خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
مقالات سبکها ، شیوه ها و دوره های معماری
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی عرفان در معماری

   تعدادبرگ: 110 اسلاید   قیمت: 8000 تومان     تعدادمشاهده  1


 پاورپوینت بررسی عرفان در معماری
 
فهرست
 
پروژه پاورپوینت عرفان در معماری ، دارای ۱۱۰ اسلاید ، شامل سر فصل های زیر می باشد.
 
    کلیت عرفان
    عرفان و انسان
    عرفان و طبیعت
    عرفان و معماری
    عرفان شرقی
    عرفان ایرانی
    عرفان برهماییی
    عرفان بودایی
    نقش عناصر طبیعت در عرفان
    نور
    باد
    آب
    اصل وحدت ومعماری قدسی
    در اندیشه ی سید حسین نصر
    عرفان در معماری اسلامی
    کف
    بام
    دیوار
    مناره
    گنبد
    چار طاق
    بنای سنگی استون هنج((stone henge
    کعبه نمود زیبایی ازلی
    مسجد شیخ لطف الله
    مسجد شاه اصفهان
    همدان
    تصوير خاكي دنياي عرفان
    پيوند معماري و دنياي عرفان
    سفارتخانه ايران در سئول
    بررسي بنا از لحاظ عرفاني
    روح عرفاني ايرانيان در معماري
    کلام آخر
    منابع
 
کلیت عرفان
 
او هست و با او نه پسی است ونه پیشی، نه زیری نه زبری، نه دوری و نه نزدیکی، نه وحدتی ونه تقسیمی، نه چونی و نه کجایی و نه کیی، نه زمان ونه آن ونه عمر، نه بودی ونه مکانی، و اکنون همان است که بود. واحدی است بی وحدت، و فردی است بی فردیت. از اسم مسمی ترکیب نشده است، چه نام او او است و مسمای او او.
 
عرفان رشته یا طریقه ایست که از علم متناهی آغاز شده و به مراتب اولیای منصوب رسیده و از خزائن برگزیدگان حق سرریز گردیده و به ضمایر باطنی رستگاران باریده و مشتاقان کوی ازلی را به تکامل روحی نائل می گرداند.
 
و یا به عبارت دیگر عرفان طریقه ای است که در آن امکان ارتباط مستقیم عبد با معبود به طریقه کشف وشهود و تجربه باطنی می باشد.
 
در عرفان قصد و مقصود عارف در سیر وسلوک فقط حضرت باری تعالی بوده و بس این حقیقت تنها در مکتب وحدت وجود که میوه درخت تنومند عرفان است میسر میباشد.
 
عرفان و انسان
 
انسان، همچون کیهان، اصل الهی را باز می تاباند. پس،خود انسان است که با کیهان انس و الفت دارد. او عالم صغیر است، و همچون عالم کبیر،بازتابنده ی حقیقتی ماورایی ست.در انسان حقیقتی وجود دارد که هیچ نحوه بیان طبیعی نمی تواند آشکارش سازد.همه ی متشابهات بین انسان و کیهان که در بسیاری از متون اسلامی به شرح آمده است، صرفنظر از این که توصیفاتی خام و شاعرانه اند، بیانگر واقعیتی ژرف اند و کلافی را وامی گشاید که سطوح مختلف هستی انسان را به سطوح همخوان با هستی کیهان پیوند میزند.
 
ساختمان بدن مانند زمين است، استخوان ها مانند كوهها، دماغ مانند معادن، شكم مانند درياها، روده ها مانند رودخانه ها، اعصاب مانند مانند جوي ها، و گوشت مانند خاك و گل. موهاي بدن مانند نباتات است، آن جا كه مو مي رويد مانند زمينهاي حاصلخيز، و آن جا كه مو ندارد مانند شوره زار.جلوي بدن شرق وپشت مانند مغرب، دست راست جنوب و دست چپ شمال. تنفس انسان مانند باد است و گفتار او همچو رعد و صداي او نظير صاعقه. خنده ي انسان مانند مهتاب و اشك او مانند باران، غم او چون تاريكي شب وخواب او چون مرگ و بيداري او چون حيات. ايام طفوليت بشر چون فصل بهار و جواني چون تابستان و كهولت چون پاييز و پيري چون زمستان است.حركات بدن مانند حركات و دوران كواكب است و ولادت و حضور آن مانند طلوع و مرگ وغيبت آن چون غروب سيارگان.
 
کالبد انسان معبدی است که روح در آن سکنی گرفته است، کیهان نیز عیناً چون انسان از همان روح جان می گیرد.بدین سان انسان سنتی بر آن است که تا از رهگذر هنری که نمایشگر تعادل و صفا وصلح است جهانی بنا کند.تمامی تنش میان زمین و آسمان را نادیده می گیرد تا آرامش وضع ازلی وجود یک بار دیگرتجربه و برقرار شود. از میان آفرینش های آدمی معماری ارائه گر حیاتی ترین و جامع ترین ساخته هاست و از این روی در میان هنر ها موقعیتی محوری به خود میگیرد. معماری نمایشگر کثرت وسائل و گونه گون ترین راه های نیل به وحدت است.
و.....


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری ,عرفان در معماری ,کلیت عرفان ,عرفان و انسان ,عرفان و طبیعت ,عرفان و معماری ,عرفان شرقی ,عرفان ایرانی ,عرفان برهماییی ,عرفان بودایی ,نقش عناصر طبیعت در عرفان ,پاورپوینت عرفان, پاورپوینت عرفان در معماری, عرفان ایرانی, عرفان برهماییی, عرفان بودایی, عرفان شرقی, عرفان و انسان, عرفان و طبی,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت تحلیل و بررسی معماری بیزانس
پاورپوینت بررسی معماری دوره تاریخی قاجاریه در ایران
پاورپوینت بررسی سبک معماری پاکستانی
پاورپوینت بررسی سبک معماری گوتیک
پاورپوینت بررسی انقلاب صنعتی و معماری ، منادی عصر جدید در طراحی و معماری
پاورپوینت بررسی سبک معماری فولدینگ
پاورپوینت بررسی تاثیر معماری غرب در دوره قاجار
پاورپوینت بررسی سبک معماری سوئیس
پاورپوینت بررسی مدرنیته در معماری مبانی نظری معماری
پاورپوینت بررسی سیر تحول ورودی ها در معماری
پاورپوینت بررسی معماری سبك ملی در دوره پهلوی
پاورپوینت بررسی سبک معماري معاصر و معماری مدرن متأخر
پاورپوینت تحلیل و بررسی سبک معماری باروک
پاورپوینت بررسی معماری ایران در دوره قاجار و پهلوی
پاورپوینت بررسی جایگاه آب در معماری ایران باستان
پاورپوینت بررسی نظریه سبک معماری چینی
پاورپوینت بررسی سبک معماری آزتک Aztec architecture
پاورپوینت تحلیل بررسی سبک معماری آوانگارد AVANGARD
پاورپوینت بررسی دسته بندی سبک ها و شیوه های معماری جهان
پاورپوینت بررسی معماری دوره رونسانس (Renaissance Architecture)

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد