خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی معماری تالار شهر سیناتسالو اثر آلوار آلتو

   تعدادبرگ: 29 اسلاید بهمراه نقشه و تصاویر   قیمت: 20000 تومان   حجم فایل: 2837 kb  تعدادمشاهده  1


پاورپوینت بررسی معماری تالار شهر سیناجی اثر آلوار آلتو

بخشی از مطلب
طی سال 1951، معمار فنلاند آلوار آلتو، یک مسابقه برای توسعه تالار شهر در سیناجوکی شرکت کرده بود. در حالی که در سال 1956 برنده نشد، به منظور توسعه این پروژه، به منظور توسعه این پروژه، برنامه ای برای مدیریت کل منطقه و دیگری برای تحقق شهرداری تعیین شد.
وضعیت
Seinäjoki واقع در غرب مرکزی فنلاند، مرکز مذهبی مرکز و شمال کشور است.
مداخله Aalto در مرکز شهر واقع شده است.
شورای Kirkkokatu 6 و کتابخانه Koulukatu 23 است.
مفهوم



بسیاری از ایده‌آل‌ها و ایده‌های معماری آلوار آلتو در اصل از معماری کشورهای مدیترانه‌ای اخذ شده‌اند. بازارگاه شهری به عنوان میعادگاهی نمادین برای دموکراسی،  تقریباً در همه‌ی مراکز شهری طراحی شده توسط آلتو نقش بسیار حائز اهمیتی ایفا می‌کند. این رویکرد که مدت‌ها نظر مثبت کارکردگرای حاکم بر معماری را جلب نکرد، باعث تکوین شکل جدیدی از یادمان سازیِ شهری شد.

آلوار آلتو از سال ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۷ مشغول طرح سَینَت سالو، شهر صنعتی کوچکی با ۳۰۰۰ نفر جمعیت بود. حتا در همان هنگام او مراکز شهری را به عنوان میدان‌های باز در نظر می‌گرفت. یک ساختمان اداری در یک سمت میدان قرار داشت. به توصیه‌ی آلتو یک مسابقه‌ی طراحی برای تالار شهر در سال ۱۹۴۹ آغاز شد که خود وی با اسم مستعار کوریا (Curia) برنده‌ی آن شد. ساخت بنا در بهار سال ۱۹۵۰ آغاز شد و ساختمان تالار شهر در سال ۱۹۵۲ به اتمام رسید.

تالار شهر فقط از یک کارکرد اداری صرف برخوردار نیست، بلکه اتاق‌هایی تجاری و مسکونی هم دارد. علاوه بر سالن کنفرانس و اتاق‌های اداری، پلان‌هایی برای کتابخانه، داروخانه، بانک، اتاق‌های تجاری اضافه بر سازمان، آپارتمان و سونا نیز در آن در نظر گرفته شده است. تالار شهر بر طبق خطوط راهنمای کلی قرار بود که در ابتدا سه طبقه داشته باشد، اما در پلان آلتو فقط سالن کنفرانس بیش از دو طبقه ارتفاع پیدا می‌کرد. زیربنای تالار شهر بیش از ۲۰۰ مترمربع مساحت داشت. آلوار آلتو ایده‌ی بنا را به این صورت شرح داده است:
این طرح کل Aalto را در سه مکان بیان می کند.
اول، که توسط کلیسا ساخته شده است، در بالای سر قرار دارد. این به عنوان یک گسترش کلیسا طراحی شده است تا 15000 نفر را شامل شود.

آلوار آلتو در شهر کورتین فنلاند بدنیا آمد، پدرش،یوهان هنریک آلتو، یک نقشه بردار بود و مادرش سلی متیلدا بود. زمانی که آلتو 5 ساله بود با خانواده به الایوروی و از آنجا به ییوالسکیلا در مرکز فنلاند می روند. آلتو در همانجا تحصیلات اولیه ی خود را تا سال 1916 تمام می کند و برای مطالعه ی معماری به دانشگاه هلسینکی می رود و در سال 1921 از آنجا فارغ التحصیل می شود.
در سال 1923 به شهر ییوالسکیلا باز می گردد و اولین دفتر معماری خود را باز می کند. این شهر بعدا به خاطر طراحی های آلتو از لحاظ معماری بسیار معروف می شود. در همان سال آلتو با آینو مارسیو ازدواج می کند و آن دو برای ماه عسل به ایتالیا می روند این سفر باعث می شود آلتو با فرهنگ مدیترانه ای آشنا و علاقه مند شود. آنها در سال 1927 دفتر معماری خود را به ترکو و در سال 1933 به هلسینکی منتقل می کنند.
آلتو ها برای خود یک دفتر خانگی در هلسینکی طراحی کردند و بعد ها در همان محله یک دفتر جدا ساختند. این ساختمان ا مروزه به آکادمی آلوار آلتو معروف است.آلتو ها 2 فرزند یک دختر و یک پسر داشتند. در سال 1926 آلتو ها یک کلبه ی تابستانی طراحی کرده بودند. آینو آلتو در سال 1949 به علت سرطان می میرد. در سال 1952 آلتو با الیسا ماکینیمی ازدواج می کند که او نیز یک معمار و کارمند در دفتر آلتو بود. در سال 1952 آلتو یک خانهی تابستانی برای خود و همسرش در فنلاند طراحی کرد.
آلوار در سال 1976 در هلسینکی میمیرد و...


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت ,معماری , تالار شهر سیناجی , اثر آلوار آلتو ,نمونه تالار شهر سیناجی ,نمونه موردی تالار شهر سیناجی ,نمونه مشابه تالار شهر سیناجی ,معماری تالار شهر سیناجی ,معمار فنلاند ,آلوار آلتو، , توسعه تالار شهر , , , ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری تفرجگاه ساحلی در بندر مارینا دورو در پرتغال
پاورپوینت بررسی نمونه های موردی خارجی و ایرانی خوابگاه دانشجویی
پاورپوینت بررسی مجتمع توریستی بکتاش در جغتای خراسان رضوی، ایران
پاورپوینت بررسی مجتمع بین المللی گردشگری و تفریحی هانگزو یون هی وان در چین
پاورپوینت بررسی معماری مرکز توریستی استراحتگاه ملی گردشگری Qionghai
پاورپوینت بررسی معماری مجتمع توریستی آلبیدا در اسپانیا
پاورپوینت بررسی معماری هتل اقامتی پنج ستاره آتلانتیس پالم دبی
پاورپوینت بررسی معماری هتل آتلانتیس دبی
پاورپوینت بررسی معماری هتل بزرگ ارم کیش
پاورپوینت بررسی معماری هتل هفت ستاره برج العرب دبی
پاورپوینت بررسی معماری هتل سوئيس برلین Swissotel Berlin
پاورپوینت تحلیل معماری هتل Kyocera
پاورپوینت تحلیل معماری هتل انعطاف پذیر
پاورپوینت تحلیل معماری اکوکمپ کویری متین آباد اصفهان
پاورپوینت تحلیل معماری پارک Sunken چین و پارک نجومی و پارک فرهنگی سئول
پاورپوینت تحلیل معماری منظره هتل Le Meridien
پاورپوینت تحلیل معماری هتل آنگسانا چنگدو وین جیانگ چین
پاورپوینت تحلیل معماری نمایشگاه فیلیپس بلژیک همراه دو نمونه دیگر
پاورپوینت بررسی معماری مرکز هنری جواهر جیپور، هند 1986 معمار: چارلز بلت
پاورپوینت بررسی معماری پارک جنگلی آرچستویانی روسیه

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد