خانه
روش و توضيحات خريد جهت اطمينان از عملکرد و تضمين تحويل محصول به بخش ارتباط با ما بخش مجوز ها مراجعه بفرماييد ، شما مي توانيد به صورت آنلاين از درگاه پارسيان، ملت و سامان خريد و درهمان لحظه از روي سايت اکثر فايلها را دانلود کنيد براي اين منظور مي بايست کليد افزودن به سبد خريد را در انتهاي هر صفحه کليک نموده و براي خريد به سايت بانک ارجاع داده شويد . با وارد نمودن رمز دوم خريد را انجام و بلا فاصله فايل مورد نظر را دانلود کنيد ، در معدودي موارد پس از خريد بدليل سنگيني فايل و يا نرسيدن نوبت آپلود و يا هزينه ناشی از نگهداری فايل روی سرور فايل را در ايميل خود دريافت نماييد -پشتيبانی و پاسخگويی در صورت وجود مشکل در دانلود محصولات سايت فقط با پيامک sms يا پيامرسان آيگپ همه روزه از ساعت 10صبح الی21 شب روزهاي معمول و ايام تعطيل
کمی ثواب ذخیره کنید
چکیده : تكامل و پيشرفت انسان در هر زمينهاي در گرو مطالعه، پژوهش و علاقمندي مردم است پژوهش نياز به فرهنگي ويژه دارد كه بايد به گونهاي همساز با فرهنگ كلي پيوند داشته باشد به بيان ديگر براي انجام پژوهش بايد يك فرهنگ پژوهشي ايجاد گردد در يك فضاي مساعد است كه استعدادها شكوفا ميشود پژوهشهاي مفيد و اصيل انجام گيرد و سنت پژوهش پا گرفته و استمرار خواهد يافت در ايجاد و انگيزه مناسب براي پژوهش فضاي مناسب، شرايط اجتماعي ساخت تشكيلاتي جامع و عناصر فكري نقش عمدهاي را ميتواند ايفا كند تجيزات و تسهيلاتي از قبيل كتابخانهها و وسايل ارتباطي جزء زيربناهاي پژوهشي محسوب ميگردد تا بر اساس آنها فرهنگ پژوهشي انجام يابد برنامه و اولويتها مشخص گردد و مسائل و تنگناهها شناخته شود و براي حل آنها راهيابي شود ايجاد يك نظام واحد و منسجم تحقيقاتي كه اواويتهاي پژوهشي كشور را تعيين نمايد باعث افزايش كارايي تحقيقاتي ميشود. واژگان کلیدی : اصول جهانی طراحی پارک ، ا صول کلی نورپردازی در پارک های شهری، پارك علمی آكسفورد، دانشكده معماري و شهرسازي ميشيگان ، پاركهاي علمي و پژوهشيTechno policePark Universal Design
Guidelines- UDG
مقدمه۱۱ فصل اول : شناخت موضوع تحقیق و پژوهش۱۴ تحقیق چیست؟۱۴ انواع تحقیق و پژوهش۱۵ مفاهیم۱۵ عوامل تعیین کننده در پژوهش۱۶ پژوهش در کشورهای جهان۱۷ دلایل عدم توسعه پژوهش در ایران۱۸ علل فرهنگی۱۸ علل اجتماعی۱۹ علل فنی۱۹ راههای کمک و تشویق محققین۲۰ پارکهای علمی و پژوهشیTechno police21 پژوهش در ایران۲۲ واحدهای تحقیقاتی در ایران در عصر حاضر۲۲ نتیجهگیری۲۳ فصل دوم : مبانی نظری پژوهش در معماری۲۸ معماری، انسان، شناخت، سبک۲۹ فصل سوم : شناخت بستر طرح مطالعات تاریخی و فرهنگی۳۸ سابقه ی تاریخی شهر اردبیل ۳۸ وجه تسمیه اردبیل۳۹ دین مردم اردبیل در ادوار مختلف تاریخ۳۹ اردبیل مرکز تشییع در دوره ی صفوی۴۰ سیر تاریخی زبان ترکی در اردبیل۴۰ زبان آذری باستانی۴۰ زبان آذری پس از حمله عربها۴۱ گویشهای کنونی آذری۴۳ موقعیت و جغرافیایی طبیعی استان۴۳ ناهمواریهای استان۴۴ اقلیم استان اردبیل۴۸ پوشش گیاهی۴۹ توده هواهای موثر در آب و هوای اردبیل ۵۰ بارندگی سالیانه۵۱ بارش های رگباری۵۲ احتمال وقوع اولین بارش برف در اردبیل۵۳ دمای هوا۵۴ تعدادروزهای یخبندان۵۴ توفان رعد و برق۵۵ بادهای عمومی استان۵۶ معماری مساکن قدیمی (بومی) منطقه۵۸ ویژگی های بومی معماری منطقه۵۹ بافت متراکم قدیمی۶۰ عوامل اقلیمی تاثیر گذار در معماری این منطقه۶۰ بادشکن ها۶۱ اتاق های درونی و بیرونی۶۱ اتاق های تحت حفاظت زمین۶۲ دیوارها و پنجره های آفتابی۶۲ اندازه پنجره ها۶۳ اندازه سایه بانها۶۳ مصالح ساختمانی و رنگ سطوح خارجی۶۳ تعیین جهت ساختمان در رابطه با تابش آفتاب و جریان باد۶۳ ۱سیستم های کنترل کننده مکانیکی۶۴ پوسته حرارتی۶۴ فصل چهارم : معرفی الگوهای نمونه بررسی و معرفی نمونه های خارجی ۶۷ پارک علمی آکسفورد۶۷ دانشکده معماری و شهرسازی میشیگان۷۳ اهداف کلی مجموعه۷۴ تاریخچه دانشکده میشیگان۷۴ سخنرانیها، نمایشگاهها، انتشارات و کنفرانسها۷۵ تحقیقات و پژوهش در کالج میشیگان۷۶ مدیریت و اصول کار کالج۷۷ آزمایشگاهها۷۷ آتلیه معماری۷۹ کتابخانه۸۰ ساختمان هنر و معماری۸۰ مرکز خدمات کپی۸۰ معرفی مرکز تحقیقاتی در زمینه ساختمان۸۱ مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن۸۱ مقدمه و معرفی۸۱ بخش پژوهش و اطلاعرسانی۸۲ گروه پژوهشهای کاربردی فناوری اطلاعات۸۳ گروه پژوهشهای آمارهای پایهای۸۳ گروه اطلاعرسانی و آموزش۸۳ واحد انتشارات۸۳ بخش انفورماتیک۸۴ واحد وب۸۴ واحد آموزش۸۴ بخش IT و توسعه سیستمهای کاربردی۸۵ گروه تحلیل و طراحی سیستمها۸۵ گروه برنامهنویسی۸۵ گروه پشتیبانی۸۶ واحد پشتیبانی سختافزاری و نرمافزاری۸۶ واحد شبکه و اینترنت۸۶ طراحی منحصر به فرد میدان تاکها – اسپانیا۸۸ فصل پنجم : بررسی ضوابط طراحی و استانداردها اصول جهانی طراحی پارک ( Park Universal Design Guidelines- UDG )98 اصول کلی نورپردازی در پارک های شهری۱۰۱ ضوابط کلی نورپردازی فضاهای عمومی۱۰۲ نتیجه گیری و برنامه ریزی کالبدی مجموعه۱۰۵ طرح پیشنهادی۱۰۵ مرکز تحقیقات کالبدی معماری۱۰۷ مرکز تحقیقات و مطالعات نظری در زمینههای مختلف۱۰۷ بخش نمایشگاهی۱۰۸ قسمتهای همایشی۱۰۸ مجموعه آموزشی ۱۰۸ موزه ۱۰۸ بخش مدیریت سازمان ۱۰۸ امور پشتیبانی۱۰۹ تحلیل التزامات و خصوصیات فضاها۱۰۹ نورگیری۱۱۰ سکوت و صدا در فضاها۱۱۰ دوری و نزدیکی به قلب مجموعه۱۱۰ سمبولیک و نمادین شدن فضاها در نمای بیرونی۱۱۱ تحلیل روابط فضاها و دسترسیها۱۱۲ طراحی نمایشگاهها۱۱۴ انواع نمایشگاههای بینالمللی۱۱۴ اثرات فرهنگی نمایشگاهها۱۱۴ گسترش مناسبات فرهنگی بین ملتها۱۱۴ جنبه آموزشی نمایشگاهها۱۱۵ موزهها، نمایشگاههای دائمی تداوم میراثها۱۱۵ اثرات هنری نمایشگاهها۱۱۵ نقش نمایشگاهها در پیشرفت هنر معماری۱۱۵ نقش زیبایی در برپایی نمایشگاه۱۱۶ طراحی غرفهها۱۱۶ ارتباط بین غرفه و کالاهای مورد نمایش۱۱۶ نحوه عرضه کالا۱۱۷ آموزش به بازدید کنندگان۱۱۷ برپایی غرفه با خود کالای مورد نمایش۱۱۷ نقش رنگ در زیبایی غرفهها۱۱۷ تنظیم حرکت بیننده در داخل غرفه۱۱۸ نور۱۱۸ اثرات اقتصادی نمایشگاهها۱۱۸ اثرات اجتماعی نمایشگاهها۱۱۸ نتایج حاصله از برگزاری نمایشگاههای بینالمللی۱۱۹ طراحی غرفه و غرفه سازی نمایشگاه و اصول تاثیر گذار بر غرفه۱۲۰ نتیجهگیری۱۲۲ موزهها و گالری ها۱۲۳ ساختار عمومی گالریها۱۲۴ ترتیب قرارگیری اشیاء۱۲۴ حرکت و دسترسی گالریها۱۲۴ نورپردازی گالریها۱۲۶ تنظیم شرایط محیطی۱۲۷ تهویه مطبوع۱۲۸ آکوستیک۱۲۸ حریق۱۲۸ سالن اجتماعات۱۲۹ طول ردیفها۱۲۹ نورپردازی صحنه۱۳۰ کتابخانه۱۳۱ نکات مهم درطراحی۱۳۱ آکوستیک۱۳۹ تهویه مطبوع۱۳۹ آمفی تئاتر۱۴۰ تاریخچه ی تئاتر۱۴۰ کلیاتی در باره فضای نمایش۱۴۱ استانداردهای طراحی آمفی تئاتر۱۴۱ ورودی۱۴۱ سالن انتظار (سرسرا)۱۴۱ کافی شاپ۱۴۲ شکل و انواع مختلف صحنه نمایش۱۴۲ شیب سالن نمایش۱۴۲ صندلی تماشاچیان۱۴۳ نورپردازی صحنه۱۴۳ سالن اجرا(از لحاظ ابعاد)۱۴۳ طول ردیف۱۴۳ حجم فضا۱۴۴ نسبت های قسمت تماشاگران۱۴۴ فضاهای خدماتی پشت سن۱۴۴ اتاق رختکن (تنفس) بازیگران۱۴۴ اتاق تعویض لباس۱۴۴ اتاق گریم۱۴۴ اتاق نور و صدا۱۴۵ اتاق کارگردان۱۴۵ اتاق گروه موسیقی۱۴۵ اتاق استراحت گروه۱۴۵ اتاق مطالعه۱۴۵ اتاق مصاحبه۱۴۵ اتاق سخنرانی۱۴۶ دیواره آتش۱۴۶ قسمت اداری سالن۱۴۶ اتاق رییس۱۴۶ بخش حسابداری۱۴۶ اتاق آرشیو۱۴۶ بخش خدماتی۱۴۶ موتورخانه۱۴۶ انبار مرکزی۱۴۶ پارکینگ۱۴۷ اکوستیک۱۴۷ ایمنی از حریق۱۴۷ طراحی رستوران۱۴۹ قسمت آشکار و قسمت پنهان۱۴۹ انواع رستوران۱۵۲ رستوران های معمولی۱۵۲ رستوران های سنتی۱۵۲ رستوران های با میز سلف سرویس۱۵۳ رستوران های ویژه۱۵۳ گریل روم Grill Room153 فود کورت Food Court153 تریا Teria153 رستورا ن های بوفه Buffet153 فضاهای داخلی رستوران۱۵۴ پذیرش۱۵۴ بار۱۵۴ کافه سرویس۱۵۴ بار قهوه۱۵۴ سلف سرویس۱۵۴ پیش خوان۱۵۴ سالن ضیافت های رسمی۱۵۴ جالباسی یا محل نگهداری پالتو۱۵۴ ایستگاه پیش خدمت(WC)155 مکان نشستن۱۵۵ آشپزخانه۱۵۵ ناحیه ی پخت و پز۱۵۵ ناحیه ی تجهیزات۱۵۵ ناحیه ی آماده سازی۱۵۵ ناحیه ی شست و شو۱۵۵ ناحیه ی مربوط به پرسنل۱۵۵ ناحیه ی انبار مواد غذایی۱۵۵ سرویس بهداشتی۱۵۶ فضای اداری۱۵۶ بهداشت در رستوران۱۵۶ تاسیسات۱۵۶ لوازم رستوران۱۵۶ منابع و مآخذ