرت
مصارف ذرت  334
خصوصيات زراعي 334
عمليات کاشت ذرت:  335
برداشت ذرت دانهاي:  336
337  Sorghum SP ذرت خوشهاي
اکولوژي سورگوم 337
وجود ماده سمي در سورگوم  338
خصوصيات زراعي ذرت خوشهاي 339
عمليات داشت 340
برداشت سورگوم  341
ارزش غذايي ذرت خوشهاي 342
343 Hordeum vulgare جو
344  Avena sativa يولاف
خصوصيات زراعي 345
346Secale cereale L چاودار
فصل پنجم:ريشهها و غدههاي علوفهاي 347
347  beet چغندر
انبار کردن چغندر علوفهاي 348
سيلو کردن چغندر علوفهاي 349
تغذيه دامهاي مختلف با چغندر 349
ترکيبات چغندر علوفهاي  349
استفاده از محصولات فرعي چغندرقند به عنوان علوفه:  350
351 Potato سيب زميني
خصوصيات زراعي  351
ارزش غذايي سيب زميني:  352
نقشگياهان علوفهاي در تناوب زراعي 352
توليد و افزايشموادي حاصلخيز کننده مناسب براي خاك:  353
- زهکشي درون طبقات خاك: 353
حفاظت خاك:  354
نقشلگومها در تناوب زراعي  354
تناوب غلات با لگومها در ديم کاري 355
- محسنات و مزاياي استفاده از لگومها در تناوب ديم  355
کيفيت علوفه  355
شيمي علوفه 356
ترکيبات ازته 357
ترکيبات ازته غيرپروتئيني  357
هيدراتهاي کربن، از جمله پکتين 358
ليگنين  358
ليپيدها 359
اسيدهاي آلي 359
رنگدانهها 359
ويتامينها  359
مواد معدني  360
تجزيه تقريبي علوفه  361
361  (CP) پروتئين خام
361  (CF) الياف خام
الياف شسته شده با اسيد 362
انرژي 362
قابليت هضم  363
نوسانات کيفيت علوفه  363
آب و هوا و کيفيت علوفه 364
مصرف کود و کيفيت علوفه  364
عوامل ضد کيفيت 365
مقدمه  365
گلوکوزيدهاي سيانوژنتيک  366
ساپونينها  366
نفخ 367
تاننها  368
فلاونوئيدها  368
الکالوئيدها  369
مسموميت ناشي از نيترات 369
ذخيرهسازي علوفه: سيستمهاي خشک کردن 370
ذخيره سازي علوفه: سيلو کردن 373
فرايند تخمير باکترياي  374
مشکلات و مسائل تهيه علوفه سيلويي 374
هواي بيش از اندازه 375
آب بيش از اندازه  376
کم بودن بيش از حد هيدارت کربن 376
 


کلمات کلیدی مرتبط:
جزوه اکولوژي زراعی ,گياه و محيط 16 ,تشعشع خورشيدي 17 ,اتمسفر به عنوان , پالايش کننده ,منعکس کننده 17 ,اهميت اکولوژيکي نور در زمين 18 ,نور فرابنفش 18 ,تشعشع فعال فتوسنتزي 19 ,نور مادون قرمز 19 ,ويژگيهاي تابشي نور مرئي 19 ,کيفيت نور 19 ,شدت نور 20 ,مدت نور 20 ,عوامل تنوع در نور 21 ,فصل 21 ,عرض ,
مقالات مرتبط در این دسته

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد