خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی طراحی آشپزخانه ، کافی شاپ و رستوران در هتل

   تعدادبرگ: 50 اسلاید .   قیمت: 4500 تومان   حجم فایل: 2958 kb  تعدادمشاهده  5


پاورپوینت بررسی طراحی آشپزخانه ، کافی شاپ و رستوران در هتل
-در این پاورپوینت نکات ضروری و لازم جهت طراحی آشپزخانه ، کافی شاپ و رستوران هتل بیان و مورد بررسی قرار گرفته است .
 
فهرست مطالب
بخش اول : آشپزخانه هتل
بخش دوم : رستوران هتل
بخش سوم : کافی شاپ هتل

فهرست مطالب
مقدمه
 تقسيم بندي كلي فضاهاي خدماتي:
آشپزخانه هتل
آماده سازي غذا و انبارآذوقه غذا:
اين فضا شامل ريزفضاهاي زير مي باشد:
نکات ضروری در آشپزخانه
اهداف طراحي آشپزخانه ها:
دياگرام ارتباط آشپزخانه با ساير بخشهاي هتل:
دياگرام ارتباط عمودي آشپزخانه :
اهداف طرح ريزي:
عوامل موثر در مساحت آشپزخانه:
مساحت انبار آذوقه و نوشيدني:
ارائه  نمونه تطبيقي (ناحيه خدمات در يك هتل بزرگ):
تجهیزات طبخ :
تجهیزات طبخ(لوازم) :
قسمتهای داخل آشپزخانه :
انواع آشپزخانه:
سیستم فرانسوی :
سیستم  امریکایی :
آرایش فضایی:
آماده سازی سبزیجات
2-آماده سازی گوشت
3-آماده سازی غذای گرم
4-آماده سازی غذای سرد
5-شست و شوی ظروف
6-بخش سرو
رستوران
نکات مهم در طراحی رستوران :
برخی استانداردها در رستوران :
انواع رستوران :
کافی شاپ
نکات مهم در طراحی کافی شاپ  :
 


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت ,بررسی طراحی آشپزخانه ,رستوران در هتل ,آشپزخانه هتل, انواع آشپزخانه, انواع هتل, تجهیزات طبخ, رستوران, رستوران هتل, طراحی هتل, طرح 4, طرح 4 معماری, متل, هتل, پاورپوینت هتل, کافی شاپ, کافی شاپ لابی. ,تقسيم بندي كلي فضاهاي خدماتي: ,آشپزخانه هتل ,آماده سازي غذا و انبارآذوقه غذا: ,اين فضا شامل,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی معماری هتل مجلل Hyatt Regency سانفرانسیسکو آمریکا
پاورپوینت بررسی معماری هتل مجلل شراتون در شنزن چین
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری هتل پلازا در میدتاون منهتن نیویورک
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری هتل فیلیپاس در اکروپلیس یونان
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری هتل گاو سیاه Black bull در انگلستان
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری هتل نارنجستان
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی هتل کمپینگ در جنگل بامبو در چین ,pptx
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری هتل Opus اثر معماران زاها حدید در دبی
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری هتل موزه آنتاکیا ترکیه اثر EAA
پاورپوینت تحلیل بررسی انواع اقامتگاه های گردشگری و توریستی
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری اقامتگاه های کویری و بررسی نمونه ها
پاورپوینت تحلیل بررسی ریز فضاهای هتل - برنامه فیزیکی معماری هتل
پاورپوینت بررسی معماری هتل اقامتی پنج ستاره آتلانتیس پالم دبی
پاورپوینت بررسی معماری هتل آتلانتیس دبی
پاورپوینت بررسی معماری هتل بزرگ ارم کیش
پاورپوینت بررسی معماری هتل هفت ستاره برج العرب دبی
پاورپوینت بررسی معماری هتل سوئيس برلین Swissotel Berlin
پاورپوینت تحلیل معماری هتل Kyocera
پاورپوینت تحلیل معماری هتل انعطاف پذیر
پاورپوینت تحلیل معماری منظره هتل Le Meridien

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد