پاورپوینت بررسی تأثير پشت بام در دماي ساختمان
پشت بام به ويژه پشت بام هاي گسترده ، از عوامل مهم منتقل كننده گرما و سرما به قسمت هاي داخلي ساختمان است . وجود سقفهاي بتوني يا آجري به اين دليل كه داراي وزن مخصوص بيشتري نسبت به ساير سقف ها هستند ، در امر جلوگيري از انتقال سرما يا گرما به داخل بنا ،جلوگيري مي-كند. و يا اگر از كانتكس¬هاي بافته شده (ني) در ابعاد(6 ×50 ×200) سانتيمتري در سطح فوقاني سقف هاي بتوني يا ضربي استفاده شود ، بيشتر از 5 درجه سانتيگراد از شدت دماي تأييد شده بر سقف مي كاهد . اين شيوه به عنوان عايق حرارتي در مناطق گرم و عايق برودتي در مناطق سرد ، كارآيي فراوان دارد .
بديهي است كه روي عايق مذكور به وسيله بتون پوكه ، شيب بندي و اندود مي¬شود و پس از آن با قيراندود ، عايق رطوبتي در سقف ايجاد مي¬كنيم . اين اندود خطر تاول زدن قير اندود و آسفالت را از بين مي¬برد . براي حفاظت بهتر از قيرگوني ، روي آن به اندازه 3 سانتيمتر ماسه غيرآهكي ريخته و سپس موزائيك فرش مي¬كنند . بايد توجه داشت كه به هنگام فرش بام¬ها ، استفاده از رنگ روشن براي نقاط گرم و خشك و يا گرم و مرطوب و رنگ تيره براي نقاط سردسير الزامي است .
چنانچه در زير سقف ، پوشش سقف كاذب ايجاد شود ، كمك فراواني به حفظ و تعادل گرما و سرما در قسمت هاي زيرين و فضاهاي داخلي ساختمان مي¬كند . به ويژه اگر مصالح به كار رفته در آن از نوع يونوليت ، آكوستيك ، يا پاركت هاي چوبي باشد
و.....