پاورپوینت بررسی نمای کامپوزیت آلومینیوم
یک چیز وجود دارد که همه ما می توانیم در صنعت ساخت و ساز روی آن توافق داشته باشیم و آن این است که محبوبیت پانل های کامپوزیت آلومینیومی در چند سال گذشته از رشد خود متوقف نشده است. استفاده از آن تحت پوشش بهره وری انرژی، قیمت پایین و امکانات ساخت و ساز در حال گسترش است.
این نوع متریال به طور ویژه برای ساخت نماهای دارای تهویه، نوسازی یا بازسازی آنها طراحی شده است. راه حل هایی را ارائه می دهد که می تواند با تمام زمینه های معماری سازگار شود.
در این پست شما همه چیزهایی را که باید در مورد پنل کامپوزیت، نحوه تولید، ویژگی های اصلی، پرداخت ها، دگرگونی ها و محبوب ترین کاربردهای آن بدانید، خواهید دانست.
پانل کامپوزیت آلومینیومی چیست و کاربردهای اصلی آن کدام است
چگونه آلومینیوم به دست می آید
آلومینیوم سومین عنصر رایج در پوسته زمین است. در حالت طبیعی خود در بسیاری از سیلیکات ها یافت می شود و از ماده معدنی معروف به بوکسیت استخراج می شود، سنگی کم تحرک با محتوای آلومینیوم بالا.
به عنوان یک فلز، چگالی کم و مقاومت آن در برابر خوردگی، علاوه بر رسانایی خوب، آن را به عنصری فوق العاده مفید برای بسیاری از فرآیندهای صنعتی تبدیل کرده است.
در حال حاضر، با پیشروی چین به عنوان تولیدکننده، تخمین زده می شود که سالانه حدود 60000 تن متریک تولید می شود که 20 درصد آن بازیافت می شود.
از جمله کاربردهای معمول آن، که می تواند باورنکردنی به نظر برسد، ساخت آینه (به لطف ویژگی های نوری آن)، ظروف و قوطی یا البته به عنوان فویل آلومینیومی برای مصارف خانگی است. استانداردهای متعددی از آلیاژها دارد که برای بخشهای مختلف مانند صنعت خودرو، تلفن یا ساختوساز مناسب است.
آلومینیوم را می توان به راحتی با مواد دیگر ترکیب کرد تا مواد جدیدی مانند مواد مورد استفاده در آجرها یا در پانل های کامپوزیت تولید کند.
ترکیب و توسعه پانل کامپوزیت آلومینیومی
پانل کامپوزیت STACBOND از دو ورقه آلومینیومی و یک هسته پایه ترموپلاستیک داخلی تشکیل شده است که می تواند بار معدنی را در خود نگه دارد. این پانل به ویژه برای نماهای دارای تهویه ساختمانی جدید و همچنین برای بازسازی یا بازسازی طراحی شده است. استاندارد ساخت آن از یک ورق بیرونی آلیاژ آلومینیوم 5005 و یک ورق داخلی 3105 تشکیل شده است.
بسته به بار معدنی هسته خود به دو گروه تقسیم می شود و می تواند غیر قابل احتراق یا نسوز باشد و (طبق UNE 13501-1:2007) به عنوان A2-s1, d0 و B-s1, d0 طبقه بندی شود.
پانل کامپوزیت توسط یک فرآیند لایهگذاری پیوسته تولید میشود که در آن ورقهای از موادی که هسته را تشکیل میدهد بین دو ورق آلومینیومی که همزمان باز میشوند اکسترود و فشرده میشود. در نهایت، صافی مواد فشرده و کامل می شود و یک فیلم محافظ اعمال می شود.
همانطور که قبلاً به شما گفتم بیشترین کاربرد آن در نماهای دارای تهویه است، نوعی سیستم پوشش در چندین لایه که به دلیل رفتار حرارتی که نما به دست می آورد، به دلیل کارایی آن در حل عایق ساختمان ها خودنمایی می کند.
عجیب ترین چیز در مورد نمای تهویه شده این است که اجازه ایجاد یک اثر دودکش را بین لایه های آن می دهد. این دودکش یک تهویه مداوم در محفظه ایجاد میکند و دمای ثابتی را حفظ میکند که منجر به بهرهوری انرژی بیشتر در مقایسه با سیستمهای معمولیتر میشود. بنابراین، در طول تابستان، گرما تخلیه می شود و هوای در حال گردش تجدید می شود. در زمستان، گردش هوا کند می شود و گرما حفظ می شود.
فهرست
ورق کامپوزیت
ویژگی ورق های کامپوزیت
اجزای تشکیل دهنده ورق های کامپوزیت
تولید ورق های کامپوزیت
تولید کنندگان کامپوزیت نما
ابعاد ورق های کامپوزیت
انواع ورق های کامپوزیت
کاربرد های ورق کامپوزیت آلومینیوم
معرفی نمای کامپوزیت
تاریخچه نمای کامپوزیت
روش های اجرای نمای کامپوزیت
روش ثابت (Fixing)
روش ریلی (HANGING)
روش فیکس ریلینگ (New Fixing)
روش اچ ال (H&L)
روش های آب بندی نمای کامپوزیت
روش تسمه ای
روش درزگیری
روش چسب و فوم
تصاویری از مراحل اجرای بخشی از نمای کامپوزیت یک ساختمان
مزایای نمای کامپوزیت
معایب نمای کامپوزیت
منابع