خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت بررسی مدرسه سید قلیچ ایشان در گنبد کاووس

   تعدادبرگ: 49 اسلاید بهمراه پلانها برشها پرسپکتیو و تصاویر.   قیمت: 30000 تومان   حجم فایل: 3740 kb  تعدادمشاهده  125


 

پاورپوینت بررسی مدرسه سید قلیچ ایشان در گنبد کاووس
بخشی از مطلب
مدرسه علمیه سید قلیچ ایشان یک حوزه علمیه اهل سنت است که در سال ۱۲۲۱ ه.ق توسط سید قلیچ ایشان و با کمک مالی پادشاه عثمانی در روستای کریم ایشان در ۴۲ کیلومتری شمال شرق شهر کلاله ساخته شد. این مدرسه اولین حوزه علمیه ترکمن‌های ایران است[۱] و در تاریخ ۱۰ آبان ۱۳۵۴ با شمارهٔ ثبت ۱۱۲۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
اینحوزه علمیه ١۶٣ سال پیش در روستایکریم ایشان که تقریبا ۴٢ کیلومتر با شهرستان کلاله فاصله دارد بنا نهاده شد . سال ساخت این دو بنا بنا بر شعری که در سر در حوزه علمیه بر روی چوبی حک شده است سال ١٢٢١ می باشد که با حساب ابجد از کلمه وطن غریبان در می آید
 
(این مدرسه ایشان سید قلیچ عزیزان***تاریخ این بگویم باشد وطن غریبان )
 
این دو بنا طی ٢٠ سال و با کوشش صد ها کارگر ساخته شده است و بعلت اینکه استحکام آنهاخوب باشد در نزدیکی آنجا کوره آجرپزی درست کردند و همه آجرهای این دو بنااز همین کوره تامین می شد.
 
٢.موسس و مدیران این حوزه علمیه ؟
 
موسس و بانی  این حوزه علمیه عالم فرزانه استاد سید قلیچ ایشان می باشد که بعداز ساخت آن بنا به تدریس و مدیریت آن حوزه مشغول شدند و سالیان دراز در جهت آموزشعلومدینی به مردم آن منطقه و منطقه های دیگر مشغول شدند و تا آخر عمر به تعلیم و ارشاد مردم اشتغال داشتند.
 
و بعداز وفات ایشان کریم قلی ایشان مدیریت حوزه ی علمیه را بر عهده گرفت تا راه پدر ارجمندشان را ادامه دهد و چراغ حوزه را همچنان فروزان نگاه دارد و عمر خودرا در این راه فدا نماید ولی بعد از فوت ایشان حوزه علمیه سالها بسته شد اما بعداز سالها بسته بودن ،نوه ایشان الحاج خیرالله ایشان خلیلی با کمک میراث فرهنگی کشورحوزه را مرمت کردند و طلاب مشغول به تحصیل شدند.
 
٣.تعداد طلبه های حوزه علمیه ؟
 
تعداد طلبهدر زمان سید قلیچ ایشان٢٠٠ الی ٣٠٠ نفر بودندواز اقصی نقاط ترکمن صحرا جهت کسب علم به این حوزه می آمدند و فارغ التتحصیل می شدند . بعد از مدتی زلزله ای در این منطقه آمد که سبب شد طلاب به میزان زیادی کاهش یابد هم اکنون تعدادطلبه ها بالغ بر ٢٠ نفر می باشد که تعدادی از این طلبه  ها در کنار کسب علوم دینی به مدرسه می روند .
 
*مخارج حوزه علمیه و مسجد از کجا تامین می گردد ؟
 
مخارج طلاب از طرف مردم خیّر منطقه تامین می شود .
 
*کتابخانه حوزه علمیه و کتاب های مهم آن ؟
 
این حوزه دارای دو عدد کتابخانه می باشد یکی کتابخانه سید قلیچ ایشان و دیگری کتابخانه امام محمد غزالی که پرمی باشد از کتابهای نفیس و دست نوشته ی قدیمی که سالیان  دراز دراین کتابخانه ها نگه داشته شده اند.
 
از جمله کتابها ی این کتابخانه : ١. تفسیرکابای     ٢. تفسیر کبیر          ٣.التاج جامع الاصول        ۴. احیا علوم الدین       ۵.الردالحتار            ۶.فتاوای عالمگیر      ٧.شرح العقاید    
این مدرسه در شرقی‌ترین قسمت استان گلستان قرار گرفته و اکنون در شهرستان مراوه‌تپه واقع شده‌است.و.....


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت بررسی مدرسه سید قلیچ ایشان در گنبد کاووس ,بخشی از مطلب ,مدرسه علمیه سید قلیچ ایشان یک حوزه علمیه اهل سنت است که در سال ۱۲۲۱ ه.ق توسط سید قلیچ ایشان و با کمک مالی پادشاه عثمانی در روستای کریم ایشان در ۴۲ کیلومتری شمال شرق شهر کلاله ساخته شد. این مدرسه اولین حوزه علمیه ترکمن‌های ایران است[۱],
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی ویژگی های فضای معماری مدارس سنتی با ارائه نمونه های موردی
پاورپوینت بررسی معماری مدرسه دارالفنون ، نخستین مدرسه عالی یا پلی تکنیک دوران جدید ایران
پاورپوینت بررسی معماری مسجد مدرسه سردار قزوین
پاورپوینت بررسی مسجد و مدرسه خانم زنجان
پاورپوینت بررسی مدرسه گنجعلی خان کرمان بهمراه پلانها و تصاویر
پاورپوینت بررسی کامل مسجد سپه سالار (مدرسه ی عالی شهید مطهری) بهمراه پلانها و تصاویر

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد