خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی،مزار خواجه عبدالله انصاری ، هرات، افغانستان

   تعدادبرگ: 32 اسلاید دارای پلان و تصاویر .   قیمت: 14000 تومان   حجم فایل: 1606 kb  تعدادمشاهده  2


پاورپوینت بررسی،مزار خواجه عبدالله انصاری ، هرات، افغانستان
 
بخشی از مطلب
، در شمال شهر هرات، در دامن فراخ كوه، منطقه سرسبز و زيباي «گازرگاه» واقع شده كه «خواجه عبدالله انصاري» ملقب به «پير هرات» در آن جا آرميده است.
 
آنگونه كه «رسول پويان» در كتاب «جغرافياي عمومي هرات» نوشته است: بعضي بدين نظرند كه چون زيارتگاه خواجه عبدالله انصاري در آنجا بوده و هر كسي كه بدانجا مي‌آمده گناهانش پاك مي‌شده، به اين سبب آن را گازرگاه (گازرستان و يا رختشوي خانه) ناميدند.
 
در اين باب مولانا «عبدالرحمن جامي» شعري دارد:
 
گازرگهي است تربت او كاب مغفرت
 
در ساحتش سفيد كند نامه سياه
 
«خليل الله خليلي» هم در كتاب «آثار هرات» همين نظر حضرت مولانا عبدالرحمن جامي را نقل كرده و مي‌نويسد: گازرگاه شريف كه اهل تاريخ با نام‌هاي مختلف ياد مي‌كنند، در اين جا هم جامه‌هايي كه به لوث معصيت سياه مي‌شود، با آب زلال رحمت خداوندي سفيد مي‌گردد.
 
برخي را چنين باور است كه به دليل رفت و آمد زياد مردم به زيارت پير هرات، آن را گذرگاه گفتند. در برخي تواريخ آمده كه در اين مكان در سال 150 هجري ميان لشكر اسلام و زرتشتيان كه از آتشكده بزرگ فراز كوه آنجا حراست مي‌كردند، نبرد بسيار سختي رخ داد و به همين علت آن را «كارزارگاه» نام نهاده كه به مرور زمان به «گازرگاه» تبديل شده است.
 
طبق نوشته رسول پويان، گازرگاه در دوره «غوريان» و «سلجوقيان» اندكي آبادي داشته و ليكن در زمان «شاهرخ ميرزاي تيموري» (850 – 799 ) به طور اساسي تعمير و كاشي‌كاري شده و خانه زرنگار، معماري استادانه، حوض زمزم، سنگ‌هاي منقش و سنگ نبشته‌هاي آن چشم را جلا مي‌بخشد.
 
ساختمان باشكوه نمكدان در شمال باغ گازرگاه كه در واقع به شكل نمكدان طراحي شده از يادگارهاي عهد «امير علي شير نوايي» است.
 
لوح مرمرين آرامگاه پير هرات از دوره «سلطان ابو سعيد» است و سنگ بسيار نفيس و ارزشمند 7 قلم كه از عجايت صنعت حجاري قلمداد مي‌شود، يادگار عهد «سلطان حسين بايقر» است.
 
در منطقه زيارت پير هرات چندين شاعر، عالم وشخصيت‌هاي مشهور هرات آرميدند.
 
طبق نوشته «ولي شاه بهره» در كتاب «هرات نگين خراسان»، علاوه بر مزار خواجه عبدالله انصاري، «شيخ عمو»، «ابونصر خباز»، «ابولحسن سوهان»، «عبدالله غور بنج»، «غريب ميرزا»، «امير دوست محمد خان» و بسياري ديگر از مفاخر و مشاهير زبان و ادب عرفان فارسي در اين مكان آرميدند.
 
در جوار مزار پيرا هرات، جنگل بسيار سرسبز و شادابي وجود داشته كه اولين مدرسه علمي بوده كه در قرن 12 ميلادي در عصر غوري‌ها بنا نهاده شده كه امروزه از آن اثري نيست.
 
ايوان بزرگ مشرقي مزار حضرت خواجه به دست شاهرخ ميرزا تيموري در سال 829 قمري احداث شد كه هنوز پا برجاست.
 
وجود موي مبارك پيامبر اسلام هم كه در اين بناي معنوي قرار دارد بر ارزش معنوي اين مكان افزوده است.
 
گازرگاه در واقع گنجينه آثار تاريخي، محل دعا، ذكر، نذر و مراد، تفريحگاه مردم و بست و پناهگاه مصون اهالي هرات محسوب مي‌شود.
 
خليل الله خليلي در كتاب آثار هرات كه حدود يك قرن پيش نگاشته شده است، مي‌نويسد: در زمان‌هاي قديم هر كس كه تحت تعقيب بود وقتي كه به مزار پيرهرات پناهنده مي‌شد تا وقتي كه در آنجا بود مورد احترام بود و كسي نمي‌توانست او را دستگير يا مورد آزار قرار دهد.
 
گازرگاه، عمارتي دلپذير و آب و هواي خوشي دارد كه همه ساله زائران و مسافران زيادي را به سوي خود جلب مي‌كند.
و...


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت ,بررسی،مزار خواجه عبدالله انصاری ، هرات، افغانستان ,نقشه آرامگاه ,خواجه عبدالله انصاری ,پلان خواجه عبدالله انصاری ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود پاورپوینت توضیحی بر آرامگاه های مشاهیر
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری و تزیینات گنبد سلطانیه
پاورپوینت بررسی امام زاده اسماعيل شناط ( ابهر )
پاورپوینت بررسی و تحلیل بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری
پاورپوینت بررسی مجموعه معماري مزار شيخ احمد جام
پاورپوینت بررسی شکل گیری مجموعه های آرامگاهی در معماری ایران
پاورپوینت بررسی معماری امامزاده سید نصرالدین
پاورپوینت بررسی معماری تکیه نیاوران
پاورپوینت بررسی معماری بقعه و گنبد سر قبر آقا در تهران
پاورپوینت بررسی معماری آرمگاه سعدی ، محسن فروغی
پاورپوینت بررسی،آرامگاه گوهرشاد بیگم، هرات، افغانستان
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری آرامگاه حافظ در شیراز
پاورپوینت بررسی امامزاده سید نصرالدین تهران - امامزاده سید ناصرالدین تهران
دانلود پاورپوینت بررسی گنبد جبلیه کرمان
دانلود پاورپوینت بررسی برج کشمار کاشمر -برج علی‌آباد کاشمر
دانلود پاورپوینت بررسی مقبره هلال بن علی کاشان
دانلود پاورپوینت بررسی مقبره سلطان میر احمد کاشان
دانلود پاورپوینت بررسی مقبره بابا افضل کاشان
دانلود پاورپوینت بررسی امام زاده علی بن جعفر قم
دانلود پاورپوینت بررسی امام زاده سید منصور ساوه

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد