خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
پاورپوینت سبکها ، شیوه ها و دوره های معماری
 
فهرست مطالب: دانلود پاورپوینت ,شیوه معماری اصفهان

   تعدادبرگ: 32   قیمت: 15000 تومان     تعدادمشاهده  2


معماری
 
شیوه ی اصفهانی آخرین شیوه ی معماری ایران است.معماری بومی آذربایجان پدید آورنده ی سه شیوه ی معماری ایران ازجمله شیوه ی اصفهانی بود.
 
پس خواستگاه این شیوه شهر اصفهان نبوده ولی در آنجا رشد کرده و بهترین ساختمان های آن در این شهر ساخته شده اند.شیوه ی اصفهانی در برگیرنده ی شیوه هایی است که در نوشته های غربی به شیوه ی صفوی افشاری و قاجاری و زند نامیده شده اند.
 
این شیوه کمی پیش از روی کار آمدن صفویان از زمان قرقویونلوها آغاز شده ودر پایان روزگار محمد شاه قاجار دوره ی نخست آن به پایان می رسد.
 
دوره ی دوم آن زمان انحطاط این شیوه است که در واقع از زمان افشاریان آغاز شد و در زمان زندیان دنبال شدولی انحطاط کامل از زمان محمد شاه آغاز شد و در دگرگونی های معماری تهران و شهرهای نزدیک به آن آشکار شد.
 
 
از نشانه های آشکار این دوره و آثار شکوهمند آن که هنوز هم در سراسر ایران نمودار است این است که یکی شبکه ی راه های عمود بر هم بوده که از کوهستانها به داخل کویرها و نمکزار ها گسترش یافته بود.
 
و دوم ساختن رباطها و کاروانسراهای بزرگ و توقفگاههای آبرومند ، کافه ها و بستانهای زیبا و خوش منظره در فواصل راهها که در آنها همه گونه وسایل آسایش و رفاه مردم فراهم آمده بود.
 
ترکیب جدیت و سادگی موجب ایجاد اندیشه ای آنی می شود حال آنکه درک آرایش و اغلب نسبتهای دقیق مستلزم ملاحظات بیشتری است.
 
حجم و نمای اغلب بناها ساده است و دو روح آرامش و اطمینان را القا می کند.
 
هیجانی مهار شده و ناشی از محوطه های بزرگ دارای رنگهایی غنی و آرایش تو در تو ترکیب شده است و این از ویژه گی های زیبایی شناسی ایرانی است.
 
 
اصول معماری ایران شامل:
 
مردم واری
 
پرهبز از بیهودگی
 
نیارش
 
خوبسندگی
 
درون گرایی
 
 
ویژه گی های این شیوه چنین بررسی می شود:
 
ساده شدن طرح ها که در بیشتر ساختمانها  ، فضاها یا چهارپهلو (مربع) هستند یا مستطیل و پلان مستطیل شکل و چند ضلعی ساده و همینطور پلان ایوانی . در شیوه ی آذری با به کارگیری یک هندسه ی قوی ، طرح های پیچیده ای ساخته شده اند اما در شیوه ی اصفهانی ، هندسه ی ساده و شکلها و خطهای شکسته بیشتر به کار رفته است.
 
در تهرنگ ساختمانها نخیر و نهاز (پیش آمدگی و پس رفتگی) کمتر شد،  ولی به بعد ساخته های گوشه های پخ در ساختمان رایچتر شد. همچنین پیمون بندی و بهره گیری از اندام ها و اندازه های یکسان در ساختمان دنبال شد.
 
سادگی طرح در بناها هم آشکار بود.
 
استفاده از مصالح مرغوب و با دوام در تزیینات بناها از کاشی خشتی ، هفت رنگ ، مقرنس کاری ، یزدی بندی کاربندی یا رسمی بندی استفاده شده است.
 
آرایه
 
در شیوه اصفهانی از همه آمودهای شیوه پیشین بهره گیری شد. البته بیشتر از كاشی خشتی هفت رنگ بجای كاشی تراش (معرق) بهره گیری شد. برای نمونه در مسجد امام اصفهان (شاه) سردر آن كاشی تراش است كه شاهكار كاشیكاری است، ولی در نماهای درونی آن چون روند ساخت آن به درازا كشیده شده بود، كاشی هفت رنگ كار شده است.
 
برای بدست آوردن كاشی هفت رنگ (بر پایه یك نگاره اصلی) روی كاشی سفید لعاب دار را نقاشی می كردند و رنگ می زدند و سپس در كوره می پختند. آنكاه كاشی پخته شده را به ترتیب نخست، روی كار می‌چیدند تا نگاره اصلی بدست آید. چون گمان می‌رفت كاشی‌ها خوب از كار درنیایند، دو دسته كاشی می‌پختند.


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت بررسی ,شیوه معماری اصفهان ,معماری ,سبک معماری اصفهان ,پاورپوینت بررسی ,شیوه معماری اصفهان ,شیوه ی اصفهانی آخرین , شیوه ی معماری ایران ,.معماری بومی آذربایجان , پدید آورنده ی سه شیوه , ی معماری ایران ازجمله , شیوه ی اصفهانی بود.,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی معماری سالن المپیک آبی لندن ، منطقه استرات‌فورد در شرق لندن
پاورپوینت بررسی سبک معماری فولدینگ
پاورپوینت بررسی معماری صخره‌‌ای و سنگی
پاورپوینت بررسی سبک و جنبش دی استیل یا نئوپلاستیسیزم
پاورپوینت بررسی سبک هنر و معماری فوتوریسم
پاورپوینت بررسی ریشه ها و گرایش های رمانتیسم
پاورپوینت بررسی معماری کاربندی
دانلود بررسی پاورپوینت بررسی معماری والتر گریپیوس، معماری معاصر غرب
پاورپوینت بررسی نقش گیاه در معماری ، پروژه انسان طبیعت معماری
دانلود بررسی سبك معماری در دوره رنسانس در اروپا
دانلود بررسی پاورپوینت مبانی نظری معماری پست مدرن
دانلود بررسی پاورپوینت معماری انتزاعی
دانلود بررسی پاورپوینت معماری صخره ای
دانلود بررسی پاورپوینت تندیس گرایی در معماری
دانلود بررسی معماری پایدار
دانلود بررسی معماری جهان مصر
دانلود بررسی معماری هخامنشیان
دانلود بررسی معماری مدرن , تکنولوژی و تاثیرات آن در معماری
دانلود بررسی معماری مدرن (مدرنیته)
دانلود بررسی معماری مدرن (آرت دکو)

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد