خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
نقش برتر پارس
 

روش و توضيحات خريد
جهت اطمينان از عملکرد و تضمين تحويل محصول به بخش ارتباط با ما بخش مجوز ها مراجعه بفرماييد ، شما مي توانيد به صورت آنلاين از درگاه  پارسيان، ملت و سامان خريد و درهمان لحظه از روي سايت اکثر فايلها را دانلود کنيد براي اين منظور مي بايست کليد افزودن به سبد خريد را در انتهاي هر صفحه کليک نموده و براي خريد به سايت بانک ارجاع داده شويد . با وارد نمودن رمز دوم  خريد را انجام و بلا فاصله فايل مورد نظر را دانلود کنيد ، در معدودي موارد پس از خريد بدليل سنگيني فايل و يا نرسيدن نوبت آپلود و يا هزينه ناشی از نگهداری فايل روی سرور فايل را در ايميل خود دريافت نماييد -پشتيبانی و پاسخگويی در صورت وجود مشکل  در دانلود محصولات سايت فقط با پيامک sms يا پيامرسان  آيگپ همه روزه از ساعت  10صبح الی21 شب روزهاي معمول و ايام تعطيل

  


بنر سمت جپ
 

کمی ثواب ذخیره کنید

https://mahak-charity.org/wp-content/uploads/2020/04/500x500-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA.png

پشتيبانی آنلاين

واتساپ-پيامک

 


فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی برج دختر استانبول (Maiden’s Tower) یا (Leander’s Tower)

   تعدادبرگ: 42 اسلاید   قیمت: 30000 تومان     تعدادمشاهده  10


پاورپوینت بررسی برج دختر استانبول (Maiden’s Tower) یا (Leander’s Tower)

این برج که به نماد Üsküdar تبدیل شده است، تنها اثر باقی مانده از دوره بیزانس در Üsküdar است. تاریخچه آن به 24 سال قبل از میلاد می رسد.

در سال 1110، امپراتور بیزانس، الکسیوس اول، یک برج چوبی ساخت که توسط یک دیوار سنگی محافظت می شد.یک زنجیر آهنی از برج به برج دیگری که در ناحیه Mangana در قسطنطنیه (محله ای در شبه جزیره تاریخی) برپا شده بود کشیده شد.این جزیره بعدها توسط دیوار دفاعی به سواحل آسیا متصل شد که بقایای زیر آب آن هنوز هم قابل مشاهده است.در زمان فتح استانبول توسط عثمانی ها در سال 1453، این برج یک پادگان بیزانسی به رهبری ونیزی گابریله ترویزانو را در خود جای دادبعدها این بنا در زمان محمد فاتح به عنوان برج دیده بانی مورد استفاده ترکان عثمانی قرار گرفت.

این جزیره که برای اولین بار در دوره یونان میزبان یک مقبره بود، به عنوان یک ایستگاه گمرکی با ساختمان اضافی ساخته شده در دوره بیزانس استفاده می شد. در دوره عثمانی، کارکردهای زیادی به آن داده شد، از سکوی تظاهرات تا قلعه دفاعی، از ایستگاه تبعید تا اتاق قرنطینه. هرگز وظیفه اصلی خود یعنی هدایت مردم و عبور کشتی ها در شب را با فانوس دریایی خود که قرن هاست در اطراف آن وجود داشته از دست نداده است.

برخی از مورخان اروپایی آن را برج لئاندر می نامند. شایعات زیادی در مورد این برج وجود دارد. این برج که در قدیم arkla (قلعه کوچک) و دامیالیس (گوساله گوساله) نامیده می شد، مدتی با نام «Tour de Leandros» (برج Leandros) مشهور شد. اکنون با نام Maiden's Tower ادغام شده و با این نام شناخته می شود.

برج دوشیزه که تاریخچه ای بسیار قدیمی دارد، زمانی برای جمع آوری مالیات از کشتی هایی که از تنگه بسفر عبور می کردند استفاده می شد. یک زنجیر بزرگ بین برج و سمت اروپایی کشیده شد و کشتی‌ها اجازه داشتند بین سمت آناتولی و برج دوشیزه عبور کنند (آنها می‌توانستند عبور کنند زیرا اندازه کشتی در آن زمان کوچک بود). پس از مدتی، برج نتوانست زنجیر را نگه دارد و به سمت سمت اروپایی فرو ریخت. وقتی از برج به داخل آب نگاه می کنید، می توانید خرابه ها را ببینید.

این برج در زلزله 1509 فرو ریخت، بازسازی شد و در سال 1721 سوخت.دستور ساخت و ساز توسط وزیر اعظم دامت ابراهیم پاشا داده شد و ساختمان جدید به عنوان فانوس دریایی مورد استفاده قرار گرفت. دیوارهای اطراف در سال های 1731 و 1734 تعمیر شدند. سرانجام، در سال 1763، برج از سنگ بادوام تر بازسازی شد. از سال 1829 به عنوان ایستگاه قرنطینه استفاده شد و در سال 1832 به سلطان دوم منتقل شد. توسط محمود مرمت شد. در سال 1945، نوبت مدیریت بندر بود که برج را وصله کند. بعداً در سال 1998 دوباره بازسازی شد و اخیراً در فیلم جیمز باند به نام «دنیا کافی نیست» به نمایش درآمد.
 


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت بررسی برج دختر استانبول (Maiden’s Tower) یا (Leander’s Tower) , ,این برج که به نماد Üsküdar تبدیل شده است، تنها اثر باقی مانده از دوره بیزانس در Üsküdar است. تاریخچه آن به 24 سال قبل از میلاد می رسد. , ,در سال 1110، امپراتور بیزانس، الکسیوس اول، یک برج چوبی ساخت که توسط یک دیوار سنگی محاف,
مقالات مرتبط در این دسته
پروژه طرح سه بعدی آرامگاه باباطاهر
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری برجهای خرقان قزوین
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری قلعه بابک کلیبر
پاورپوینت بررسی کالبدی مناره ها در معماری ایران
پاورپوینت بررسی معماری مقبره و زیارتگاه مشهد اردهال کاشان
پاورپوینت بررسی معماری برج يادمان شيخ شبلي دماوند
پاورپوینت بررسی معماری چهارطاقی بازه هوره مشهد
پاورپوینت بررسی معماری مقبره و زیارتگاه مشهد اردهال کاشان بهمراه نقشه های اتوکد
پاورپوینت بررسی معماری برج رادکان کردکوی
طرح تری دی مکس برج میلاد همراه با متریال و تکسچر
پاورپوینت بررسی نقش هندسه در ایستایی برج مقبره های آرامگاهی ایران
پاورپوینت بررسی معماری برج خلعت پوشان تبریز
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری برج کبوتر و کبوترخانه
پاورپوینت بررسی معماری ارک تهران
پاورپوینت بررسی معماری تحلیل برج قابوس
دانلود,پاورپوینت بررسی مقبره شاهزاده حسین در شهر ساری,pptx
دانلود,پاورپوینت بررسی معماری ارامگاه ها,pptx
پاورپوینت بررسی معماری منارجنبان اصفهان
دانلود بررسی معماری کبوترخانه,pdf
پاورپوینت بررسی برج آزادی ، برج شهیاد قدیم

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد