خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: دانلود بررسی استاندارد هاي سينما ,پاورپوینت

   تعدادبرگ: 22 اسلاید   قیمت: 15000 تومان     تعدادمشاهده  6


طبق استانداردها و ضوابط طراحي سينما مصوب سازمان مديريت و برنامه‌ريز كشور حداقل ميزان سطح اشتغال سالن انتظار سينما به ازاي هر نفر ۳۵/۰ متر مربع و حداقل حجم سرانه سالنهاي سينما ۵/۱ متر مربع مي‌باشد. تعداد صندليهاي سالن به ازاي هر ۱۰۰ نفر، ۱۰ صندلي مي‌باشد. در صورت داشتن اختلاف سطح سالن با بيرون حداكثر شيب راهرو ورودي ۸ درصد و عرض آن حداقل۲/۱ متر باشد

 

 

 

 

 

 

 

عرض راهروهاي سالن را بر حسب تعداد جمعيتي که از آن تخليه مي شوند محاسبه مي شود. ولي نه به اين صورت که اين عرض متغير باشد و اينگونه در نظر مي گيريم که از تعداد جمعيت هر رديف که در دو طرف آن راهرو مي باشد، 60% آن از هر راهرو تخليه مي گردند. اگر عرض در خروجي سالن نمايش از عرض راهرو منتهي به آن بيشتر باشد بايد حداقل فضايي برابر عرض خروجي جلوي در ورودي داشته باشد.حداکثر شيب مجاز در راهرو هاي سالن نمايش 8% مي باشد و اگر شيب بيشتر باشد بايد از پله در راهرو استفاده گردد که ارتفاع و عمق موثر پله بايد طبق استاندارد ها باشد.پله ها ويا نقطه ي شروع شيب راهرو هاي سالن نمايش براي آگاهي تماشاگران بايد با چراغ مخصوص روشن گردند. مصالح کف راهروها بايد از مصالح غير لغزنده و غير اشتعال باشد.

در يکي ديگر از بخش‌هاي اين گزارش تعداد سالن‌هاي فعال سينما به‌ازاي هر يک ميليون نفر وجود دارد که در اين قسمت ايسلند با ‌??? سالن به‌ازاي هر يک ميليون نفر در رتبه اول، آمريکا با ‌??? سالن در رتبه دوم و سوئد، اسپانيا، ايرلند، استراليا و کانادا رتبه‌هاي بعدي هستند. همچنين ايران با ‌?/? سالن به‌ازاي هر يک ميليون نفر در رتبه‌هاي پايين جدول قرار دارد.
سالن‏هاي شهرستان‌ها نيز چندان پاسخگوي نياز مخاطبان نيستند، سالن‏هايي که علاوه بر بافت قديمي‌شان، از تجهيزات اوليه عاري هستند. اکثر مخاطبان شهرستاني هنگام خروج از سينما از وضعيت موجود راضي نيستند، چرا که نبود سيستم صوتي مناسب و تصوير خوب به ديدن فيلم لطمه وارد کرده است.

نشريه سينمايي اسکرين ديلي در يکي از گزارش‌هاي خود در سال ‌???? به وضعيت سينماي جهان پرداخته است. در اين گزارش سينماي هند رتبه نخست را از حيث ساخت فيلم متعلق به‌خود کرده که هزارو 164 فيلم در سال‌???? توليد کرده است. سينماي اروپا با مجموع هزارو 95 فيلم در رده‌ دوم و آمريکا با ‌??? فيلم در رتبه سوم جاي دارند. ايران نيز با ساخت ‌??? فيلم در سال‌???? در رتبه يازدهم قرار گرفته است. اين درحالي است که برخي کشورهاي سرشناس از لحاظ توليدات سينمايي مانند برزيل، ترکيه، آرژانتين، مکزيک و روماني پايين‌تر از ايران قرار گرفته‌اند.

در بخش ديگري از اين گزارش تعداد سينماهاي موجود در هر کشور به چشم مي‏خورد. آفريقاي جنوبي با ‌?? سالن به‌ازاي هر فيلم در رتبه اول، استراليا با ‌?? سالن در رتبه دوم و آمريکا با ‌?? سالن سينما در رتبه‌ سوم اين فهرست قرار دارند. اما ايران با تنها ‌?/?‌سالن به‌ازاي هر فيلم، رتبه ماقبل آخر را در اختيار دارد.

درسال1313 تهران هشت‌سينما داشت. ايران، ماياک، سپه، پالاس، داريوش، گلستان، تمدن و برق سالن‌هاي سينماي تهران بودند و بهاي گران‌ترين بليت سينما، لژ سينما پالاس با يک تومان بود. از دهه 30 که سينماي فارسي متولد شد به مرور ساخت‌وساز سالن‌هاي سينما در تهران و شهرستان‌ها روندي پرشتاب به خود گرفت. جالب اينکه در همه اين سال‌ها تنها بخش خصوصي به تاسيس سينما علاقه نشان مي‌داد و دولت نه تنها کمکي در اين خصوص نمي‌کرد که از سينماداران عوارض و ماليات نيز دريافت مي‌کرد. دهه40 دوران اوج سالن سازي در ايران بود.
با تغيير جغرافياي شهر در دهه‌هاي60 و70 برخي از پرمخاطب‌ترين سينماهاي تهران اهميتشان را از دست دادند. اتفاق مهم دهه80 تاسيس پرديس‌هاي سينمايي بود که با همت شهرداري و با همراهي و مشارکت بخش خصوصي انجام شد؛ پرديس‌هايي که جاي سينماهاي قديمي را هم گرفتند؛ هرچند هنوز هم کمبود سالن سينما به شدت محسوس و پررنگ است.

وقتي در سوم‌مهرماه1305 گراندسينما با نمايش قسمت اول سريال آمريکايي «پنجه‌ببر» افتتاح شد، چندسالي بود که تاسيس سينما در ايران آغاز شده بود.

      علي‌وکيلي موسس گراند سينما اين سالن نمايش فيلم را با اجاره کردن سالن گراند هتل به مبلغ ماهي 40‌تومان با 500 صندلي و با بليت‌هاي يک، دو و سه قراني تاسيس کرد و پس از آن در دوران اختناق رضاخان با تمام بگير و ببندها، سينما به مرور گسترش يافت. سالن سينما در ابتدا مکاني براي حضور طبقه اعيان و اشراف‌ جامعه بود ولي به مرور پاي عامه مردم هم به آن باز شد. به خصوص از روزي که خان‌بابا معتضدي سينما تمدن را تاسيس کرد هنوز خبري از ساخت فيلم در ايران و راه افتادن صنعت سينما نبود ولي در پايتخت سالن‌هايي تاسيس شده بود که در آنها فيلم خارجي نشان مي‌دادند.


کلمات کلیدی مرتبط:
دانلود , بررسی , استاندارد ,سينما , ,پاورپوینت ,pptx,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت تحلیل بررسی دو نمونه سینما خارجی سینما لیک و سینما پوشکینسکی
پاورپوینت بررسی و تحلیل سالن تئاتر داریل راث در منهتن
پاورپوینت بررسی و تحلیل سالن کنسرت فیلارمونی پاریس اثر آتلیه ژان نوول
پاورپوینت بررسی و تحلیل مرکز فرهنگی اونیکس ژان نوول
پاورپوینت تحلیل بررسی مرکز فرهنگی یونیوتس اثر معماری تارتان
پاورپوینت تحلیل معماری تئاتر و سینما در Brea de Aragón اثر Radiz Arquitectura
پاورپوینت بررسی و تحلیل مرکز سینمایی ماتادرو د لگازپی اثر معماران ch+qs
پاورپوینت تحلیل بررسی سینما استقلال و سینما آزادی تهران
پاورپوینت بررسی و تحلیل سینما ستاره ètoile در فرانسه
پاورپوینت تحلیل چهار نمونه سینما و مجموعه سینمایی خارجی
پاورپوینت بررسی و تحلیل مجموعه سینمایی منطقه 18 تماشا
پاورپوینت بررسی و تحلیل سینما آی مکس لندن
پاورپوینت بررسی و تحلیل سینمای BFI IMAX در منطقه بانک جنوبی لندن
پاورپوینت بررسی و تحلیل مجموعه پردیس سینمایی تماشا منطقه 18
پاورپوینت بررسی و تحلیل مبانی طراحی و استانداردهای طراحی مجموعه سینمایی
پاورپوینت بررسی و تحلیل نمونه های ایرانی و خارجی سینما
پاورپوینت بررسی معماری سالن ارکستر سمفونی سزین لهستان از معماران باروتزی ویگا
پاورپوینت بررسی معماری طرح ایده برای ساختمان شورای شهر به عنوان کانون تمدن
پاورپوینت بررسی معماری طرح ایده برای ساختمان شورای شهر به عنوان کانون تمدن
پاورپوینت بررسی معماری تئاتر بزرگ پلی شانگهای چین

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد