خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی مبانی طراحی موزه های تاریخی و باستان شناسی

   تعدادبرگ: 41 اسلاید   قیمت: 10000 تومان   حجم فایل: 3575 kb  تعدادمشاهده  0


پاورپوینت بررسی مبانی طراحی موزه های تاریخی و باستان شناسی

بخشی از مطلب
موزه های باستان شناسی. ویژگی این موزه ها در آن است که تمامی مجموعه و یا تعداد زیادی از آن مستقیماًاز طریق کاوشهای باستانشناختی به دست آمده است:کاوشهای علمی ،تجاری و یا یافته های اتفاقی.
در کشورهای برخوردار از تمدن کهن این موزه ها اهمیت ویژه ای دارند:در درجةاول بازدید کنندةخارجی را با پیشینةتاریخی کشور آشنا می کنند و شوق شناخت تاریخ و فلسفةآن کشور را در او برانگیخته ،موجب درک جهان بینی مردمان آن تمدن باستانی می شوند. در مورد بازدید کنندة داخلی نیز موجب شناخت و کسب هویت فرهنگی و ملی او می گردند.در کشورهای در حال توسعه،موزه ها با نمایش آثار گرانبهای باز مانده از تمدن باستانی کشور خود همبستگی و تعلق آن را در بازدیدکننده داخلی بیدار کرده،آنها را به حفظ و نگهداری آن متقاعد می سازند.
موزه های اماکن باستانی.این گروه موزه ها اغلب در محل حفاریهای باستانشناسی یا در بناهای باستانی،پرستشگاهها،خانه های تاریخی،و... تشکیل می شود و مکمل بازدید از محل است.این موزه اغلب دورتر از مراکز سکونتی قرار دارندوبازدید کنندةآنها را اغلب جهانگردان خارجی و گردشگران تشکیل می دهند و به عبارت دیگر ،بازدید کننده ها عبوری می باشند.در این مورد موزه داران باید کوشش کنند تا شیوةتعبیر و تفسیر را که مایلند از مجموعه ارائه دهند متناسب با یک کوشش کنند تا شیوةتعبیر و تفسیری را که مایلند از مجوعه را ارائه دهند متناسب با یک بازدید کوتاه باشدو به این منظور باید موضوع موزه را بر مبنای مجموعه کوچکتری قرار دهند و در جوار آن برای تکمیل پیام موزه از خدمات مختلف و نیز وسایل سمعی و بصری یاری گیرند.
موزه های انسانشناسی(مردم شناسی).این موزه ها از گروه موزه ها تاریخی اند که به طور مثال به دورانی از تاریخ یک کشور و یا یک منطقه می پردازند.در حال حاظر این نوع موزه ها را در اکثر کشورها موزه های «تاریخ فرهنگی» می نامند. فرهنگ، آداب و رسوم، اعتقادات، پوشاک و سنن اجتماعی حاکم بر جامعه را نشان می دهند. موزه مردم شناسی تهران و حمام گنجعلی خان کرمان از این نوع هستند
محدودة فعالیت این نوع موزه ها مطالعةفرهنگهایی است که به دوران پیش از ورود صنعت ماشینی به منطقه و یا دوران آغاز صنعتی شدن مربوط می گردد و در حال حاضر بشدت مورد تهدید جهش تمدن صنعتی است.
اهداف و عملکرد فرهنگی یک موزه انسان شناسی از یک سو نشان دادن اهمیت و ارزش و قابل احترام بودن میراث ملی جوامع مختلف و از سوی دیگر نمایش وابستگی ،مشترکات و توجه به مرکز مشترک تمدنهای علی رغم اختلاف نژادهاست.
در کشورهای صنعتی یا در حال صنعتی شدن به رشته مردم شناسی از علوم انسانی توجه بسیار می شود تا ارتباط میان بازماندةارزشهای سنتی و صنعتی شدن را برقرار کرده،موجب آشتی میان آنها گردد.موزه های انسانشناسی بیش از هر نوع دیگر موزه با موضوع اصلی خود که مردم شناسی است ارتباط تنگاتنگ دارند ودر واقع مرکز پژوهش  می باشند؛پژوهشهایی در زمینة فرهنگ مادی،ساختار اجتماعی ،باورها و سنتها،سیرو یا در سلوک و اخلاق اقوام مختلف و همچنین مطالعه هنرهای پیش از صنعتی شدن و یا در حال صنعتی شدن جوامع مختلف و یافتن راههایی برای نجات آنها از آثار فاجعه آمیز تهدیدهای تمدن صنعتی.
و.....


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری موزه ,مبانی طراحی موزه های تاریخی ,موزه باستان شناسی ,پاورپوینت بررسی ,بخشی از مطلب ,موزه های باستان شناسی.,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی موزه میراث آنرنفانگ و ایستگاه آنرن در چین ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی موزه اسکی نروژ ,pptx
پاورپوینت بررسی موزه تاریخ طبیعی آنیستون آلاباما
پاورپوینت بررسی معماری برج دیدبانی نیروی دریایی MP 3 لس لندز، جرسی بریتانیا
دانلود ,بررسی پاورپوینت طراحی موزه هنر IAG شانگهای در چین ,pptx
دانلود ,بررسی پاورپوینت طراحی موزه زمین شناسی سنکینگشان در چین ,pptx
پاورپوینت بررسی معماری موزه ملی اتومبیل اثر Cino Zucchi Architetti
پاورپوینت بررسی معماری موزه هنر استان هیوگو چو-کو، ژاپن تادائو آندو
پاورپوینت بررسی معماری موزه تاریخی سایامایک اوزاکا، ژاپن تادائو آندو
پاورپوینت بررسی معماری غرفه چوبی BUGA در دانشگاه ICD ITKE اشتوتگارت
پاورپوینت بررسی معماری موزه میراث فرهنگی ناملموس تبت در چین
پاورپوینت بررسی معماری موزه و آکواریوم بندر کوبه معماران تایسی
پاورپوینت بررسی موزه هنر کیوتو سیتی کیوسرا اثر معماران تزو نیشیزاوا + جون آئوکی و همکاران
پاورپوینت بررسی معماری موزه علم و فناوری scienceland در شانگهای
پاورپوینت بررسی معماری موزه هنر مدرن نیویورک اثر شیگرو بان
پاورپوینت بررسی معماری موزه علم و فناوری Yibin
پاورپوینت بررسی موزه گالری آسانسوری در نیویورک اثر نورمن فاستر
پاورپوینت بررسی موزه فرهنگ لیانگژو هانگژو دیوید چیپرفیلد
پاورپوینت بررسی بازآفرینی و طراحی منظر مرکز هنرهای معاصر یو.سی.سی.اِی
پاورپوینت بررسی معماری نمایشگاه غرفه پاویون مراکش 2020 دبی اثر OUALALOU+CHOI

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد