پاورپوینت بررسی طبيعت در آثار معماران مطرح جهان
فیلسوفان استعلایی در این ایده مشترک هستند که انسان و طبیعت نیروهای مساوی زمین هستند که باید در هماهنگی زندگی کنند. چنین مفاهیمی مدتهاست در نوشتههایی از رالف والدو امرسون تا هنری دیوید ثورو بیان شده است. در سالهای اخیر، این مفهوم به دنیای معماری گسترش یافته است و فرانک لوید رایت اصطلاح «معماری ارگانیک» را در اوایل دهه 1900 ابداع کرد.
ایده پشت معماری ارگانیک این است که زندگی انسان، طبیعت و محیط ساخته شده را در یک سطح قرار دهیم و یک اکوسیستم پایدار بسازیم که در آن همه اجزا از یکدیگر حمایت کنند و در نتیجه رشد کنند.
کار فرانک لوید رایت بر اساس لوئیس سالیوان، مربی او که معتقد بود "فرم از عملکرد پیروی می کند" ساخته شده است. رایت این ایده را یک گام به جلو برداشت و اظهار داشت که هر دو عنصر نه تنها مرتبط نیستند بلکه یکپارچه هستند: "فرم و عملکرد یکی هستند." بر این اساس بود که معماری ارگانیک تعریف شد.
این شکل از معماری را می توان با ویژگی های خاص خود از سبک های سنتی تر متمایز کرد. در میان مفاهیم اصلی آن، این ایده است که ساختمان ها، مانند هر موجود زنده، باید از درون محیط خود رشد کنند و با آن سازگار شوند. بنابراین ساختار باید طوری طراحی شود که گویی توسط طبیعت برای و از آن منظره شکل گرفته است. به همین ترتیب، طرح رنگ باید از مزارع و جنگل ها گرفته شود تا با عناصر طبیعت مطابقت داشته باشد.
یکی دیگر از اجزای کلیدی این سبک معماری سادگی است. با کاهش تعداد اتاق ها، فضاهای باز ارزش گذاری می شوند. مبلمان در کل ساختار گنجانده شده است در حالی که درها و پنجره ها عملکردی به همان اندازه زیبایی شناختی و عملی دارند. در نهایت، سبک کلی ساختمان به معنای منعکس کننده شخصیت متمایز شخصی است که با او مرتبط است - هر ملک را با جذابیت منحصر به فرد خود ارائه می دهد.
دیدگاه رایت از معماری ارگانیک مبتنی بر این ایده بود که یک ساختمان محصول مکان و زمان است که به منظور ادغام و کمک به دنیای اطراف آن است. به جای تقلید از جهان طبیعی یا نتیجه یک سبک تحمیلی، یک ساختمان باید تفسیری دوباره از اصول طبیعت باشد که از طریق هوش انسانی فیلتر شود تا اشکالی ایجاد کند که شاید طبیعی تر از خود طبیعت باشد.
فهرست مطالب
مقدمه
نقش سمبلهای طبیعت و جهان هستی در نگال فرمال معماران
معماری، رابطه انسان با طبیعت
ارتباط انسان با طبیعت (از جنبه عملکردی)
ارتباط انسان با طبیعت (از جنبه شکلی)
عناصر طبیعت، سمبلهای معماری
طبیعت در آثار پیشینیان
طبیعت و معماری معاصر
معماری پایدار
معماری پایدار و فن آوری پیشرفته
بیان ساختاری
معماری و صرفه جویی در انرژی
منابع