فضاهای خدماتی پشتیبانی هتل
فهرست مطالب:
فضاهای کاری بخش خدماتی
آماده سازی غذا و نگهداری آن
سلسله مراتب در روابط فضاهای داخلی آشپزخانه ی اصلی
سلسله مراتب در روابط آشپزخانه ی اصلی با سایر بخش ها
طراحی آشپز خانه
اهداف مهم طراحی آشپز خانه
انبارهای آذوقه و نوشیدنی
فضای بار انداز دریافت مواد اولیه ، زباله و انبار عمومی
سرد خانه ها
پارکینگ خدماتی
بارانداز تجهیزات در معابر از بام
اداری
فضاهای مربوط به کارکنان
رختشویخانه و خانه داری
فضاهای مهندسی و مکانیکی
بخش تأسیسات مکانیکی
تجهیزات مولد
دیگ (بویلر)
فن کوئل
هوا ساز
معیار ارزش
انواع جانمایی هوا ساز
مولد سرما
تأسیسات: آب وفاضلاب
مصارف آب در ساختمان
بخشی از مطلب :
فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید هتل) فضاهایی هستند که به ندرت در دید مهمانهای هتل قرار دارد .
یکی از اهداف طراحی آشپز خانه کوچکترین آشپزخانه ی ممکن در راستای اهداف عملکردی است .
در نظر گرفتن یک آش