خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی عایق حرارتی وجرم حرارتی و تاثیر آن در معماری پایدار بناها

   تعدادبرگ: 38 اسلاید   قیمت: 17000 تومان     تعدادمشاهده  4


پاورپوینت بررسی عایق حرارتی وجرم حرارتی و تاثیر آن در معماری پایدار بناها
 
بخشی از مطلب
عموما ساختمان ها هنگام شب بیشتر از روز گرما از دست می دهند. وقتیکه خورشید در زمستان به بناها می تابد، گرمای آنها را تامین می نماید، اما اتلاف انرژی به طرف بیرون پیوسته ادامه دارد. هنگامیکه آفتاب به بناها نمی تابد ، بایستی عناصری که مانند قاب پنجره ، نور گیر و... گرما را از دست می دهند، عایق کاری نمود. (رایت، 1390، 118)   
جرم حرارتی می تواند جذب گرما را زمانی که دما نوسان گسترده ای در طول روز دارند کاهش دهد. اثر عایق کنندگی آن ، زمانیکه دامنه دمای روزانه از بالا تا پایین حوزه آسایش تنوع دارد، یعنی موقعیتی که در اقلیم های گرم وخشک دیده می شود، به چشمگیر ترین حالت خود می رسد. هنگامیکه دیواری در معرض انرژی خورشید می باشد، گرما از یک ضلع  دیوار وارد شده وپس از آنکه دیوار به مقدار زیادی گرم شد گرما از ضلع دیگر آن خارج می شود. این تاثیر در هدایت جریان گرما ، با عنوان تاخیر زمانی شناخته می شود که بستگی به ظرفیت حرارتی بیشتر بوده وتاخیر زمانی بیشترمی باشد.در نتیجه هرچه جرم حرارتی بیشتر باشد ظرفیت حرارتی بیشتر بوده وتاخیر زمانی بیشتر می باشد. این تاثیر عایق کنندگی جرم ، بیشترین تاثیر رادر آب وهوای گرم وخشک دارد چراکه در روزهای سرد زمستان گرما را در روزجذب کرده ودر نتیجه تاخیر زمانی در هدایت گرما از خارج دیوار به داخل آن ، در هنگام شب جریان گرما را به داخل ساختمان می رساند ودر تابستان نیز این چنین عمل کرده ولی توسط تهویه شبانه بنا خنک شده در ضمن اینکه در طول روز هیچ گرمایی وارد بنا نشده است.
از آنجا که جهت گیری در ساختمان بخش عمده ای از جذب گرمای خود را در زمانی متفاوت با جهت های دیگر تجربه می کند مقدار تاخیر زمانی مورد نیاز برای هر دیوار وبام متفاوت می باشد. 
جهت شمال با جذب کم گرما نیاز کمی به تاخیر حرارتی دارد. بار صبحگاهی برروی دیوارشرقی نمی بایست تا بعد از ظهر به تاخیر بیفتد چراکه این امر ، موضوع را تنها بدتر می کند. در نتیجه ، در ضلع شرقی با تاخیر زمانی بسیار طولانی (بیش از چهارده ساعت) ویا تاخیر زمانی بسیار کوتاهی مورد نیاز می باشد. از آنجا که جرم حرارتی گران قیمت می باشد استفاده از جرم حرارتی با تاخیر زمانی چهارده ساعتی در ضلع شرقی توصیه نمی شود. بجای آن ، در ضلع شرقی یا جرم حرارتی استفاده نکنید ویا حداقل در این ضلع از جرم حرارتی در سمت خارجی عایق استفاده نکنید.هرچند زوایای بلند خورشیدی ، جذب تابستانی گرما را در ضلع جنوبی کاهش می دهند بار حرارتی در این ضلع چشمگیر می باشد. برای با تاخیرانداختن گرما از اواسط روز به زمان تاریکی ، حدود هشت ساعت تاخیر زمانی برای دیوار جنوبی پیشنهاد می گردد. هرچند دیوار غربی بیشترین جذب گرما را دریافت می کند با اینحال زمان باقیمانده تا غروب خورشید نسبتا کوتاه می باشد وبنابراین ، در دیوار غربی نیز حدود هشت ساعت تاخیر زمانی کافی است. در نهایت از آنجا که بام ساختمان در بخش عمده ای از روز نور خورشید را دریافت می کند نیاز به تاخیر زمانی بسیار طولانی مدتی در این قسمت وجود دارد. بنابراین از آنجا که قرار دادن جرم برروی بام بسیار گران می باشد استفاده از عایق اضافی بجای جرم حرارتی در آنجا توصیه می گردد. برای کمک به انتخاب مصالح مناسب ، جدول 3-2 تاخیر زمانی برای دیوار های با ضخامت 1 فوت (30 سانتی متر) را برای مصالح متعدد ارائه می کند.
مصالح    تاخیر زمانی (ساعت)
خشت    10
آجر (معمولی)    10
آجر(نما)    6
بتن (سنگین)    8
چوب    20
جدول 3-2 تاخیر زمانی عایق ها
از آنجا که اضافه نمودن جرم حرارتی به یک ساختمان پرهزینه می باشد می بایست استفاده از آن تا حد امکان بیشترین مزایا را داشته باشد. اگر از جرم حرارتی در ساختمان استفاده می شود ، آیا می بایست در ضلع داخلی ویا خارجی عایق مورد  استفاده قرار گیرد ، به منظور تاخیر زمانی ، موقعیت مکانی جرم چندانی حساس نمی باشد. در ضلع خارجی عایق ، جرم می تواند یک پوست بادوام ونیز جذاب ومقاوم را در مقابل آب وهوا بوجود آورد. در ضلع داخلی عایق ، جرم  می تواند سرمایش را از طریق تهویه شبانه در تابستان وگرمایش خورشیدی ایستا را در زمستان تقویت کند. به منظور دستیابی به تمامی این مزایا اغلب اوقات می بایست جرم راتوسط یک لایه عایق تقسیم نمایید.
 
طریق تهویه دز شب وروز
زمانیکه یک مصالح خاص را برای ذخیره سازی انتخاب می نماییم عموما هدف از انتخاب آن محبوس کردن بیشترین میزان گرما نسبت به واحد حجم است. اما درعین به کارایی، هزینه وکارکرد عملی آن نیز باید توجه داشت.بتن جزو مصالحی است که به آنها حامل می گویند. ضمن آنکه علی رغم ظرفیت گرمایشی پایین تر (از آب) وانرژی بالایی که برای ساختن آن صرف می شود، دارای قابلیت مکانیکی بالایی است.(رایت، 1390،166) 
اهمیت رنگ های روشن در کاهش جذب گرما نمی بایست مورد غفلت قرارگیرد. بااین وجود ، تاخیر زمانی اغلب ائقات جذب گرما را به تاخیر می اندازد در حالیکه رنگ های روشن عمدتا جذب گرما را کاهش می دهند.
و.....


کلمات کلیدی مرتبط:
عایق حرارتی وجرم حرارتی ,تاثیر آن در معماری پایدار بناها ,پاورپوینت بررسی , ,عموما ساختمان ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی راهکارهای اقلیمی با هدف ایجاد معماری پایدار در تهران
پاورپوینت بررسی تاثیر نما بر میزان مصرف انرژی با استفاده از نرم افزار دیزاین بیلدر
پاورپوینت بررسی طراحی ساختمان اقلیمی و خورشیدی در تهران
پاورپوینت بررسی انرژی ژئوترمال زمین گرمایی
پاورپوینت بررسی ساختمانهای خورشیدی
پاورپوینت بررسی کالبدی معماری پایدار
پاورپوینت تحلیل بررسی ساختمان مرکز تحقیقات تعاملی پایداری (سی. ای.آر. اس)
پاورپوینت تحلیل بررسی ساختمان فدرال ادیت گرین-وندل ویات در پرتلند آمریکا
پاورپوینت تحلیل معماری اکولوژیکال پارک تحقیقاتی و تجاری سولاریس در سنگاپور
پاورپوینت تحلیل بررسی مجموعه انرژی صفر بدینگتون اکو مجموعه خنثی انگلستان
پاورپوینت تحلیل بررسی طرح معماری مرکز پایدار ازمیر (S-Hub)
پاورپوینت تحلیل بررسی جامع معماری پایدار
پاورپوینت بررسی و مقایسه ساختمان پایدار و ساختمان سبز
پاورپوینت بررسی گذشته حال آینده معماری پایدار
پاورپوینت بررسی کالبدی معماری سنتی شهر تاریخی کاشان
پاورپوینت بررسی معماری سبز و معماری پایدار
پاورپوینت بررسی معماری زیرزمینی رویکردی جالب برای طراحی و ساخت
پاورپوینت بررسی انواع پنل های خورشیدی
پاورپوینت بررسی ساختمان های با انرژی خالص صفر راه حلی برای فردا
پاورپوینت بررسی مرکز تحقیقات انرژی خورشیدی چائو هال ، اثر گروه اسمیت آمریکا

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد