خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری بیمارستان کودکان مفید تهران

   تعدادبرگ: 55 اسلاید   قیمت: 7000 تومان   حجم فایل: 24320 kb  تعدادمشاهده  1


پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری بیمارستان کودکان مفید تهران
 
در همان روزگاري كه بيمارستانهاي ايراني رو به ويراني و نابودي نهاده بود، برخي ار دولتهاي اروپايي كه در پي گسترش نفوذ خود در سواحل خليج فارس و اقيانوس هند بودند، به طور مستقيم يا به وسيله شركتهاي بازرگاني و خدماتي هيئتهاي مذهبي وابسته به خود، در شهرهاو سواحل ايران بيمارستانهايي پي افكندند. تأسيس اين بيمارستانها، را ، گرچه در اغاز كوچك بودند و از سوي ساكنان محلي با استقبال چنداني روبرو نشدند، بايد سرآغاز ورود طب اروپايي به ايران دانست. آشكار است كه مديريت اين مراكز درماني در دست پديد‌آورندگان آنها بود و غالباً هزينه‌هاي آنها را نيز همانها تأمين مي‌كردند. نخستين بيمارستان ميسيونري در ايران را قبل از اشغال جزيره هرمز به وسيله نيروهاي مشترك ايراني – انگليسي در 1032 / 1622، پرتغاليها در آن جزيره ساختند. اين بيمارستان كه ميسري كورديا  نام داشت و زير نظر راهبان فرقه آوگوستين اداره مي‌شد، خدمات خيريه و عام المنفعه بسيار انجام داد. جان فراير  ، پزشك كمپاني هند شرقي ، در اواخر روزگار صفويان در 1088 / 1677 در دهكده كوچكي نزديك بندر گمبرون (بندرعباس) دو بيمارستان زيبا و پاكيزه ديده است. يكي از اين دو بيمارستان را هلنديها و ديگري را يك بانكدار هندي در خدمت كمپاني هند شرقي، بنا كرده بودند. (الگود، ص 399) . اين كمپاني در بسياري از بنادر مهم خليج فارس قرنطينه‌ها و بيمارستان كوچكي در گمبرون گشود كه رياست آن را دكتر فوربز  به عهده داشت. ظاهراً بيمارستان بصره يكي از مهمترين مراكز درماني كمپاني بود كه پس از قصد كريم خان زند بر حمله به بصره، به بوشهر منتقل شد (همان ، ص 408 ، 431) . پس از آنكه دولت انگلستان رسماً به جاي كمپاني، نفوذ خود را در منطقه گسترش داد، نمايندگيهاي سياسي اين كشور اداره بيمارستانها را به عهده گرفتند. در اوايل سده سيزدهم / اواخر سده هجدهم نيز، «نمايندگي مقيم» دولت انگلستان در بوشهر بيمارستاني تأسيس كرد (رايت، ص 122) . شركت تلگراف هندواروپايي  كه در دست انگليسيان بود، در برخي از نواحي ساحلي خليج فارس درمانگاه و داروخانه تأسيس كرد. قرنطينه‌هاي مرزي انگلستان در بنادر ايران از جمله مراكز درماني شايان ذكر در اوايل تأسيس بيمارستانهاي نوين در ايران به شمار مي‌روند. اين قرنطينه‌ها در بنادري كه اصولاً داراي بيمارستان و پزشك نبودند، خدمات مهمي انجام مي دادند و در كنار وظايف خويش به مداواي بيماران محلي، بويژه بينوايان، مي‌پرداختند (سديد السلطنه، ص 169).
روسها نيز كه در سواحل شمالي كشور در تكاپوي ايجاد منطقه نفوذ بودند، نخستين بيمارستان را در 1264 / 1848 براي ملوانان خويش تأسيس كردند و امتياز ايجاد بيمارستان ديگري را در استرآباد به دست آوردند (الگود، ص512؛ تيموري، ص269 – 273) . با اينهمه، تأسيس اينگونه بيمارستانها موجب گسترش بيمارستانهاي نوين در ايران نشد. حتي با آنكه در روزگار فتحعلي شاه قاجار، پزشك هيئت ژنرال گوردن فرانسوي نيز در پايتخت درمانگاهي تأسيس كرد (الگود، ص441) باز تأسيس رسمي بيمارستانهاي جديد در ايران از روزگار ناصرالدين شاه آغاز شد. 
در 1288، حسين خان مشيرالدوله سپهسالار، ناظم الاطباي نفيسي را مأمور كرد تا نخستين بيمارستان ايراني را به سبك جديد در تهران احداث كند. اين بيمارستان در خياباني خارج از شهر، [ كه سپس به خيابان مريضخانه نامبردار شد] تأسيس شد (نفيسي، ص 19 – 20) همو در مشهد نيز به دستور سپهسالار بيمارستاني به سبك جديد ساخت كه به دارالشفا موسوم شد و تا مدتها يگانه بيمارستان مشهد بود (حكيم‌الممالك، ص259؛ نفيسي، همانجا) در 1300 دكتر جوزف كوچران، عضو ميسيون امريكايي در اروميه ، بيمارستاني به نام وست مينستر در آن شهر پي افكند و در همانجا به آموزش پزشكي پرداخت (ايرانشهر، ج2، ص1449) . نخستين بيمارستان امريكايي تهران، كه مركز آموزشي نيز بود در 1272ش / 1311 افتتاح شد و تا 1320 ش به كار ادامه داد. در اين سال به علت بروز جنگ و كمبود پزشك از فعاليت بازماند (همان، جندي شاپور 2، ص 1449 – 1450) . ولي مدتي بعد كار خود را از سر گرفت كه تا اواخر 1357 ش، سال پيروزي انقلاب اسلامي، در اداره آمريكاييهابود.
ميسيون انگليسي وابسته به «انجمن مبلغان مسيحي لندن» نيز فعاليتهاي پزشكي خود را به سبب توجه دولت انگليسيان به جنوب ايران، در اين منطقه از كشور گسترد و بيمارستانهايي ويژه مردان و زنان در اصفهان و كرمان و يزد و شيراز بنا كرد كه نخستين بيمارستانهاي آن شهرها بود (رايت، ص118 – 122). نخستين بيمارستان ميسيونري ، در جلفا محل ارامنه اين شهر ، تأسيس شد و در 1312/ 1894 با ورود دكتر كار  به اين بيمارستان دوره جديدي در فعاليت آن آغاز گرديد. همچنين خانم ماري برد  دو درمانگاه در دو منطقه اصفهان تأسيس كرد كه بزودي به فعاليت آنها پايان دادند (الگود، ص 534) پس از تأسيس مركز مبلغان مسيحي در محوطه وسيع انجمن در 1314 بيمارستان و داروخانه اي و سپس بيمارستاني براي زنان تأسيس كردند. از آن پس اين ميسيون در 1316 در يزد و در 1319 در كرمان، بيمارستانهايي ساختند ، آنگاه در 1303 ش در شيراز به سرمايه محمد حسين نمازي، زايشگاهي بنيان كردند كه سپس با همكاري اداره تلگراف هند و اروپايي به بيمارستان بزرگي تبديل شد («جهان اسلام»  ، ص 182). در 1304 ش، دكتر كار (  سطور پيشين) بيمارستان مرسلين را در شيراز بنيان نهاد (كاظمي، مصاحبه مورخ 3 مرداد 1379) با اين همه ، به نظر مي‌رسد كه در آغاز مردم بومي از اين بيمارستانها استقبال نكرده باشند، حتي مردم اصفهان اجازه ندادند كه اين ميسيون در محلات مسلمان نشين شهر بيمارستان زنان و مردان ، قطعه زمين بزرگي اعطا كرد. در اين بيمارستانها دانشجويان به آموختن فنون پزشكي مي‌پرداختند و سپس دولت ايران حتي در 1333 سهمي از بودجه دولتي در اختيار بيمارستان اصفهان گذاشت (الگود، ص 535) ميسيون امريكايي همچنين در 1321 به وسيله دكتر فانك  در همدان بيمارستاني بنا نهاد كه در 1335 توسعه يافت. در 1323 نخستين «مجلس حفظ الصحه» دولتي در تهران تشكيل شد و نظامنامه‌اي مبني بر تأسيس قرنطينه‌هايي در بنادر ايران، آبله‌كوبي، ايجاد بيمارستان ويژه زنان و كودكان براي آن نوشته شد، (ايرانشهر، ج2، ص1404) و مديريت پاره‌اي از بيمارستانهاي خارجي به دولت ايران منتقل گشت. ميسيون روسيه در زمينه تأسيس بيمارستان در ايران فعاليت چنداني نداشت. به كوشش نيكيتين، كنسول روسيه تزاري، هيئتي براي مبارزه با وباي 1915 ميلادي به شهر فرستاد و رئيس آن، دكتر كاش، بيمارستاني در انجا تأسيس كرد. اين بيمارستان تنها مؤسسه اي بود كه از سوي ميسيون ارتدوكس پشتيباني مي‌شد (تمدن، ص 243 – 244) .
نخستين بيمارستان «تهران» به مساعدت آلمانيها در آغاز براي قشون تأسيس شد تحت سرپرستي دكتر پولاك  و دكتر شليمر  بود (رايت، ص 126 – 127؛ الگود، ص 512). اين بيمارستان كه بعدها به «دولتي» و «شاهنشاهي» موسوم شد ، پس از مدتي به چنان وضعي درآمد كه آن را گورستان زنده‌ها ناميدند (سرنا، ص 135) مريضخانه دولتي دوازده سال پس از تأسيس در اختيار مردم قرار گرفت و براي ارتش بيمارستان ديگري ساخته شد (الگود، همانجا) كه چندي بعد مظفرالدين شاه از ايلبرگ  ، پزشك سفارت آلمان، خواست كه آن را تجديد سازمان كند. بيمارستان دولتي زير نظر اين پزشك توسعه يافت و وي همچنان در آنجا مشغول به كار بود تا در محرم 1334 / نوامبر 1915 كه هيئتهاي نمايندگي دول متحد تهران را ترك كردند، ايلبرگ هم از ايران رفت و رياست بيمارستان به دكتر لقمان الممالك، پزشك شاه، واگذار شد (همان، ص 546) ، اما اوضاع اين بيمارستان به سبب شعله ور شدن جنگ اول اول جهاني و واگذار شدن بخشي از آن به روسها ، دستخوش پريشاني شد، تا آنكه در 1337 دولت ايران موافقت كرد كه انگلستان دو پزشك به بيمارستان اعزام كند و آن را از كمكهاي مالي خود بهره‌مند سازد. 
بر اساس اين توافق ، دكتر نليگان  پزشك سفارت انگلستان و دكتر اسكات   رئيس بخش پزشكي اداره تلگراف هنداروپايي (رايت، همانجا) و سه پزشك ايراني به نامهاي لسان شمس معروف به لسان الحكما، ميرزا محمد خان علائي و موسي خان، به عنوان نخستين پزشكان آنجا، مشغول به كار شدند، (الگود، ص 546 – 548). 
اين بيمارستان بزودي به بيمارستان «انگليسي» معروف شد (رايت، ص 127) در 1301 ش / 1922 كه اوضاع سياسي بر ضد انگلستان و نفوذ آن در ايران جريان داشت، دولت انگلستان از كمك مالي به بيمارستان سر باز زد و از شركت نفت ايران و انگليس خواست كه نگهداري آن را بر عهده گيرد و بيمارستان زير نظر پزشكان انگليسي و ايراني به كار ادامه داد (الگود، ص 554). 
 
 
فهرست:
تاریخچه بیمارستان
معرفی بیمارستان کودکان مفید
بررسی سایت مجموعه
موقعیت جغرافیایی-دسترسی های اصلی و فرعی
بررسی ورودی اصلی بنا
تحلیل فرم ساختمان
راهنمای طبقات
فضاهای طبقات مختلف بیمارستان مفید
بخش های بستری مرکز پزشکی آموزشی و درمانی کودکان مفید
تعداد تخت در هر بخش
بررسی بخش درمانگاه و کلینیک
بررسی اورژانس بیمارستان مفید
بررسی اتاق عمل
معرفی بخش بستری – بخش غدد
معرفی بخش بستری – بخش ریه
معرفی بخش بستری – بخش PICU
پاراکلینیک های مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی کودکان مفید
بررسی فضاهای داخلی
بررسی طبقه همکف ساختمان شماره 2 (ساختمان اصلی)
بررسی راهرو
مقایسه راهرو بیمارستان مفید با بیمارستان کودکان آلبرتا- کانادا
بررسی فضای انتظار
مقایسه فضای انتظار بیمارستان مفید با بیمارستان کودکان اولینا-لندن
بررسی مهد کودک
مقایسه فضای بازی و مهد بیمارستان مفید با بیمارستان کودکان نیومورز - فلوریدا
بررسی بخش NICU(مراقبت ویژه نوزادان)
مقایسه  اتاق بیمار در بیمارستان مفید با بیمارستان کودکان فونیکس آریزونا-آمریکا
بررسی بخش آندوسکوپی، کلونوسکوپی و مانومتری
بررسی مرکز تحقیقات گوارش، کبد و تغذیه کودکان
پاویون پزشکان
اتاق پرسنل
سالن جلسات
تغذیه و سلف سرویس
بررسی غذاخوری بیمارستان مفید با بیمارستان کودکان نیومورز - فلوریدا
مرکز مهارت های بالینی (Skill Lab)
معرفی و برررسی کتابخانه بیمارستان
سایت کتابخانه
سالن همایش ها
 


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت ,بررسی و تحلیل , معماری بیمارستان ,کودکان مفید تهران ,بیمارستان مفید, تحلیل بیمارستان , درمانگاه مفید, بیمارستانهای تهران, نمونه داخلی, پاورپوینت و نقشه , پلان بیمارستان مفید, تصاویر, بیمارستان کودکان ,تعداد تخت در هر بخش ,بررسی بخش درمانگاه و کلینیک ,بررسی اورژانس بیمارستان مفید ,بر,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت تحلیل معماری ساختمان شرکت دارویی ژاپنی Astellas
پاورپوینت تحلیل بررسی ضوابط و استانداردهای معماری بخش زنان و زایمان
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی کلینیک خصوصی در انیف در اتریش ,pptx
پاورپوینت بررسی معماری بیمارستان کودکان سرطانی
پاورپوینت بررسی معماری بیمارستان امام خمینی اردبیل
پاورپوینت بررسی مسابقه معماری مرکز اورژانس مونته نگرو
دانلود, پاورپوینت بررسی بازسازی کلینیک ارتوپدی اسپیس پیرسر در ژاپن ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی کلینیک ورزشی بریکرز در اسپانیا ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی کلینیک دندانپزشکی نودا در ژاپن ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی مطب دندانپزشکی در کامپن در هلند ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی کلینیک الخاندریا در اسپانیا ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی دندانپزشکی در جنگل در ژاپن ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی کلینیک کوکاگه در ژاپن ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی کلینیک ژیرونا در اسپانیا ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی کلینیک ادیت زیبایی در کانادا ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی کلینیک ساکورای در ژاپن ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی کلینیک پوست بافتر نمونه موفق ایرانی ,pptx
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی کلینیک اطفال در اسپانیا ,pptx
پاورپوینت بررسی معماری بیمارستان پارسا
پاورپوینت بررسی معماری مجتمع پزشکی حافظ اثر مهدی سلیمی

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد