پاورپوینت تحلیل بررسی معماری مسجد عمادالدوله کرمانشاه
معماری کنونی شامل ورودی، حیاط، تالار، تالار هشت ضلعی و محوطه خدماتی است. صحن هشت ضلعی است و از گذرگاهی طولانی به صحن معبد منتهی می شود. مسجد شبستان دارای ستونی مربع شکل در قسمت جنوبی صحن است. مسجد شبستان از دو ردیف گنبد تشکیل شده و گنبد هر کدام دارای پنج ستون است.
ستون از آجر حدود 90×90 سانتی متر ساخته شده و 18 کلاهک گنبدی به کمک دیوارهای جانبی آن را نگه می دارد. تالار اصلی دارای چهار قسمت است، بدون احتساب تالار مرکزی که در آن محراب باز می شود. تالار مرکزی پشت محراب از آجر ساخته شده و با گچ تزئین شده است. در یا اتاق ضلع شرقی حرم به نظر می رسد الحاقی به محراب باشد که دلیل آن عدم وجود محراب در وسط است. از جنوب، اما مسجد عماد الدعوره کرمانشاه در واقع خیابان اصلی و بسیار بالاتر است. صنعتگران حرفه ای بیش از سایر سالن ها تزیینات زیبایی را در این قسمت ایجاد کرده اند که بسیار جالب و چشمگیر هستند. کف و سقف تالار با سنگ مرمر پوشیده شده است که تغییری نسبت به قرن گذشته دارد. همچنین می توانید کاشی های زیبای بالای پایه را مشاهده کنید.
معمار این قسمت از مسجد عمادالدوله، استفاده از آجرهای ساده برای دیوارها و نمای ساختمان را بدون تزئینات خاص دانسته است. ضمناً تالار نزدیک تالار ماه در این قسمت از معبد نیز تزیین و تزیین شده است. در وسط ضلع جنوبی معبد محرابی وجود دارد که کاشی کاری زیبا توجه گردشگران را به خود جلب می کند. ستونها نیز مربعهایی به ابعاد 80×80 سانتیمتر هستند، سازندگان گوشههای آن را برش دادهاند تا در یک مستطیل بزرگ زیبا روی تخته بیرون بیایند.
فهرست
مقدمه
معرفی مسجد عمادالدوله کرمانشاه
تاریخچه مسجد عمادالدوله کرمانشاه
موقعیت مسجد عمادالدوله کرمانشاه
معماری مسجد عمادالدوله کرمانشاه
ویژگی های مسجد عمادالدوله کرمانشاه
نکته مهم درباره مسجد عمادالدوله کرمانشاه
قاپی شاه نجف مسجد عمادالدوله کرمانشاه
برج ساعت مسجد عمادالدوله کرمانشاه
حوزهٔ علمیه
تزئینات و کاشیکاریها مسجد عمادالدوله کرمانشاه
پلان های مسجد عمادالدوله کرمانشاه
نما برش مسجد عمادالدوله کرمانشاه
پرسپکتیو مسجد عمادالدوله کرمانشاه
تصاویر مسجد عمادالدوله کرمانشاه
منابع