پاورپوینت بررسی معماری کافه رستوارن OMNOMNOM
این خانه در یک تقاطع واقع شده است که یک طرح گوشه ای از کافه را دیکته می کرد. در وسط ، صندوق پول وجود دارد که یک فضای آشپزخانه در پشت آن پنهان شده است.
درخواست مشتریان ما برای طراحان این بود که کلیشه ای را بشکنند که یک کافه وگان باید به سبک اکو انجام شود و این امر با موسیقی به سبک مراقبه انجام می شود. اینجا همه چیز برعکس است. نیمی از میهمانان حتی به دلیل خلاقیت در تهیه و طعم غذا ، به دلیل تأکید بر کیفیت غذا و نه برچسب زدن ، نمی دانند که آنها غذای وگان می خورند. مهمانی ها در شب برگزار می شوند ، و در طول روز موسیقی از یک تورنت پخش می شود. مشتریان ما کاریزمای خود را به مشتری و تصویر کافه ارائه دادند. نیمی از مشتریان این رستوارن خبر ندارند در حال خوردن غذای گیاهی هستند. فضای سازی و المان های نور، رنگ و صدا شما را در موقعیتی قرار می دهد که اگر از غذاهای گیاهای خوشتان هم نیامد، به واسطه محیط و حتی شیوه بسته بندی غذاها حس خوردن یک غذاهای خام و سرد به شما دست ندهد. سبک خدمات دهی کافه رابطه مستقیمی با تِم ها مختلف در طول ماه دارد و نسبت به روزهای عادی متغییر است. این مورد به شیوه طراحی دکوراسیون داخلی برمیگردد که کاریزمای مشتری در مدت زمانی که در فضا صرف می کند، تحت تاثیر تمام المان های رستوران است.
این اولین پروژه نیست که در آن ما کاشی و سرامیک را آگاهانه و کاملاً رد کردیم روی سطوح ، به جز منطقه آشپزخانه که در آن قوانین ویژه ای اعمال می شود. این به سبک برند ما تبدیل شد. به جای کاشی از سطوح ویژه ای استفاده می کنیم که می توانند همان استرس را حفظ کنند. برای این پروژه از بتن ریخته شده محل استفاده کردیم که از دیواره ها نیز تا یک سطح مشخص استفاده کردیم. بالاتر از این سطح ، دیوارها خام باقی مانده بودند ، فقط با یک رنگ.