توریستی
عنوان صفحه
- معرفی پروژه 1
- ضرورت پروژه 2
- اهداف پروژه 3
فصل اول
مطالعات پایه
1-1- اوقات فراغت و وقت آزاد 5
1-1-1- تعریف اوقات فراغت 5
2-1-1- پیدایش اوقات فراغت در جامعه مدرن 5
3-1-1- جامعه شناسی اوقات فراغت 5
4-1-1- کارکردهای مختلف اوقات فراغت 5
5-1-1- برنامه ریزی زمانی اوقات فراغت 5
6-1-1- روشهای مختلف وفضاهای مختلف گذراندن اوقات فراغت جوانان در ایران 6
7-1-1- فضاهای گذراندن اوقات فراغت 6
2-1- جهانگردی 6
3-1- اشکال توسعه توریست (انواع جهانگردی ) 6
4-1- صنعت گردشگری در جهان 7
1-4-1- جایگاه ایران در صنعت گردشگری 8
2-4-1- علل ناکامی ایران در صنعت گردشگری 8
3-4-1- پیشنهاد برای بهبود وضعیت گردشگری در ایران 8
5-1- نتیجه گیری 9
فصل دوم
آشنایی با استان گیلان و شهرستان آستارا
1-2- موقعیت جغرافیایی 10
2-2- تقسیمات اداری 11
3-2- آستارا 12
1-3-2- نام واژه 12
2-3-2- تاریخچه 12
3-3-2- بررسی موقعیت شهرستان آستارا 13
4-3-2- آب و هوا 13 3
5-3-2- زمین شناسی 14
6-3-2- توپوگرافی 14
7-3-2- راههای ارتباطی 14
8-3-2- مراکز دیدنی 14
فصل سوم
اقلیم و معماری وراه حل های اقلیمی
1-3- اقلیم ومعماری 17
2-3- اقلیم شناسی ایران 17
1-2-3- اقلیم معتدل و مرطوب 17
2-2-3- معماری بومی اقلیم معتدل مرطوب 17
3-2-3- تلفیق معماری امروزی با معماری بومی هر اقلیم 18
3-3- اثر باد بر ساختمانها 19
4-3- اثر رطوبت در ساختمان 19
5-3- اثر تابش آفتاب بر ساختمان ومحیط اطراف آن 19
6-3- راه حل های اقلیم معماری 20
1-6-3- راه حل هایی برای استفاده ازباد نا مطلوب 21
2-6-3- راه حل هایی برای استفاده از باد مطلوب 22
3-6-3- استفاده بهینه از نور آفتاب برای ساختمانهای مسکونی 22
4-6-3- تهویه ساختمان 24
5-6-3- کنترل حرارت 26
فصل چهارم
معرفی وتحلیل سایت
1-4- نقشه توپوگرافی 29
2-4- معرفی سایت 30
3-4- ابعاد واندازه 30
4-4- هندسه 31
5-4- همسایگی 32
6-4- دسترسی ها 33
7-4- دید مناسب 34
8-4- عوامل طبیعی ومصنوعی 35
9-4- تحلیل سایت 36
فصل پنجم
ضوابط واستانداردها
1-5- ورودی 39
2-5- محوطه 39
3-5- پارکینگ 39
4-5- باغچه ها محوطه 39
5-5- پلکان 39
6-5- آسانسور 39
7-5- اتاق ها 40
8-5- رستوران ها 42
9-5- کافی شاپ وقهوه خانه 42
10-5- سالن تئاترها 42
11-5- استخر سرپوشیده شنا 45
12-5- ارزشیابی انواع هتلها 45
1-12-5- کیفیت انواع هتلها 46
فصل ششم
عملکرد وبرنامه ریزی فیزیکی
1-6- عملکرد ها 49
1-6-1- تقسیم بندی عملکرد 49
2-1-6- عملکردهای اصلی 50
2-6- تأسیسات وتجهیزات 52
فصل هفتم
بررسی موردی نمونه های مشابه
1-7- بررسی Hotel swiss 62-69
2-7- بررسی Hotel Sheraton 70-75
فصل هشتم
عوامل وروند طراحی ودیاگرام و طرح نهایی
1-8- ایده وطرح 77
2-8- کانسپت 77
1-8-1- طرح هتل 77
2-8-1- طرح استبل اسب 77
3-8-1- طرح شهربازی 78
4-8-1- باشگاه واستخر 78
2-8- روند طراحی 78
منابع ومأخذ 83
فهرست شکلها
عنوان صفحه
فصل دوم
آشنایی با استان گیلان وشهرستان آستارا
1-2- نقشه 12
2-2- نمایی از مرداب استیل 15
فصل سوم
اقلیم ومعماری وراه حل های اقلیمی
1-3- پلان کوره پوش
2-3- برش شکل 1-3
3-3- موقعیت خورسید در فصول مختلف سال
4-3- موقعیت خورشید وتابس آفتاب در تابستان وزمستان
5-3- جلوگیری از باد نامطلوب
6-3 استفاده از باد مطلوب
7-3- استفاده از پوشش گیاهی
8-3-طرح اتاقها ویا عملکردهای مخصوص در انطباق با جهت تابش خورشید
9-3- تا-15-3- تهویه
16-3- تا- 17-3- کنترل حرارت
معرفی وتحلیل سایت
1-4- نقشه توپوگرافی
2-4- معرفی سایت
3-4- هندسه
4-4- همسایگی
5-4- دسترسی
6-4- دید مناسب
7-4- عوامل طبیعی ومصنوعی
8-4- نورمناسب
9-4- بادهای مطلوب
10-4- بادهای نامطلوب
11-4- عوامل توپوگرافی
فصل هفتم
بررسی موردی نمونه های مشابه
بررسی Hotel swiss
1-7- سیمای شهری و ورودی اصلی هتل
2-7- جداره سرسرای ورودی وموقعیت کافی شاپ هتل
3-7- پلان طبقه اول
4-7- حیاط مرکزی وسرسرای ورودی
5-7- پلان طبقه دوم
6-7- نورگیری طبیعی لابی از حیاط مرکزی
7-7- فضاهای عرضی غذا ونوشیدنی
8-7- پلان وجزئیات واحدهای اقامتی
9-7- جزئیات نمای هتل
بررسی Hotel Sheraton
10-7- موقعیت هتل در شهر
11-7- نمای اصلی هتل
12-7- موقعیت هتل در شهر
13-7 نماهای خارجی وجزئیات نما
14-7- پلان طبقه همکف هتل
15-7- نماهای خارجی وجزئیات نما
16-7- مقاطع طولی وعرضی هتل
17-7- سوئیت سلطنتی در طبقه فوقانی
18-7- پلان طبقات اقامتی
19-7- آتریوم مرکزی وتراس طبقه فوقانی
فصل هشتم
عوامل وروند طراحی ودیاگرام وطرح نهایی
1-8- لکه گذاری سایت
2-8- اسکیس حجمها
3-8- اسکیس پلانها