خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
مقالات سبکها ، شیوه ها و دوره های معماری
 
فهرست مطالب: دانلود ، معرفی تمدن مایا،پاورپوینت

   تعدادبرگ: 39 اسلاید   قیمت: 3900 تومان     تعدادمشاهده  7


تمدن مایا یکی از درخشان ترین تمدن های جهان بوده است که در فاصله ای تقریبا سه هزار ساله ( از 1500 سال پیش از میلاد تا قرن پانزدهم میلادی و ورود اروپایی ها) در یک پهنه بزرگ جغرافیایی از منطقه یوکاتان مکزیک گرفته تا گواتمالا و هندوراس را در بر می گرفت.
 
این تمدن سر منشا بناهای بی شماری است که بسیاری از آنها فضاهای مقدس ( معابد، قربان گاه ها و…) را تشکیل می دادند و هنوز آثار آنها تا اندازه محدودی در این منطقه باقی مانده است. آثار مادی این تمدن بدون شک یکی از بزرگترین میراث تاریخی است که بشریت تا کنون شناخته است، اما متاسفانه با هجوم اروپائیان بخش اعظم این آثار غارت شدند و یا از میان رفتند–!.
 
 
فصل دوم: معرفی تمدن مایا
 
1- سرزمین مایاها
در سرزمین مایاها در برخی قسمتها سرزمینهای بایر و دشتهای خشک و همچنین مرداب نیز یافت میشود که مناطق جنگلی را از هم جدا کرده اند. مناطق شمالی نیز از جنگل پوشیده شده اند ولی نسبت به مناطق جنوبی کمی کم باران تر اند و درختان این منطقه عمدتا” از درختان خاردار تشکیل میشوند. از ماه فوریه تا می فصل خشک به حساب می آمده و دمای هوا بالا و نامطلوب بوده است. در این فصل از سال زمینهای زراعی سوزانده میشود و آسمان پر از دود غیرقابل تحمل تر از قبل میشود تا زمانی که در اواخر ماه می باران ببارد و آسمان تیره را صاف و تمیز کند. آب و هوای مناطق مرتفع تر کاملا” با آب و هوای مناطق پست و کم ارتفاع مغایرت دارد و بسیار خشکتر و خنکتر از مناطق کم ارتفاع است.
 
 
 
2-شرایط سیاسی مایاها
هم در کلاسهای مذهبی و هم در سیاسی، ظاهرا” قوم گرائی برای بر سر کار آمدن اعضای جدید مرسوم بوده است. هنگامی که شاه تصمیم به انتخاب جانشینی برای خود داشت از قانون ارشدیت و فرزند مذکر ارشد استفاده می شد. بعد از تولد شاهزاده، شاه، یک برنامه ی خاص را باید اجرا میکرد و مقداری از خون خود را به عنوان پیشکش به اجداد و خدایان میریخت و به قول معروف تقدیم میکرد. قربانی کردن افراد هنگام جایگزینی شاه جدید در مراسم خاصی و با تشریفات انجام میگرفته است و در آن مراسم از اسرا ی جنگی که در جنگهای قبلی اسیر شده بودند استفاده میشده. مسائل مذهبی از جایگاه مهمی در زندگی یک شاه مایا که رهبر مردم و سرزمین خود بود، برخوردار بوده است. توضیحات و قوانین مذهبی که از رسم و مقام سلطنتی حمایت میکرد برای ادامه ی حیات قوم مایا نقش مهمی را دارا بود .
 
3- هنر مایاها
هنر مایا ها همانند دیگر تمدنها ار روش زندگی و سلایق مختلف آنان سرچشمه میگیرد. هنر آنها از رسم اشکال و نقاشی هایی بر روی کاغذگونه ها، گچ و حکاکی بر روی سنگ و چوب و مجسمه های گچ و یا از خاک رس، و پیکر های کوچک سفالین تشکیل میشود. استفاده از فلزات نیز رواج داشته است ولی به علت کمبود منابع از آنها فقط در ساخت تزئینات استفاده می شده است.
 
4-ریاضیات و مایاها
در تمام تمدنهای دنیا ،کتابت به صورت ناقص آغاز شد و در طول سیر خود بصورت یکنواخت و تدریجی تکامل پیدا کرد . اما این امر در مورد مایاها صدق نمی کند. زیرا هنر کتابت انها از همان اغاز تمدنشان به حد کمال رسیده بود . در ریاضیات نیز مایاها از وجود صفر باخبر بوده اند , انها صفر را بصورت یک صدف ریز بکار میبردند . همچنین به سیستم اعشاری,لگاریتم و دیگر محاسبات ریاضی اشنا بوده اند پرفسور ” انر ” در این باره چنین نوشته است : موقعی که تصویری در یک کتیبه مثلا 10 مرتبه یا بیشتر تکرار میشود و یا تعداد پله های یک هرم تا انتهای بصورت دقیق و حساب شده محاسبه میگردد, این نشانه یک محاسبه دقیق ریاضی میباشد . تمام هنر مایاها در ریاضیات متمرکز شده بود که در نهایت به روی کتیبه های سنگی منتقل شده است .
 
5- علم نجوم و مایاها
علم نجوم نیز در مایاها نسبت به بقیه اقوام آن سرزمین به مراتب پیشرفته تر بوده است, اگاهی انها به سیستم منظومه خورشیدی و صور فلکی تعجب برانگیز است . یک طاق با عظمت به یادبود کنگره ستاره شناسی که در 2 ماه سپتامبر 503 میلادی در “کوپان” ان سرزمین برپاگردید,بنا شده است ( واقعا جای تعجب دارد که این قوم اسرارانگیز این همه علم و معرفت را از کجا اموخته اند.؟. کتیبه ای که نشان از گرامی داشتن این کنگره ستاره شناسی که در ان بزرگترین عالمان و ستاره شناسان مایا در ان شرکت کردند با تاریخ مختص مایا بر طاق یکی از بناها نقش بسته است.!! )
 
 
فصل سوم:تاثیر طبیعت برمعماری مایاها
 
1-معماری معابد مایاها
یکی از مشخصه های مهم شناخته شده در مورد معماری مایاها بطور اخص معابد بسیار بزرگ آنها می باشد. مایاها معابد خود را بصورت اهرام وسیع با نوک تیز می ساختند،در هر طرف این اهرام پله هائی برای دست رسی به نوک آنها تعبیه شده بود.معابد در قسمت بیرونی به دور از تزئینات ساخته شده بودند ولی در قسمت داخلی آنها تزئینات و نقاشیهائی انسانی به چشم می خورد.
 
2-سازه اصلی خانه ها
سازه اصلی در طراحی خانه های مایاها را درختان خشک بزرگ تشکیل می دادند.دیوارها باگل و یا سنگ ساخته شده بودند که با چوبهائی بصورت دستک پوشش داده شده بودند.دستکها بیشتر از 2.20 متر طول نداشتند.در روی این اتصالات سازه قرار گرفته و طول آن بین 3.5 تا4.5 متر می شد. دلیل اصلی اینکه مایاها از سنگ برای ساختن دیوارها استفاده می کردند این بود که سنگ جزء مصالح بوم آورد آنها بود و کار با آن هم برایشان آسان بود.
 
3-عناصرمعماری
اگر ما به بیرون معابد مایاها نگاه کنیم، شاید بنظر برسد که تزئینات زیادی در آنها وجود ندارد. معمولا، نمای خارجی با استفاده از قالبهای عمودی در روی پله ها ساخته شده اند. ردیف آخری با استفاده از ردیفی از صخره ها که داخل آن شن آهکی ریخته شده، تمام شده است.و...


کلمات کلیدی مرتبط:
تمدن مایا ,تمدن های جهان ,دانلود ، معرفی تمدن مایا،پاورپوینت , ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت تحلیل ویژِگیها مشخصات و بناهای سبک معماری روم باستان
پاورپوینت تحلیل و بررسی ویژِگیها و مشخصات و بناهای سبک معماری اصفهانی
پاورپوینت تحلیل و بررسی اصول انواع معماری سبز و پایدار در جهان
پاورپوینت تحلیل و بررسی مدرسه شیکاگو اولین آسمان‌خراش‌های جهان
پاورپوینت تحلیل و بررسی سبک معماری روستیک طراحی روستایی سادگی دنج
پاورپوینت تحلیل و بررسی "کمتر بیشتر است" به عنوان یک مفهوم پایدار
پاورپوینت تحلیل و بررسی معماری بیزانس
پاورپوینت تحلیل بررسی کانستراکتیویسم ساختارگرایی
پاورپوینت تحلیل بررسی سبک دادائیسم
پاورپوینت تحلیل بررسی سبک کوبیسم(حجم گرایی)
پاورپوینت تحلیل بررسی سبک اکسپرسیونیسم( بیان گرایی)
پاورپوینت تحلیل بررسی سبک هنری سمبولیسم
پاورپوینت تحلیل بررسی سبک هنری نئوامپرسیونیسم
پاورپوینت تحلیل بررسی سبک هنری امپرسیونیسم
پاورپوینت تحلیل بررسی تاریخ پوشاک ایرانیان از افشاریه تا جمهوری اسلامی
پاورپوینت تحلیل بررسی سبک معماری فتوریسم
پاورپوینت تحلیل بررسی آثار تاریخی دوره زندیه
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری سبک پارتی
پاورپوینت بررسی پارادوکس مینیمالیسم
پاورپوینت بررسی پژواک های انقلاب هنری در اروپا و آمریکا

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد