پاورپوینت بررسی سبک معماری ديكانستراكشن و فولدينگ
دیکانستراکتیویسم یک سبک معماری پست مدرن است که با ایده تکه تکه شدن و دستکاری سطح سازه مشخص می شود. ساختمانهایی که این سبک را اتخاذ میکنند اغلب از اجزایی تشکیل شدهاند که به روشی جدید و غیرمتعارف از هم جدا شده و مجدداً سرهم شدهاند و این تصور را به وجود میآورند که طراحی آشفتهای و خالی از منطق دقیق است.
تلاش می کند از قراردادهای مدرنیسم که می توانند به عنوان «قواعد محدودکننده» تلقی شوند، مانند مفاهیمی که «فرم از عملکرد پیروی می کند»، «خالص فرم» و «حقیقت به مواد» دور شود.
ساختارشکنی در معماری تحت تأثیر نظریههای ساختارشکنی فیلسوف فرانسوی ژاک دریدا بود که میگفت «معماری چیزی جز یکی از راههای ارتباطی متعدد نیست». همچنین تحت تأثیر معماری ساختگرای اوایل قرن بیستم بود که در روسیه شوروی توسعه یافت.
ساختارشکنی از سبک پست مدرن شکل گرفت و برای اولین بار در سال 1988 با نمایشگاهی با عنوان «معماری ساختارشکنی» در موزه هنر مدرن نیویورک مورد توجه گسترده قرار گرفت. در این نمایشگاه آثار معمارانی مانند فرانک گری، رم کولهاس و زاها حدید به نمایش گذاشته شد. جایی که ساختارشکنی از سبک پست مدرنیستی در رد زینت به عنوان تزئین منحرف می شود.
فهرست مطالب
مقدمه
بخش اول
مقدمات فلسفي
بخش دوم
معماري ديكانستراكشن
معماری فولدینگ
موزه زندگی
فرانک گری
بخش سوم
معماري فولدينگ
ويژگيهاي معماري فولدينگ
بخش چهارم
مقايسه ی معماري ديكانستراكشن و فولدينگ
شباهتها
تفاوتها
بخش پنجم
جمعبندي و نتيجهگيري
اسامي خاص
فهرست منابع مورداستفاده