خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: دانلود بررسی ارگونومی در رستوران،فایل پاورپوینت

   تعدادبرگ: 58   قیمت: 12000 تومان     تعدادمشاهده  3


فایل پاورپوینت ارگونومی در رستوران،در حجم 58 اسلاید قابل ویرایش،
 
 
بخشی از مطالب:
 
فرآیند رفتار خرید مصرف کننده از جمله مباحث بسیار مهم در عرصه بازاریابی 1 و تجزیه و تحلیل نحوه رفتار مصرف کننده درمواجهه با کالا یا خدمات می باشد. به نحوی که اثر گذاری عواملی مانند : عوامل فرهنگی 2، اجتماعی 3، روانی 4، محیطی 5 و ... میتواند تاثیر بسزایی در میزان خرید مصرف کننده داشته باشد.
طراحی موفق یك رستوران, تا حد زیادی به چگونگی مشاهده (احساس) مشتری, بستگی دارد.
 
هدف از مقاله ، ارائه نکاتی مهم در طراحی انواع رستوران خصوصا فضای پذیرایی با رویکرد جذب مشتری و برانگیخت احساس مطلوبیت در وی،از طریق طراحی زیبا و ثبت خاطره ی به یاد ماندنی است.
 
در این مقاله ابتدا به معرفی تیپ های مختلف رستوران می پردازیم ، سپس نکات کلی در زمینه طراحی قسمت های مختلف رستوران ارائه خواهد شد. 
 
انواع رستوران:
رستورانهای اصلی ( MAIN RESTAURANT )
 
اینگونه رستورانها در حقیقت همان مکانهای پذیرایی از میهمان هستند که اغلب از منوی تقریبا مشابه جهت ارائه خدمات در سطح یک کشور استفاد کرده و نمونه ای از واحدهای پذیرایی بوده که خارج از هتل نیز به چشم میخورند.
اینگونه رستورانها در دو تایم نهار وشام فعال بوده ولازم بذکر است جهت پذیرایی از میهمان اغلب ازروش پلیت سرویس (PLATE SERVICE)همراه با بهترین و مرغوبترین ابزار پذیرایی استفاده میگردد. 
در این رستوران ها ، 1.3 الی 2 متر مربع فضای طبخ و پذیرایی برای هر نفر در نظر گرفته می شود. درطراحی اینگونه رستورانها باید به نکته مهمی دقت داشت و آن طراحی فضای آشپزخانه و نحوه ارتباط آن با سالن پذیرایی در یک طبقه و همسطح می باشد.
از رستورانهای اصلی نه تنها میهمانان هتل بهره مند میشوند بلکه بسیارافرادی هستند که برای صرف نهار یا شام به مکان نیز مراجعه میکنند.
و...
 
فهرست مطالب:
هدف
انواع رستوران
نکات طراحی و لوازم
نتیجه گیری
 
این فایل با فرمت پاورپوینت در 58 اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.


کلمات کلیدی مرتبط:
فایل ,پاورپوینت , ارگونومی در , رستوران،در حجم 58 اسلاید قابل ویرایش، , , , , ,فرآیند رفتار خرید مصرف کننده , , ,انواع ,رستورانهای اصلی ( MAIN RESTAURANT ) , , , ,انواع رستوران ,نکات طراحی و لوازم ,نتیجه گیری , ,این فایل با فرمت پاورپوینت در 58 اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی طراحی با سبک اسکاندیناوی
پاورپوینت بررسی سبک دکوراسیون شابی شیک
پاورپوینت بررسی انواع مدل های آشپزخانه جزیره ای
پاورپوینت بررسی پوشش سقف تراس در آپارتمان و ویلا
پاورپوینت بررسی نورپردازی آشپزخانه
پاورپوینت بررسی اصول و مبانی نورپردازی داخلی
پاورپوینت بررسی مبانی طراحی داخلی رستوران مدرن و سنتی
پاورپوینت بررسی ضوابط و معیارها و برنامه فیزیکی مجتمع مسکونی
پاورپوینت بررسی ابعاد و اندازه و مبلمان فضاهای یک واحد مسکونی
پاورپوینت بررسی عناصر و مولفه‌های طراحی داخلی
پاورپوینت بررسی پروسه و روند طراحی صندلی تحریر برای دانشگاه
پاورپوینت بررسی طراحی دکوراسیون داخلی فضاهای مسکونی
پاورپوینت بررسی سبک لافت در طراحی داخلی بهمراه نمونه های موردی
پاورپوینت بررسی معماری خلاقانه یک پلکان مارپیچ
پاورپوینت بررسی اصول طراحی داخلی فضاهای آشپزخانه
پاورپوینت بررسی خصوصیات و ویژگیهای سبک معماری مدرن
پاورپوینت بررسی سبک معماری خانه صنعتگر
پاورپوینت بررسی سبک معماری Art Deco
پاورپوینت بررسی سبک معماری هاوسمن Haussmann
پاورپوینت بررسی سبک ایتالیایی توسکانی در معماری آشپزخانه

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد