رخشنده اعتصامی معروف به «پروین اعتصامی»، مشهورترین شاعر زن ایران است که در اسفند ۱۲۸۵ در خانهای در محله ششگلان تبریز چشم به جهان گشود. اعتصامی از همان دوران کودکی استعدادهای خود را نمایان کرد و سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی را نزد پدرش «یوسف اعتصامی» آموخت. متولد شدن در چنین خانواده هنرمندی در تبدیلشدن پروین به بزرگترین بانوی شاعر ایران بیتأثیر نبود. او از همان روزهای کودکی تحت نظر اساتیدی هم چون علیاکبر دهخدا و ملکالشعرای بهار تعلیم دید.پروین اعتصامی در ۲۸ سالگی ازدواج کرد ولی به دلیل اختلاف فکری با همسرش یک سال بعد از ازدواج از او جدا شد. همسر پروین پسرعموی او، «فصل الله اعتصامی» بود که یک نظامی خشک و افسر شهربانی بود، دلیل جدایی او از همسرش هم همین روحیه خشک او و عدم تفاهم با شاعری با چنین روح ظریفی بود.
این فایل حاوی مطالعه پروژه ی طرح مرمتی خانه ی پروین اعتصامی می باشد که به صورت فرمت PowerPoint قابل ویرایش در ۷۰ اسلاید در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت پروژه ی طرح مرمتی خانه ی پروین اعتصامی
فهرست:
فصل اول : رفع خطر
برنامه استحفاظی
فصل دوم : بیوگرافی
مطالعات تاریخی
فصل سوم : مطالعات پلانهای وضع موجود
مطالعات سازه بنا
مطالعات تاسیسات بنا
مطالعات پی
مطالعات پله
الگوهای اتاقها
دسترسی ها
شناخت تزئینات
فصل چهارم : آسیبهای رطوبتی (صعودی و نزولی )
آسیبهای عناصر الحاقی و حذفی
آسیبهای تاسیساتی و مکانیکی
آسیبهای ترک
فصل پنجم : مبانی طرح مرمتی
از بین بردن عوامل مخل
تقویت، بهسازی و تعویض
مرمت تزئینات
فصل ششم : طرح مرمتی بنا (درمان)
فصل هفتم : طرح احیاء
سرگذشت پروین اعتصامی و اطلاعاتی در مورد خانه پروین اعتصامی از سوی سازمان میراث فرهنگی : پروین اعتصامی شاعر بزرگ ایران در ۲۵ اسفند ماه ۱۲۸۵ هجری خورشیدی در شهر تبریز به دنیا آمدو در کودکی همراه پدر به تهران آمد . اعتصامی ، ادبیات فارسی و عربی را نزد پدر ادیب خود بیاموخت و سپس زبان انگلیسی را در مدرسه دخترانه آمریکایی به سال ۱۳۰۳ هجری خورشیدی به پایان رسانید. پروین در سال ۱۳۱۳ با پسر عموی پدرش ازدواج نموده و همراه شوهر به کرمانشاه رفت ولی پس از دو ماه و نیم بر اثر عدم تفاهم با شوهر خود ،او را ترک کرده و به منزل پدرش بازگشت پس از ۹ ماه با بخشیدن مهریه خود طلاق گرفتو تا پایان عمر بی همسر به سر برد و به سرودن اشعار و به کار بردن قریحه تابناکش مشغول بود……
مونس و همدم و مددکار او پدر دانشمند و سخن شناسش یوسف اعتصامی به سال ۱۳۱۶ در گذشت و پروین را یکه و تنها گذاشت.غم مرگ پدر روح حساس پروین را سخت ازرده و پریشان ساخت و بر او تاثیری بس عمیق گذاشت تا اینکه در نیمه شب شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۲۰ در سن ۳۵ سالگی دار فانی را وداع گفته و به سرای جاویدان شتافت