پاورپوینت بررسی معماری مرکز تحقیقات کشاورزی ارگانیک فرانسه
بخشی از مطلب
مکان اجرا پروژه : Saint-Herblain, France
سال : 2016
مشاور طراحی معماری : Mabire Reich
آرشیتکت (معمار) : Samuel Fruchard
زیربنا پروژه : 425 مترمربع
بودجه : 1124000 €HT
عکس : Guillaume Satre
مقیاس پروژه به گفته طراح با توجه به قلمرو عملکرد و نیز مجموعه پروژه های مشخص شده در این مجموعه تعریف شده است . تحقیق و توسعه در فرایند اصلاح ، ترکیب سبزیجات و ... و انطباق با زمینه در مناطق مختلف کشور از سرفصل های کاری این مجموعه می باشد .در تحلیل فرم و متریال های به کار رفته در طرح و نیز ارتفاع های متناوب ،می توان تاثیر از بافت ، زمینه و توجه به سایت و محیط پیرامون را مشاهده نمود.
این پروژه ،در بخش شمالی منظر و فضای باز فضای آموزشی Lycée ،طراحی شده توسط طراح منظر فرانسوی با نام Gilles Clement و در حدفاصل دو مسیر و جاده اصلی منطقه Nantes که در حومه شهر واقع شده،قرار دارد. می توان گفت، این پروژه بخشی از طرح توسعه این مرکز می باشد، که توسط مشاور طراحی معماری Mabire Reich طراحی شده است .
به گفته معمار پروژه ، پوسته حصیری مجموعه ،برگرفته از یک سبد خرید حصیری می باشد . ساختمان این مرکز ،متشکل از دو سطح و شامل مصالح پیش ساخته می باشد .
از جمله نکات قابل توجه در پروژه ،موضوعات زیست محیطی و آب می باشد. در اولین مورد، سعی بر استفاده از جنگل های محلی بوده و نیز در فرآیند مصرف آب از اشعه UV استفاده شده تا 85 درصد آب مصرفی ،مجددا قابل مصرف شده و مابقی به کشت گیاهان اختصاص یابد