پاورپوینت بررسی طراحی آشپزخانه ، کافی شاپ و رستوران در هتل
-در این پاورپوینت نکات ضروری و لازم جهت طراحی آشپزخانه ، کافی شاپ و رستوران هتل بیان و مورد بررسی قرار گرفته است .
فهرست مطالب
بخش اول : آشپزخانه هتل
بخش دوم : رستوران هتل
بخش سوم : کافی شاپ هتل
فهرست مطالب
مقدمه
تقسيم بندي كلي فضاهاي خدماتي:
آشپزخانه هتل
آماده سازي غذا و انبارآذوقه غذا:
اين فضا شامل ريزفضاهاي زير مي باشد:
نکات ضروری در آشپزخانه
اهداف طراحي آشپزخانه ها:
دياگرام ارتباط آشپزخانه با ساير بخشهاي هتل:
دياگرام ارتباط عمودي آشپزخانه :
اهداف طرح ريزي:
عوامل موثر در مساحت آشپزخانه:
مساحت انبار آذوقه و نوشيدني:
ارائه نمونه تطبيقي (ناحيه خدمات در يك هتل بزرگ):
تجهیزات طبخ :
تجهیزات طبخ(لوازم) :
قسمتهای داخل آشپزخانه :
انواع آشپزخانه:
سیستم فرانسوی :
سیستم امریکایی :
آرایش فضایی:
آماده سازی سبزیجات
2-آماده سازی گوشت
3-آماده سازی غذای گرم
4-آماده سازی غذای سرد
5-شست و شوی ظروف
6-بخش سرو
رستوران
نکات مهم در طراحی رستوران :
برخی استانداردها در رستوران :
انواع رستوران :
کافی شاپ
نکات مهم در طراحی کافی شاپ :