خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
نقش برتر پارس
 

روش و توضيحات خريد
جهت اطمينان از عملکرد و تضمين تحويل محصول به بخش ارتباط با ما بخش مجوز ها مراجعه بفرماييد ، شما مي توانيد به صورت آنلاين از درگاه  پارسيان، ملت و سامان خريد و درهمان لحظه از روي سايت اکثر فايلها را دانلود کنيد براي اين منظور مي بايست کليد افزودن به سبد خريد را در انتهاي هر صفحه کليک نموده و براي خريد به سايت بانک ارجاع داده شويد . با وارد نمودن رمز دوم  خريد را انجام و بلا فاصله فايل مورد نظر را دانلود کنيد ، در معدودي موارد پس از خريد بدليل سنگيني فايل و يا نرسيدن نوبت آپلود و يا هزينه ناشی از نگهداری فايل روی سرور فايل را در ايميل خود دريافت نماييد -پشتيبانی و پاسخگويی در صورت وجود مشکل  در دانلود محصولات سايت فقط با پيامک sms يا پيامرسان  آيگپ همه روزه از ساعت  10صبح الی21 شب روزهاي معمول و ايام تعطيل

  


بنر سمت جپ
 

کمی ثواب ذخیره کنید

https://mahak-charity.org/wp-content/uploads/2020/04/500x500-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA.png

پشتيبانی آنلاين

واتساپ-پيامک

 


فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی معماری آتشکده نوشیجان

   تعدادبرگ: 56 اسلاید   قیمت: 7500 تومان   حجم فایل: 2654 kb  تعدادمشاهده  0


پاورپوینت بررسی معماری آتشکده نوشیجان 
در اوایل دوره قاجار در محل فعلی شهر ملایر قلعه زندیه و قریه چوبین قرار داشت ؛ فتحعلیشاه قاجار در هنگام ولایتعهدی ، مریم خانم دختر شیخعلی خان زند را به همسری گرفت و در سال 1210 ه.ق فتحعلی شاه از مریم خانم دارای پسری شد و نام او را شیخعلی میرزا ملقب به شیخ الملوک نهاد وقتی شیخ علی میرزا به سن 14 سالگی رسید مریم خانم از شاه تقاضا کرد که با فرزندش نزد طایفه خود برود ؛ وی آن ها را فرستاد و به شاهزاده محمد علی میرزا دولت شاه ؛ والی کرمانشاه دستور داد تا در مجاور قلعه زندیه شهری کوچک درست کند . بنای اصلی شهر در زمان دولت شاه عبارت بود از چند قصر و باغ برای شاهزاده و مادرش . بعد از سپری شدن مدتی دولت شاه به مرکز احضار شد و شیخعلی میرزا یکی دیگر از فرزندان فتحعلی شاه به دستور پدر حاکم ملایر وتویسرکان شد ؛ شیخعلی میرزا به پاس احترام  به دولت شاه این شهر را دولت آباد نام گذاری کرد . 
ملایر که در دوره قاجار با نام دولت آباد معروف بود ؛ از اوایل دوره قاجار بوسیله افرادی اداره می شد که از طرف دربار فرستاده می شدند . در اینجا به طور اختصار به معرفی افرادی که در این دوره بر ملایر حکمرانی می کردند ؛ می پردازیم .
قبل از وارد شدن به مبحث اصلی لازم است مطالبی به طور مختصر راجع به تقسیمات سیاسی دوره قاجار آورده شود.   یاکوب ادوارد پولاک در کتاب خود به نام سفر نامه پولاک ؛ ملایر و تویسرکان را به عنوان یک ولایت مستقل در دوره قاجار آورده است که در مجموع ، ایران شامل 20 ولایت می شده است و همچنین آورده که حاکم ولایت از طرف شاه به مدت یک سال به کار منصوب می شد و هر ولایت به بلوک ، شهر ، قصبه و ده تقسیم می شد . 
در اوایل حکومت قاجار که ولایت ملایر و تویسرکان بوجود نیامده بود ؛ زیر نظر حکمران کرمانشاه اداره می شد و در زمان فتحعلی شاه قاجار ملایر – تویسرکان به عنوان یک ولایت انتخاب شد ؛
اما اداره آن ها باز هم تا زمان شیخ الملوک به طور جداگانه بود ؛ چرا که آمده است ، محمد خان قاجار دولو در اوایل سلطنت فتحعلی شاه قاجار حاکم کزاز – ملایر بود وتا سال 1221 ه.ق که حسین خان قاجار سردار خراسان و نیشابور به تهران احضار به سرداری و سپهسالاری ارتقاء یافت و محمد خان قاجار دولو بجای او تعیین و به خراسان فرستاده شد .  
از سال 1221 به بعد ، بنا به دستور فتحعلی شاه ؛ احداث شهر به دست دولتشاه ( والی کرمانشاه ) ه.ق برای شیخعلی میرزا ( فرزند نهم فتحعلی شاه ) آغاز شد . بعد از احضار دولتشاه به مرکز ؛ شیخ الملوک تا زمان مرگ فتحعلی شاه ؛ یعنی 1250 ه.ق حاکم ملایر بوده است هنگامی که فتحعلی شاه در گذشت شیخ الملوک نیز مانند بسیاری از پسران فتحعلی شاه دستگیر و تبعید شد واموالش مصادره شد . در سال 1271 ه.ق حکومت تویسرکان و ملایر به شاهزاده سیف الله میرزا تفویض یافت . 
 در سال 1272 ه.ق عیسی خان قاجار ولد بیگی سابق دارالخلافه تهران به حکومت ملایر و تویسرکان منصوب شد . 
در سال 1275 ه.ق حکومت ملایر و تویسرکان به امیرزاده نصرت الدوله عنایت آمد . در سال 1279 ه.ق علیقلی میرزا اعتضاد الدوله وزیر علوم ، حکومت ملایر و تویسرکان برای سالیان دراز به عهده او محول شده بود و اعتضاد السلطنه از طرف خود نایب الحکومه تعیین کرده ، به آنجا می فرستاد .
 در سال 1285 ه.ق بنا به در خواست اعتضاد السلطنه ، شاه تصویب کرد که محمد امین میرزا از طرف برادرش نایب الحکومه ملایر و تویسرکان شد .
 در سال 1293 ه.ق ناصرالدین شاه چند شهر از قبیل ملایر ، تویسرکان ، اراک و ... را به نام ایالات مرکزی نامیده و نصرت الدوله را ملقب به فرمانفرما کرده ، حاکم ولایات مذبور کرد . 
 در سال 1304 ه.ق میرزا ابولقاسم خان نوری ، مستوفی دیوان ، حکمران ملایر ، تویسرکان و نهاوند بود که در سال 1314 ه.ق به وزارت تهران و بیگلربیگی رسید . 
درسال 1305 ه.ق سیف الدوله حاکم ملایر ، تویسرکان و نهاوند شد . 
 در سال 1310 ه.ق انوشیروان میرزا ضیاءالدوله ، حکومت ملایر ، تویسرکان ، همدان و کرمانشاه جزء قلمروش بود و حکومتش در این نواحی تا اوایل سال 1311 ه.ق ادامه داشت .   
در سال 1314 ه.ق حکومت کرمانشاه ، ملایر ، تویسرکان و ... به عهده جناب حسن علی خان
 امیر نظام است. 
در سال 1315 ه.ق سلطان ابراهیم میرزای مشکوه الدوله فرزند مرحوم امام قلی میرزای عمادالدوله به حکومت ولایات ملایر ، تویسرکان ، نهاوند و خزل منصوب شد و در این سال شاهزاده سیف الدوله از حکومت ملایر و تویسرکان معاف شد . در سال 1316 ه.ق شاهزاده عضدالدوله بن خاقان مغفور فتحعلی شاه طاب ثراه ، پدر شاهزاده وجیه الله میرزای سردار اعظم ، وزیر اعظم جنگ ایران به ولایات ثلاث منصوب شدند . 
در سال های بعد به همین ترتیب حاکمین و والیانی از شاهزاده درباری بر ملایر حکومت کردند که در نهایت حکومت قاجار در زمان آخرین شاه این سلسله یعنی احمد شاه توسط رضاخان برچیده شد و سلسله ای به نام پهلوی را در تاریخ ایران بنیان گذاری کرد. 
از میان حکام و والیانی که در امر توسعه و آبادانی شهر ملایر تلاش کرده اند و همچنین افراد خیر و نیکوکاری که آثاری از خود در این شهرستان برجای گذاشته اند می توان این افراد را ذکر کرد : 
 از میان حکمرانان : 
 دولتشاه ؛ شیخ الملوک ( شیخعلی میرزا ) ؛ ابولقاسم خان نوری و سیف الدوله را می توان نام برد. 
از میان افراد خیر و نیکوکار می توان میر فتاح و مهر علی خان را ذکر کرد . 
از میان حاکمانی که تلاش زیادی در آبادانی ملایر کرده اند و بیشتر از دیگر حکمرانان آثار آن ها تا به حال باقی مانده است ، سیف الدوله است از جمله آثار او ؛ پارک سیفیه است که در حال حاضر مهمترین گردشگاه عمومی و پارک طبیعی غرب کشور محسوب می شود ؛ همچنین مقبره ، مسجد و بقایای قلعه قدیمی اطراف پارک از بناهای ساخته شده توسط سیف الدوله در ملایر است.                    
   عكس شماره 2 – 3 سيف الدوله يكي از حكام ملاير منبع : عكاسي از روي عكس موجود در مقبره سيف الدوله  
و....


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری آتشکده نوشیجان ,پاورپوینت بررسی ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی شهرهای قدیمی جنه Djenné مالی
پاورپوینت بررسی معماری آکروپلیس آتن، یونان
پاورپوینت بررسی معماری چهارطاقی
پاورپوینت بررسی معماری آتشکده آذرگشسپ
پاورپوینت بررسی معماری طاق‌ بستان کرمانشاه
پاورپوینت بررسی معماری معبد داش کسن زنجان
پاورپوینت بررسی معماری و شهرسازی خيابان چهارباغ و مجموعه ي نقش جهان
پاورپوینت بررسی معماری پل چارلز ، پل جودیت
پاورپوینت بررسی شکل گیری فضاهای شهری در ایران
پاورپوینت بررسی معماری طاق بستان
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری ایتالیا
پاورپوینت بررسی آثار باستانی و تاریخی کرمانشاه
پاورپوینت بررسی معماری پیش از پارسی
پاورپوینت بررسی خصوصيات معماري شهرسازی بافت سنتي شهر گرگان
پاورپوینت بررسی معماری آتشکده های ایران

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد