خانه
رساله هتل 5 ستاره مقدمه فصل اول «تعريف مفاهيم» 1-1 توريسم، جهانگردي، گردشگري 1-2توريست، جهانگرد، گردشگر (turist) 1-3 محصولات گردشگري (turisem products) 1-4 تعريف تأسيسات اقامتي (هتل): 1-5 انواع تأسيسات اقامتي و درجه بندي آنها : 1-5-1 هتل هاي ارزان قيمت (مهمانسراها و مهمانپذيرها ) : 1-5-2 هتل هاي گران قيمت ( لوکس) : 1-5-3 متل : 1-5-4 هتل مرکز کنفرانس 1-5-5 هتل سوئيت 1-5-6 هتل هاي تفريحي 1-5-7 هتل آپارتمان 1-5-8 هتل هاي نامتعارف : 1-6 بلند ترين هتل جهان : 1-7 بزرگترين هتل جهان : 1-8 قديمي ترين هتل جهان : 1-9 ضوابط و مقررات طراحي هتل ها 1-9-1 درجه بندي هتل ها: 1-9-2 انواع طبقه بندي هتل: 1-10 بررسي وضعيت اقامتگاههاي موجود در كشور 1-11 برنامهريزي فضاهاي هتل و استانداردهاي آنها فصل دوم: رساله هتل بررسی توریسم و گردشگری 2-1- بررسي توريسم و گردشگري 2-1-1- سازمان جهاني جهانگردي ( WTO ) 40 2-1-2- بررسي وضعيت گردشگري در ايران 2-1-3-آثار اقتصادي صنعت گردشگري (توريسم) 2-2-1- تاثير درآمد ملي 2-2-2-انتقال ثروت و درآمد از مناطق اعزام كننده گردشگر به مناطق هدف 2-2-3- پيدايش بازارهاي تبعيضي (دوگانه 2-3- آثار توزيعي درآمد حاصل از جهانگردي در بين عوامل 2-3-1- تغيير الگوي مصرف ناحيه ميزبان 2-3-2- فشار بر سطح قيمت هاي داخلي 2-3-3- افزايش ارزش پول داخلي 2-3-4- تاثير بر اشتغال 2-4- توريسم و توسعه پايدار 2-5- ملاحظات زيست محيطي در توسعه پايدار فصل سوم: رساله هتل استانداردها و برنامه ریزی فیزیکی 3-1- معيارهاي طراحي هتل 3-1-1- فضاي ورزشی 3-1-2- سالن ورزشی 3-1-3- فضاي مربوط به كاركنان 3-1-4-فضاي وسايل و تجهيزات 3-2- معيارها و ضوابط طراحي سالن اجتماعات 3-2-1- دسترسي ها 3-2-2- مساحت سالن 3-2-3- رعايت نكاتي جهت كيفيت ديد بهتر 3-3-ضوابط و معيارهاي عمومي فضاهاي ورزشي و انواع آن در طرح گردشگری 3-3-4- تنيس روي ميز 3-3-5-سنگ نوردي در سالن (ديواره) 3-4-معيارها و ضوابط طراحي رستوران 3-4-1-سالن غذاخوري 3-4-2-سرويس بهداشتي مهمانان 3-4-3-آشپزخانه وانبارغذا 3-4-4-بخش سرويس دهي 3-4-5-بخش اداري و رستوران 3-5-فضاهاي عمومي (هتل) 3-5-1- گروه فضاهاي مربوط به اقامت 3-5-1-1- سالن مجالس جشنها و پذيرايي 3-5-1-2-گروه فضاهاي مربوط به اقامت در هواي آزاد 3-5-1-3- گروه فضاهاي مربوط به غذا خوردن 3-5-2- فضاهاي غذا خوري 3-5-2-1- رستوران 3-5-2-2- گريال روم 3-5-2-3- تريا 3-5-2-4- بوفه 3-5-2-5-آشپزخانه 3-5-3- گروه فضاهاي مربوط به ورزش وبازي 3-5-4-گروه فضاهاي عمومي جانبي 3-5-4-1- ورودي و لابي 3-5-4-2- پذيرش ، صندوق ، سرپرستي 3-5-4-3- فضاهاي سرويس دهنده طبقات 3-5-4-4- رختشويخانه 3-5-4-5- بخش مهندسي 3-5-4-6- فضاهاي مختص كاركنان 3-5-4-7- انبارها 3-5-4-8- تاسيسات 3-5-4-9- پاركينگ 3-5-5- فضاهاي خصوصي 3-5-5-1-اطاقها 3-5-5-2-انواع اتاقها در هتل 3-6-مسائل رفاهي وامنيتي 3-6-1-مبلمان 3-6-2-تابلوهاي راهنما در هتل 3-6-3-نور 3-6-4-آتش نشاني 3-7-موارد مهم در طرح ساختمان هتل فصل چهارم:رساله هتل بررسی نمونه های مشابه 4-1- هتل پارس کرمان 4-2- هتل پارس مشهد 4-1- هتل پارس ائل گلی تبریز 4-2- هتل های پارک سیدنی 4-2-1- اتاقهاي ميهمان 4-2-2- رستوران و قهوه خانه 4-2-3- تفريح و سر گرمی 4-3- هتل لاله تهران 4-4- هتل دلفین هتل قو فصل پنجم: رساله هتل مطالعات طرح 5-1 تجزيه و تحليل امكان سنجي پروژه 5-2 تعريف پروژه 5-3 مقدار فضاهاي لازم بر حسب نوع هتل: 5-4 انواع پلان طبقات: 5-5 ابعاد و اندازه ها 5-6 مقدار يا وسعت تغييرات 5-7 ارتفاع سقفها 5-8 طرح اتاق خوابها 5-9 طبقات اتاق خواب 5-10 تعيين تركيب اتاقهاي خواب 5-11 پلانهاي اتاق خواب 5-12 اتاق جهت معلولين 5-13 سوئيتها 5-14 پلان سوئيتها: 5-15 طراحي حمامها: 5-16 طراحي توالتها: 5-17 بالكنها و تراسها: 5-18 طراحي فضاهاي عمومي 5-19 مبلمان 5-20 دكوراسيون و تجهيزات داخلي 5-21 دكور اتاقهاي خواب: 5-22 دربهاي ورودي و دسترسي از خارج به هتل : 5-23 ويژگي اصلي بازار مشتريان هتل 5-24 درآمد و مخارج در هتل فصل ششم:رساله هتل ارائه طرح پیشنهادی 6- 1- ابعاد مختلف در طراحی معماری 6-1-1ابعاد عملکردی 6-1- 2- ابعاد جغرافیایی و محیطی 6-1- 3- ابعاد هنری و ذوقی 6-1- 4-ابعاد فنی و تکنیکی 6-1-5- ابعاد اجتماعی و فرهنگی 6-2- ارزش های فضایی در طرح 6-2-1- فضا 6-2-2- عناصر تاثیر گذار در فضای معماری 6-2-3- عناصر سازنده فضای معماری 6-3- موقعیت شهر 6-4- موقعیت سایت 6-5- دلایل انتخاب سایت 6-6- روند طراحی 6-6-1- سایت 6-6-2- تحلیل سایت و مکان یابی ساختمان 6-6-3- نحوه دسترسی و ارتباطات سایت 6-6-4- فضاهای تشکیل دهنده سایت 5-6-5- ایده طرح 5-6-6- اسکیس های اولیه 5-6-7-روند شکل گیری فرم ساختمان فصل ششم:رساله هتل تاسیسات و سازه 6-1- تاسيسات ساختمان 6-1-1- سيستم حرارت مركزي 6-1-2 – حرارت مركزي تشعشي 6-1-3 – حرارت مركزي با بخار 6-2- سيستم پيشنهادي 6-3- تهويه مطبوع 6-4- كنترل و برنامهريزي سيستمها 6-4-1-كنترل و برنامه ريزي سيستم گرمايي 6-4-2- كنترل و برنامهريزي سيستم سرمايي 6-4-3- كنترل و برنامهريزي سيستم تهويه و تعويض هوا ضوابط كلي 6-5- روشنايي 6-5-1- سيستمها و تجهيزات روشنايي 6-5-2- سيستمهاي كاهش ميزان روشنايي 6-6- سازه 6-6-1-محاسن سازه فولادي 6-6-2-معايب اسكلت بتني 6-6-3- معايب طاق ضربي 6-7-سقفهاي تيرچه بلوك 6-7-1- محاسن سقفهاي تيرچه بلوك 6-7-2- معايب سقفهاي تيرچه و بلوك 6-7-3-اجزاء تشكيل دهنده سقف تيرچه بلوك منابع و ماخذ