خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: دانلود بررسی خانه طباطبایی ها، پاورپوینت

   تعدادبرگ: 22 اسلاید   قیمت: 15000 تومان     تعدادمشاهده  1


* فضاهای خانه

 

سردر : سردر اولین عنصر در معرفی خانه است که شامل فضایی است که بوسیله عوامل زیر تعریف می شود:

الف- قالب بندی بیرون تر نسبت به سطح دیوار.  ب- عقب نشینی نسبت به معبر. ج- تزئینات. د- در بعضی موارد سکو در طرفین. ه- در بعضی موارد اختلاف سطح نسبت به معبر.

هشتی: این فضا نام خود را از شکل هشت وجهی اش گرفته و دارای تزئیناتی است که بر روی سقف انجام می شود و کفسازیی که معمولا انعکاسی از سقف است. با وجود نام هشتی ضرورتا هشت وجهی نیست و در بعضی موارد 5 ، 6 ویا 4 وجهی است.

دالان: این فضا دهلیز یا دالان نامیده می شود. فضای دسترسی مسقف و در بعضی موارد دارای نورگیر که معمولا با طاق آهنگ پوشیده می شود.

ایوان: صفه و طاق ، نشستگاه بلند که بر آن سقف باشد که از مهمترین فضاهای معماری ایرانی است. دارای تنوع زیاد از نظر ابعاد, محل استقرار وعملکرد می باشد. نوع بدون سقف آن بهار خواب ونوع خاصی ازآن درنائین حوضخانه نامیده می شود.

حیاط: محوطه ای محصور است ، فضایی که بزرگ و بدون سقف است که اتاقها در یک طرف یا اطراف آن ساخته شده باشد. انواع حیاط از نظر مفهوم : حیاط اندرونی , بیرونی , حیاط طویله , حیاط آشپزخانه , حیاط خلوت و نارنجستان .

سه دری: اتاقی که سه در داشته باشد این فضا در واقع یک واحد بنیادین فضای معماری ایرانی است که فضاهایی از ایوان تا اتاق را شکل می دهد. اگر فضای بسته مورد نظر باشد فضا توسط سه در و پنجره بسته می شود. انعکاس این تقسیم سه تایی بر روی دیوار مقابل وجود دارد.

یک در و پنجره:  این فضا به عنوان اتاق استفاده می شد ولی به طور عام نوعی تقسیم سه تایی است یا نوعی سه دری است که دو درب کناری آن به پنجره تبدیل شده است و در خانه های کوچک کاربرد داشته است.

پنج دری : فضای رسمی تری نسبت به سه دری است ، در اکثر حالات مستطیل شکل است که در طول پنج تایی و در عرض سه تایی تقسیم شده است . در خانه های بزرگ یا ایوانهایی که از این تقسیم استفاده می کنند 5 * 5 هم مشاهده شده است. ارتفاع این اتاق در اکثر موارد تا 2 طبقه می رسد.

تالار و بادگیر: تالار برای استفاده در فصل گرما ساخته می شده و به هوای تازه راه داشته است. بالاخانه های دو طرف تالار را گوشواره گویند.

شکم دریده: فضای صلیبی شکل که معمولا به عنوان شاه نشین استفاده می شده. این فضا در صورت وجود اصلی ترین فضای خانه بوده است.

تختگاه: این فضا که تغییر یافته دالان یا دهلیز است معمولاً در دو طرف تالار 5 دری و سه دری مرکز قرار می گیرد. عرض آن معمولا برای یک تقسیم سه تایی است. صاحب خانه دراین نقطه تختی گذاشته و ارباب رجوع را به حضور می پذیرد.

دودری: اتاقی که دو  در به سمت حیاط داشته باشد. این نوع اتاق در دوره قاجار بسیار رونق گرفت.

حوضخانه: زیر زمینی که در آن حوضی برای سکونت تابستان وجود دارد که اکثرا در محور اصلی خانه قرار دارد.

سرداب: خانه ای که در زیر زمین قرار گرفته باشد. این فضا معمولا در زیر تالار یا حوضخانه قرار می گیرد. درب آن گاهی از وسط حیاط باز می شود و امروزه به ندرت از آن استفاده می شود

 

 

مطالب مرتبط در این زمینه
خانه طباطبایی‌ها که تحت شماره ۱۵۰۴ به ثبت رسیده، در نیمهٔ دوم سده ۱۳ هجری به‌وسیله حاج سید جعفر طباطبایی از بازرگانان نطنزی مقیم کاشان در محله سلطان امیر احمد احداث شده‌است.

معمار سازندهٔ آن استاد علی مریم کاشانی و گچ بری‌ها و نقاشی‌های آن به وسیلهٔ شاگردان میرزا ابوالحسن صنیع الملک غفاری کاشانی، و زیر نظر وی انجام شده‌است.


کلمات کلیدی مرتبط:
دانلود پروژه پاورپوینت ,خانه ,دانلود پروژه ,پاورپوینت خانه , دانلود پروژه خانه , خانه طباطبایی ها ,طباطبایی ها , , دانلود , پروژه , معماری ,اسلامی , ,معماری اسلامی,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی معماری مقابر دوره سلجوقیان
پاورپوینت بررسی معماری خانه شیکیلی در گیلان
پاورپوینت تحلیل بررسی هنر معاصر جهان
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری اصیل ایرانی اسلامی
پاورپوینت رنگ در معماری اسلامی
پاورپوینت بررسی اثر هنر و فرهنگ ممالک تسخیر شده بر شکل‌ گیری معماری‌ اسلامی
پاورپوینت کامل و جامع بررسی هنر در تمدن اسلامی
پاورپوینت بررسی اصول کلی معماری اسلامی که الهام بخش خلاقیت جهانی است
پاورپوینت بررسی کاشی هفت رنگ در معماری
پاورپوینت بررسی مقرنس کاری در معماری سنتی
پاورپوینت بررسی معماری محراب مسجد برجسته ترین نشانه معماری اسلامی
پاورپوینت بررسی عناصر فضایی و کالبدی معماری سنتی ایران
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری اسلامی
پاورپوینت تحلیل و بررسی انواع گنبد و معماری گنبد در ایران
پاورپوینت بررسی پوشش طاق و قوس ها و چفت ها در معماری ایرانی
پاورپوینت بررسی کمبود معیارها و مفاهیم اسلامی در معماری معاصر ایران
پاورپوینت بررسی مقرنس و انواع آن در معماری ایران
پاورپوینت بررسی ساختمایه در معماری ایرانی
پاورپوینت بررسی ارﺳﻲ و روند شکل گیری ارسی در دوره های مختلف
پاورپوینت بررسی رنگ در هنر و معماري اسلامی

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد