پاورپوینت بررسی اصول طراحی ساختمان سبز ، ساخت و ساز سبز یا ساختمان پایدار
ساختمان سبز (همچنین به عنوان ساخت و ساز سبز یا ساختمان پایدار نیز شناخته می شود) به سازه ای و همچنین به کارگیری فرایندهایی گفته می شود که از نظر محیط زیست مسئولیت پذیر بوده و از نظر منابع از نظر منابع اقتصادی کارآمد باشند: و تخریب. این امر مستلزم همکاری نزدیک پیمانکار ، معماران ، مهندسان و مشتری در کلیه مراحل پروژه است. رویه ساختمان سبز ، نگرانی های طراحی کلاسیک ساختمان ، اقتصاد ، سودمندی ، دوام و راحتی را گسترش و تکمیل می کند. با این کار ، سه بعد پایداری ، یعنی سیاره ، مردم و سود در کل زنجیره تأمین باید در نظر گرفته شود.
Leadership in Energy and Environment Design (LEED) مجموعه ای از سیستم های رتبه بندی برای طراحی ، ساخت ، بهره برداری و نگهداری ساختمان های سبز است که توسط شورای ساختمان سبز ایالات متحده توسعه یافته است. سیستم گواهی دیگری که پایداری ساختمان ها را تأیید می کند ، BREEAM (روش ارزیابی زیست محیطی استقرار تحقیقات ساختمان) بریتانیا برای ساختمان ها و پیشرفت های گسترده است. در حال حاضر ، شورای جهانی ساختمان سبز در حال تحقیق در مورد تأثیرات ساختمانهای سبز بر سلامتی و بهره وری کاربران آنها است و با همکاری بانک جهانی برای توسعه ساختمانهای سبز در بازارهای نوظهور از طریق EDGE (برتری در طراحی برای بازده های بیشتر) برنامه تحول بازار و گواهینامه. [5] همچنین ابزارهای دیگری مانند Green Star در استرالیا ، سیستم ارزیابی پایداری جهانی (GSAS) مورد استفاده در خاورمیانه و شاخص ساختمان سبز (GBI) که بیشتر در مالزی استفاده می شود ، وجود دارد.
مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) فرایندی است که شامل تولید و مدیریت نمایش های دیجیتالی مشخصات فیزیکی و عملکردی مکان ها است. مدل های اطلاعات ساختمان (BIM) پرونده هایی هستند (که غالباً نه همیشه در قالب های اختصاصی و حاوی داده های اختصاصی هستند) که می توانند برای پشتیبانی از تصمیم گیری در مورد یک ساختمان یا دارایی ساخته شده دیگر استخراج ، مبادله یا شبکه شوند. نرم افزار BIM فعلی توسط افراد ، مشاغل و ارگانهای دولتی که زیرساختهای فیزیکی متنوعی مانند آب ، پسماند ، برق ، گاز ، خدمات ارتباطی ، جاده ها ، راه آهن ، پل ها ، بنادر و تونل ها را طراحی ، طراحی ، ساخت ، بهره برداری و نگهداری می کنند ، استفاده می شود.