خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
مقالات سبکها ، شیوه ها و دوره های معماری
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی سبک معماری پست مدرنیسم عصر ورود فناوری مدرن به دنیای هنر

   تعدادبرگ: 35 اسلاید   قیمت: 8000 تومان     تعدادمشاهده  6


بخشی از مطلب
پست مدرنیسم اصطلاحی برای جنبشهای هنری پس از دهه 1960 است که در عرصه های ادبیات و فلسفه نیز به صورت گسترده به آن پرداخته شده است . درباره پست مدرن مباحث زیادی مطرح شده ولی هنوز تعریف جامع و کاملی برای آن ارائه نگردیده است . یکی از دلایل نبود تعریف یکسان و مدون برای پست مدرنیسم وجود نظریات و آرای متفاوت و غیر همسانی است که در این باب ارائه گردیده و در دهه های مختلف مباحث متعددی بدان اضافه گشته یا از آن کاسته شده است . تعبیر کلی بسیاری از نظریه پردازان درباره پست مدرن مفهوم جنبشی ضد نوگرا یا پس از نوگرا است . اگر چه پست مدرنیسم در درون خواستار نوآوری در گرایشها و جنبشهای هنری و مباحث نظری دیگر است ولی برای اثبات خود معیارها و اهداف مدرنیسم را رد می کند و منقد ساختار نظری ( ایدئولوژیک ) مدرنیسم است و بر خلاف مدرنیسم تصریح و تاکید در بازگشت به سنتها ، تاریخ ، فرهنگ ، هنر و ادبیات دارد . 
پست مدرنیسم در چند دهه اخیر در غرب به عنوان نظریه و فلسفه حاکم بر همه علوم و فنون مطرح شده است و می توان به طور کلی عنوان کرد که یک حرکت فرهنگ ساز است . لازم به ذکر است که ماهیت پست مدرنیسم از اواسط دهه هشتاد به واسطه تحولات فناوری و فراگیری ارتباطات و کشفیات نوین گهره متفاوت پیدا کرد . 
در مجموع اگر بخواهیم یک معنای کلی و فراگیر در ارتباط با پست مدرنیسم ارائه کنیم می توان چنین بیان داشت که پست مدرنیسم سنتی فراتر از مدرنیسم را تعقیب می کند . از این رو بسیاری از مسائلی که در مدرنیسم معتبر شناخته می شد در دوران پست مدرنیسم رد شده و یا به گونه ای دیگر به آن پرداخته شده است . 
یکی از اصول اولیه پست مدرنیسم انکار حقیقت مطلق و نسبی قلمداد کردن همه امور و اعتبارات زندگی بشر است . پست مدرنیم همه علوم ، فنون ، فلسفه ها ، تفکرات و باورها را امری نسبی می داند و بر این اصل پای می فشارد که هیچ امر و واقعیت مطلقی وجود ندارد . تمامی واقعیتها وابسته به زمان ، مکان ، دریافتها و ادراکات بشر است و بر این اساس اثبات می کند که انسان توان بازشناختن یک امر تصویری و یک واقعیت محسوس را از هم ندارد . بسیاری از واقعیتها برای او وانمود و بازسازی می شود و شاید بسیاری از وقایع اتفاق نیافته و هرگز حادث نشده باشد . 
از اصول دیگری که پست مدرنیسم بر آن تاکید می کند این است که به هر امر هر مفهوم یا هر چیزی می باید با تردید و شک نظر افکند و آن را ناپایدار و در هم شکننده دانست . پست مدرنیسم با تکیه بر اصول ناپایدار و شک بر انگیز هر امر مطلق و محکمی را از پایه نفی می کند و برای هیچ امری از امور عالم چهار چوب و قاعده منی را نمی پذیرد . پست مدرنیسم اگر چه در بطن خود بی هویتی فرهنگی و سنتی را رد می کند ولی از طرف دیگر به فرهنگ بدون مرز تکیه دارد . هنر پست مدرن در ضدیت با مدرنیسم همواره مشوق بازگشت به هنر بومی و قبیله ای و هنر عوام بوده است . امورز تبلیغات بازرگانی که تا چندی پیش به سبب کیفیتهای مردم پسندانه هنر عامیانه شمرده می شد شکل یک هنر تازه را به خود گرفته است . 
پست مدرنیسم به صورت مستقیم جایگاه مستقلی در هنر های تجسمی ندارد و از سبک شیوه و یا نوع خاصی از شاخه های هنری سخن به میان نمی آورد . این تفکر با شکستن چهارچوبهای محدود شاخه های مختلف هنری به ترکیب و تلفیقی از هنر ها می پردازد . 
به طور کلی باید اذعان کرد که از دهه شصت قرن بیستم هنر وارد مبحث در ساختار نوینی می گردد که در آن ترکیب و تلاقی همه شاخه های هنری در تقریبا هماهنگ و همزمان با یکدیگر می توان دنبال کرد . قبل از ورود به مبحث جنبشهای هنری پست مدرن لازم است به شاخصه ها و ویژگیهای این جنبشها که دارای وجود مشترک در میان تمامی اشکال آن است اشاره کرد : 
1- تمایل به تلفیق همزمان عناصر غیر متجانس در یک اثر هنری 
2-استفاده از فناوری و تکنیکهای مدرن روز و بهره گیری از تحولات فنی آنها در یک اثر 
3- به کارگیری نشانه ها نمادها و اساطیر برای نشان دادن مضامین در ارتباط با سنت یا محتوایی خاص 
4- ارائه مفهوم تنهایی ، بی پناهی ، بی هدفی و رهایی انسان در جهان صنعتی و مدرن 
5- پرداختن به ریشه های تاریخی و اجتماعی فرهنگها و ملل ( به صورت مستقیم یا غیر مستقیم ) 
6- مطرح شدن فردیت و هویت هنرمند در اثر هنری 
7- عدم ارائه ارزشهای اخلاقی و هنری و عدم تاکید بر خوب و بدن آنها 
8- مهم شمرده شدن نقش مخاطب یا تماشاگر که در نقطه خلق اثر با هنرمند اشتراک پیدا می کند در این نظریه مخاطب با درک و فهوم خود می تواند جریان مفهومی دیگری ( غیر از آنچه که هنرمند در نظر دارد ) به یک اثر بدهد . 
9- و در انتها پست مدرنیسم به هیچ عنوان پیشنهاد دهنده قالب یکسان و محدودی برای خلق اثر هنری نیست بلکه در هم شکننده تمامی قالبهای از پیش تعیین شده است . 
با توجه به منطق و ساختار پیچیده هنر در پست مدرنیسم باید اذعان داشت که جنبشهای هنری این دوره زبانی نوینی برای بیان بی پناهی و رها بودن انسان و اعتراض او به سیاستهای جاری دنیای متمدن غرب ایجاد کردند و مفاهیم بسیار عمیق تری را نیز در درون خود نهفته دارند . 
در میان جنبشهای هنری دهه شصت قرن بیستم مینیمال آرت گرایشی هنری است که توانسته است بستری مناسب برای هنر پست مدرنیسم باشد . 
 
و....


کلمات کلیدی مرتبط:
سبک معماری ,پست مدرنیسم , عصر ورود فناوری مدرن ,به دنیای هنر ,پست مدرنیسم ,جنبشهای هنری ,پاورپوینت بررسی ,شاخصه ها و ویژگیهای این جنبشها ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی سبک معماری پاکستانی
پاورپوینت بررسی دنيای جديد و معماری جديد
پاورپوینت بررسی پست مدرنيسم در هنرهاي تجسمي
پاورپوینت بررسی سبک رازی شناخت بناها و مساجد شیوه رازی و تحلیل ویژگیهای سبک رازی
پاورپوینت بررسی سبک معماری نئومدرن یا نو مدرنیستی
پاورپوینت بررسی سبک معماری کنستراکتیویست
پاورپوینت بررسی معماری دوره رونسانس (Renaissance Architecture)
پاورپوینت بررسی سبک معماری هخامنشی
پاورپوینت بررسی سبک معماری بیونیک و نمونه های موفق سبک بیونیک
پاورپوینت بررسی معماری 15 سبک معماری برتر
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری فاشیستی
پاورپوینت بررسی سبک معماری قرن 21
پاورپوینت بررسی سبک معماری حبابی
پاورپوینت بررسی معماری باوهاوس اثر والتر گروپیوس
پاورپوینت بررسی سبک هنر و معماری آرت نوو
پاورپوینت بررسی معماری معابد هندو
پاورپوینت بررسی سبک معماری اصفهانی و مهمترین بناهای شیوه اصفهانی
پاورپوینت بررسی سبک معماری نئوکلاسیک
پاورپوینت بررسی شاخه ها و گرایشهای معماری هایتک
پاورپوینت بررسی فرایند طراحی معماری پارامتریک

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد