پاورپوینت سبک معماری دیکانستراکشن
فهرست مطالب
بررسی واژه در عرصه اندیشه و فلسفه
ژاک دریدا بنیانگذار دیکانستراکشن:
به عقیده دریدا
هدف ساختار شکنی
معماری دیکانستراکشن
نظریه هایی در معماری دیکانستراکشن:
ویژگی های معماری دیکانستراکشن:
اصول طراحی:
نتیجه کلی:
بهترین نگرش به ساختارشکنی
Frank Owen Gehry
آفرینش پدیده های فرانک گری:
فرانک گری و تجلیات پست مدرنیستی او:
اولین پیشرفتهای معمارانه
طراحی خانه( شخصی) سانتا مونیکا (Santa Monica-1977-8)
طراحی خانه( شخصی) سانتا مونیکا (Santa Monica-1977-8)
طرح ساخته شده خانه سانتا مونیکا
رویکردی غیر منتظره از دریچه اُرگانیک
طراحی موزه ویترا Vitra Furniture Facility and Museum
گالری نمایش صندلی با نورگیرهای خاص
طراحی Walt Disney Concert Hall
موزه گوگنهایم بیلبائو Guggenheim Museum Bilbao
نظر منتقدان از دید گاه Hermeneutic
دو گانگی موجود
مجتمع مسکونی California, 1986-9
بخشی از مطلب
پاورپوینت سبک معماری دیکانستراکشن در ۶۹ اسلاید آماده شده که در ادامه توضیحات مختصری در مورد این سبک از معماری ارائه خواهیم کرد و شما می توانید توضیحات کامل را پس از دریافت این پاورپوینت مشاهده نمایید. واژه دیکانستراکشن در فارسی به معنی ساختار زدایی، شالوده شکنی، واسازی، بنیان فکنی، ساختار شکنی و بن فکنی ترجمه شده است. شاید این کثرت اسامی به دلیل آن باشد که دیکانستراکشن یک نگرش چند وجهی و چند معنایی به دال و مدلول و هر نوع متنی دارد. شاید هم به دلیل آن است که هنوز ابهامات و سوالات زیادی در مورد دیکانستراکشن وجود دارد.
فلسفه دیکانستراکشن و زمینه های نظری:
مکتب دیکانستراکشن توسط ژاک دریدا ، فیلسوف معاصر فرانسوی ، پایه گذاری شد . دریدا با ساختارگراها مخالف است و معتقد است که وقتی ما به دنبال ساختارها هستیم از متغیر ها غافل می مانیم ، فرهنگ و شیوه های قومی هر لحظه تغییر می کند ، پس روش ساختارگراها نمی تواند صحیح باشد در بینش دیکانستراکشن ، ما در یک دنیای چند معنایی زندگی می کنیم . هر کس معنایی و استنباطی متفاوت با دیگران از پدیده های پیرامون خود قرائت می کند .
دیکانستراکتیویسم سعی داشت تا ساختار اندیشه و نظم محوری که گمان دارد به جهان ما تحمیل شده را تغییر دهد! چنین معنایی که از طریق ساختاری نظام یافته تحمیل می شود، تفسیرهای دیگری که در همان زمینه با اعتباری یکسان عرضه می شوند را سرکوب کرده و امکان تنوع فکری و ذهنی خارج از این چارچوب را بخصوص از مخاطب می گیرد.
به عقیده دریدا معماری به قسمی که در عرصه فلسفه فهمیده می شود جایی برای زیستن و فضایی برای زندگی است و تجسم و شاهد زنده ی اندیشه هایی است که با تصویر و علامت تبیین میشود. اما این تصویرگرایی که از طریق تجدید نظر راه به واسازی میبرد خود بر معماری استوار است اگرچه در این صورت معماری نیز از حد خود فراتر میرود و تعالی می یابد .