خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی طراحی انسانگرا و پایدار در معماری

   تعدادبرگ: 35 اسلاید   قیمت: 18000 تومان     تعدادمشاهده  5


پاورپوینت بررسی طراحی انسانگرا و پایدار در معماری
 
بخشی از مطلب
در طراحی پایدار ، حیات بنا نه به ضرورت یک فرایند خطی محدود بلکه نظیر فراینده هایی که در سامانه های طبیعی اتفاق می افتد یک فرایند چرخه ای در نظر گرفته که از محیط مادر (طبیعت) آغاز وبدان ختم می شود. از این جایگاه نمی توان برای حیات یک محصول طراحی طراحی نقطه پایانی تصور نمودبلکه محصول طراحی صرفا از یک شکل حیات سودمند به شکل یا اشکال دیگری از سودمندی در طول حیات خود تغییر می کند ودر نهایت به محیط مادر باز خواهد گشت. بر این اساس اصل سوم در طراحی پایدار بررویکردی در طراحی اشاره دارد که در آن تصمیمات طراحی با مد نظر قرار دادن تمام مراحل چرخه بنا وبا هدف تداوم پذیری وسودمندی محصول طراحی ویا اجزاء وعناصر ومواد ومصالح آن می بایست قابل استفاده مجدد ، باز یافت پذیر ونهایتا پس از طی چرخه های متعدد حیات برگشت پذیر به طبیعت باشد.
 
طراحی انسانگرا
این اصل بر مبنای تعریف طراحی پایدار ، بر تعامل میان انسان ودیگر عناصر وارکان طبیعت تمرکز دارد، در حالی که دیگر اصول عنوان شده با هدف بهره برداری وتعادل مصرفی در منابع وارتقای کارکرد محیطی محصول طراحی دنبال می شوند. در طراحی انسانی  مساله طراحی ، از منظر اخلاق زیست محیطی نگریسته می شود ودر آن به قابلیت زیست تمام اجزای تشکیل دهنده بوم سامانه جهانی ، شامل انسان ، گیاهان وحیات وحش وسایر ارگانیزم های زنده وبسترهای طبیعی تاکید می گردد.
در طراحی انسانی به کیفیت زیستی انسان در فضای خلق شده اهمیت ویژه ای داده می شود واین به دلیل تاکید ویژه ای است که در تفکر پایداری انسان نسبت به دیگر ارکان نظام زیست جهانی وجود دارد ونیز نقش ضروری والزامی یک فضای معماری پایدار در تعامل با انسان وپاسخگویی به کاربران آن ، چراکه محیط فضاهای داخلی بر سلامت روانی وفیزیکی کاربران تاثیر قابل توجهی دارد. هدف ، خلق محیطی است که امنیت ، سلامت ، آسایش فیزیکی ورونشناختی ونیازهای کارکردی ساکنان آن را تامین نموده ، تداوم بخشد وبه تبع آن سطح مقبولی از رضایت مندی از فضا را در کاربران در طول زمان ایجاد نماید.   ارزش و اهمیت این مسائله تا حدی است که نیل به سطوح بالای رضایتمندی وایجاد محیط داخلی با کیفیت بهینه در اولویت بالاتری از صرفه جویی در مصرف ماده وانرژی ( طراحی پیشگیرانه ) قرار می گیرد. طراحی پایدار نباید آسایش انسانی را مخدوش کند بلکه باید کیفیت فضاهای خلق شده (برای کار وسکونت) به واسطه آن ارتقاء یابد براین اساس مبنا طراحی انسانی را می توان مهمترین اصل طراحی پایدار به حساب آورد.
بنابراین بخش مهمی از کیفیت فضایی به چگونگی تجربه فضا توسط کاربران وابسته است. در طراحی پایدار به استانداردهای فضایی اکتفا نمی شود چراکه استانداردها صرفا بر مبنای فعالیت ها وحداقل هایی از اندازه ها ومقادیر تنظیم شده اند که در یک شرایط کلی می تواند قابل قبول باشد. در حالی که رفتارها برحسب شرایط محیطی طرح شکل می گیرند، براین اساس در طراحی پایدار در کنار توجه به خصوصیات محسوس محیط (نظیر ابعتد ، نسبت ها، روابط فضایی ، رنگ ، جنسیت و...) به نقش الگوها وعادات رفتاری ناشی از آن در تعریف کیفیت فضا توجه ویژه ای می گردد.
برای نیل به کارکرد بهینه طرح معماری ، شناخت دقیق تر وکاملتری از رابطه متقابل بنا ومحیط فراگیر ، ضروری به نظر می رسد، پیچیدگی این رابطه ودامنه وسیع وفراگیر آن ولزوم دستیابی به یک بیان مشترک در تبین وانتقال مفاهیم مرتبط نگرش تمام سیستمی را مطرح می سازد.
در نگرش تمامی سیستمی بیش از آن که برتقسیم وتبدیل یک ساختار به اجزای آن تاکید باشد، برشناخت روابط میان اجزاء با یکدیگر وبا کل سیستم محیط تاکید می گردد. براین اساس مسیر شناخت در رویکرد تمام سیستمی ، توامان از کل به جزء واز جزء به کل می باشدکه نهایتا به شناخت عوامل پایه ای و ریشه های یک ساله وبه تبع آن راه حل های با دوام تر جامع نگر وعادلانه منجر می گردد.(گودرزی، 1390ص19)
و.....


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری ,طراحی انسانگرا و پایدار در معماری ,پاورپوینت بررسی ,در طراحی پایدار ، حیات بنا ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی فرآیند ساختمان های سازگار با انسان و طبیعت و معماری دوستدار محیط زیست
پاورپوینت بررسی تنظیم شرایط محیطی اقلیم سیستان و بلوچستان
پاورپوینت بررسی تنظیم شرایط محیطی اقلیم شهر تبریز
پاورپوینت بررسی توربین بادی چیست
پاورپوینت بررسی اکولوژی در معماری یا معماری اکولوژیکال
پاورپوینت یررسی شرایط اقلیمی معماری شهر نیاسر
پاورپوینت بررسی و تحلیل اقلیمهای چهارگانه ایران
پاورپوینت بررسی جهت گیری ساختمان های آموزشی بر بارهای حرارتی و برودتی
پاورپوینت بررسی سیستم تهویه طبیعی در معماری
پاورپوینت بررسی ظرفیت حرارتی مصالح و دیوار ترومب
پاورپوینت بررسی اصول عمدة طراحي مسکن در اقليم گرم و خشک
پاورپوینت بررسی شرایط اقليمي جغرافیایی بندر انزلي
پاورپوینت بررسی سير تحولي و رشد استفاده از انرژي باد و توربینهای بادی
پاورپوینت بررسی اقليم و معماري بناهای روستاي حصارساتي و روستاي سقرچين
پاورپوینت بررسی طراحی و معماری در اقلیم کاشان
پاورپوینت بررسی نقش اقلیم در معماری
پاورپوینت بررسی اصول و عناصر عایقکاری حرارتی و صوت ساختمان ، گرمابندی ساختمان
پاورپوینت بررسی شرایط اقلیمی و معماری کردستان
پاورپوینت بررسی روشهای طراحي بناهای همساز با اقليم در همدان
پاورپوینت بررسی راهکارهای افزایش بهره وری انرژی در ساختمان

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد