خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی مجتمع فرهنگي خاتم الانبيا (رشت)

   تعدادبرگ: 24 اسلاید   قیمت: 15000 تومان   حجم فایل: 2089 kb  تعدادمشاهده  10


پاورپوینت بررسی مجتمع فرهنگي خاتم الانبيا (رشت) 
 
بخشی از مطلب
طرح اين مجتمع،‌يک طرح چهار اقليمه بوده که قرار بوده در چهار اقليم مختلف ايران،‌يعني سرد و خشک، معتدل، گرم و مرطوب، و گرم و خشک ساخته شود. طراحي اين مجموعه، در ابتدا بر عهده‌ي مهندس جودت گذارده شده بود. ولي متأسفانه در نيمه راه متوقف ماند و به دليل دخالت‌هاي وزارت فرهنگ و ارشاد و شهرداري و عوامل ديگر، با تغييرات اساسي رو به رو شد، و طرح همان گونه که طراح آن پيش بيني کرده بود اجرا نشد. از جمله‌ي تغييرات به وجود آمده، تغيير در نحوه‌ي عملکرد بعضي فضاهاست که نقش ديگري غير از عملکردي که براي آنها در نظر گرفته شده بود، اييفا مي‌کند.
هدف از احداث اين ساختمان، احساس کمبود و نياز شهر رشت، به‌يک مجتمع فرهنگي که فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري استان را تحت پوشش قرار دهد بود. در همين راستا کل مجموعه در سال 1378 به بهره برداري رسيد و خوشبختانه توانسته تا حد زيادي هدف سازندگان بنا را برآورده سازد و بستر مناسبي را براي رشد و توسعه‌ي فرهنگ و هر فراهم ساخته و رشته‌هاي مختلف هنري را که تا قبل از آن، حالت پراکنده داشتند، به صورت جامع و منظم درآورد. که همين جامعيت سبب رشد وپيشرفت هنرمندان شهرستان شده است.
در اين مکان، که شامل بخش‌هاي مختلف فرهنگي و هنري است اساتيد و هنرمندان، مشغول به آموزش و انتقال هنر و دانش خود به نسل جوان هستند که اين، به نوبه‌ي خود در بالا بردن سطح فرهنگ و هنر جوانان و هنرجويان، تأثير داشته است. از جمله هدفهاي ديگر اين مجموع، ايجاد انسجام و هماهنگي بين مراکز هنري و فرهنگي مستقر در سطح استان و همچنين مشاوره در امور فرهنگي و هنري با افراد مؤثر در اين امور است.
زميني که براي اين بنا در نظر گرفته شده، در مرکز شهر قرار دارد و با توجه به عملکرد اين مجموعه که‌يک مجتمع فرهنگي است و بايد در جايي قرار داشته باشد کا امکان دسترسي از نقاط مختلف شهر به اين بنا آسان باشد، مکان مناسبي براي اين بنا در نظر گرفته شده است. مکان کنوني بنا، در محدوده‌ي ا ز بافت قديمي‌شهر است و اطراف آن را، بناهاي قديمي‌قرار گرفته است.
 
            تصوير دسترسي به مجموعه وموقعيت قرارگيري آن در شهر
 
يکي از عمده ترين اشکالاتي که به موقعيت اين مجموعه وارد است، محدود بودن آن سه طرف شمالي، جنوبي و غربي است که باعث شده هيچ گونه امکان توسعه اي نداشته باشد، ورودي اين مجموع، در سمت شرق آن است.
با توجه به اينکه مجموعه، يک مجتمع فرهنگي است بايد داراي اماکني براي تجمع و بازديد مراجعه کنندگان باشد. اين مجموعه نيز داراي‌يک سالن سينما و آمفي تئاتر به گنجايش بيش از 200 نفر و‌يک تماشاخانه به گنجايش 120 نفر است.
همينطور سالني براي برگزاري نمايشگاه از جمله نمايشگاههاي خط، نقاشي و... وجود دارد. نيز محلي که به آن به نام نگارخانه قو داده اند. براي به نمايش گذاشتن آثار تذهيب و... وجود دارد. مجموعه داراي کلاسهاي آموزشي نيز هست. همچنين داراي‌يک کتابخانه‌ي نسبتاً بزرگ است، که براي استفاده‌ي عموم آزاد است، به علاوه اين مجموعه داراي‌يک قسمت اداري نسبتاً بزرگ است که از آن جمله، مي‌توان قسمت سمعي - بصري، تدوين و خوش نويسي، گريم و... را نام برد از جمله کلاسهاي آموزشي اين مجتمع، کلاس آموزش موسيقي، خط، نقاشي و تئاتر و عکاسي را مي‌توان نام برد.
و.....


کلمات کلیدی مرتبط:
مجتمع فرهنگي خاتم الانبيا (رشت) ,نمونه موردی مجتمع فرهنگي ,نمونه مشابه مجتمع فرهنگي ,معماری مجتمع فرهنگي ,پاورپوینت بررسی ,طرح اين مجتمع،,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی موزه تاریخ طبیعی آنیستون آلاباما
پاورپوینت بررسی معماری برج دیدبانی نیروی دریایی MP 3 لس لندز، جرسی بریتانیا
پاورپوینت بررسی معماری غرفه چوبی BUGA در دانشگاه ICD ITKE اشتوتگارت
پاورپوینت بررسی بازآفرینی و طراحی منظر مرکز هنرهای معاصر یو.سی.سی.اِی
پاورپوینت بررسی معماری نمایشگاه غرفه پاویون مراکش 2020 دبی اثر OUALALOU+CHOI
پاورپوینت بررسی معماری غرفه پاویون اسلوونی نمایشگاه میلان 2015 اثر SoNo Arhitekti
پاورپوینت بررسی پاویون و غرفه MPavilion 2017، ملبورن OMA دفتر معماری متروپولیتن
پاورپوینت بررسی تالار شهر جدید و مرکز فرهنگی Stadshuis در Nieuwegein هلند
پاورپوینت بررسی تحلیل معماری موزه نمایشگاه جهانی ECADI
پاورپوینت بررسی بازسازی و تبدیل نیروگاه به موزه مدرن تیت در لندن
پاورپوینت بررسی معماری موزه ملي دريايي دانمارك اثر بیارکه اینگلس
پاورپوینت بررسی معماری موزه دریایی Marítim شهر بارسلون
پاورپوینت بررسی معماری موزه ای هنرهای باستانی شانگهای
پاورپوینت بررسی معماری موزه ملی ایران یا موزه ایران باستان
پاورپوینت بررسی معماری موزه فردا اثر سانتیاگو کالاتراوا
پاورپوینت بررسی معماری موزه گوگنهایم بیلبائو اثر فرانک گری
پاورپوینت بررسی موزه دارایی آمریکا
پاورپوینت بررسی استاندارد و ضوابط طراحی و معماری مجتمع فرهنگی و هنری
پاورپوینت بررسی معماری برج مرکز همایش فرهنگی اتریش در نیویورک
پاورپوینت بررسی معماری موزه هنرهای مدرن و معاصر استراسبورگ فرانسه

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد