خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی و شناخت تكیه ابوالمعالی كلباسی اصفهان

   تعدادبرگ: 22 اسلاید بهمراه پلان   قیمت: 12000 تومان     تعدادمشاهده  2


پاورپوینت بررسی و شناخت تكیه ابوالمعالی كلباسی
 
تكیه ابوالمعالی كلباسی(ابوالمعالی) مربوط به دوره قاجاریه است و در اصفهان، خیابان فیض، پشت تکیه جهانگیرخان قشقایی، کوچه کوله پارچه واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۹۰۹۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
 
در سال ۱۳۱۵ مقارن با سلطنت مظفرالدین شاه قاجار و مرگ میرزا ابولمعالی کلباسی ، تکیه ای با نام این عالم در تخت فولاد اصفهان بنا گردید. بقعهی میان تکیه توسط حاج میرزا احمد ملاباشی ، داماد و شاگرد این عالم بزرگ بنا شد. عالم فاضل و فقیه کامل محقق، عابد زاهد متقی میرزا ابوالمعالی کلباسی، متولّد ۱۲۴۷ ق در اصفهان،‌ و از اکابر مجتهدین و اعاظم فقها و مؤلفین که در زهد و تقوی و اعراض از دنیا بی نظیر بوده است. پدرش مرحوم آیت الله حاجی محمدابراهیم کرباسی (متوفی ۱۲۶۱ ق) یکی از علمای بزرگ جهان تشیع،‌ فقیه و اصولی نامدار قرن سیزدهم هجری بود. میرزا ابوالمعالی، تحصیلات مقدماتی خود را نزد آقا سید محمدباقر دهکردی فرا گرفت؛ اما دو استادی که بیشترین تأثیر را در شکل گیری شخصیت ابوالمعالی،‌ داشته اند علاّمه میرسیدمحمد شهشهانی و علاّمه میرسید حسن مدرس بوده اند. میرزا ابوالمعالی، همچون پدرش حاجی کرباسی و نیز دو استاد بزرگوارش سید مدرس و سید شهشهانی، علاوه بر مقام بلندی که در علوم اسلامی و تدریس و تألیف در این معارف داشت، از جایگاه ویژه ای نیز در اخلاق و زهد و تقوی برخوردار و در فضایل انسانی و مکارم اخلاقی، مدارج بالایی را پیموده بود. عالم فاضل و فقیه کامل محقق، عابد زاهد متقی میرزا ابوالمعالی کلباسی، متولّد ۱۲۴۷ ق در اصفهان،‌ و از اکابر مجتهدین و اعاظم فقها و مؤلفین که در زهد و تقوی و اعراض از دنیا بی نظیر بوده است. پدرش مرحوم آیت الله حاجی محمدابراهیم کرباسی (متوفی ۱۲۶۱ ق) یکی از علمای بزرگ جهان تشیع،‌ فقیه و اصولی نامدار قرن سیزدهم هجری بود. میرزا ابوالمعالی، تحصیلات مقدماتی خود را نزد آقا سید محمدباقر دهکردی فرا گرفت؛ اما دو استادی که بیشترین تأثیر را در شکل گیری شخصیت ابوالمعالی،‌ داشته اند علاّمه میرسیدمحمد شهشهانی و علاّمه میرسید حسن مدرس بوده اند.


کلمات کلیدی مرتبط:
تكیه ابوالمعالی كلباسی ,پاورپوینت بررسی و شناخت ,پلان تكیه ابوالمعالی كلباسی ,
مقالات مرتبط در این دسته

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد