خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: پاورپوینت تحلیل نقد و بررسی جنبش نو شهرسازی در شهرسازی مدرن

   تعدادبرگ: 35 اسلاید   قیمت: 30000 تومان     تعدادمشاهده  63


پاورپوینت تحلیل نقد و بررسی جنبش نو شهرسازی در شهرسازی مدرن

شهرسازی نوین مسلماً شناخته‌شده‌ترین جنبش اصلاح برنامه‌ریزی در چند دهه اخیر قرن بیستم و تا امروز است که با تأثیرگذارترین جنبش‌های برنامه‌ریزی تاریخ مدرن رقابت می‌کند.

انگیزه اصلی شهرسازی جدید ارائه پادزهری برای گسترش محیط‌های پراکنده و حومه‌ای است که با ویژگی‌هایی مانند وابستگی خودکار، جداسازی کاربری‌ها، و یکنواختی مسکن‌های مجزا برای یک خانواده تعریف می‌شود. چشم انداز جامعه ارائه شده توسط شهرسازی جدید با خانه های کوچکتر، خیابان های باریک تر، ترکیبی از کاربری ها، و امکانات محله قابل دسترسی با پای پیاده یا دوچرخه، در میان بسیاری از ویژگی های ظریف دیگر تعریف می شود.

به عقیده طرفداران شهرسازی نوین، این جنبش با ارائه جایگزینی برای پراکندگی حومه شهر با الهام از اصول برنامه ریزی و طراحی توسعه شهری قبل از طلوع خودرو، مسئول معرفی مجدد آمریکایی ها با مفاهیم زندگی شهری است. اصطلاحی که اغلب برای توصیف تبعیت شهرسازی جدید از اصول توسعه تاریخی استفاده می‌شود، توسعه‌های محله سنتی یا TNDs است.

در حالی که شهرسازی جدید بر روی ایده هایی در مورد ویژگی های محیط های شهری بیشتر معامله می کند، این اصول همچنین برای ایجاد جوامع کاملاً جدید از ابتدا در مناطق حومه ای مناطق شهری استفاده شده است. در حالی که پیشرفت‌های مشخصه شهرسازی جدید با بسیاری از محیط‌های شهری موجود ترکیب می‌شوند، TND‌ها زمانی که از ابتدا در یک جامعه ساخته می‌شوند، بسیار آشکارتر هستند، مانند برخی از مطالعات موردی ذکر شده در زیر.

مزایای مورد نظر شهرسازی جدید در هر دو مورد متفاوت است، اما همیشه شامل افزایش فعالیت اقتصادی، فیزیکی و اجتماعی می شود. برای دستیابی به این مزایا، New Urbanism بر ارتباطات بین فضاهای خصوصی و عمومی با نسخه هایی برای ویژگی هایی مانند نماها (به عنوان مثال، فضای بین ساختمان و حاشیه خیابان)، نماها (به عنوان مثال، پوسته بیرونی ساختمان ها) و حتی تعداد و موقعیت درها و پنجره ها بر روی ساختمان ها، از جمله ملاحظات دیگر. شهرسازی جدید طراحی را با مقررات برنامه ریزی ادغام می کند با این اعتقاد که این نوع انتخاب ها فضاهای شهری را ایجاد می کند که مسکن و شغل بهتری را جذب می کند و همچنین شهرها را مهمان نوازتر برای عابران پیاده و دوچرخه و وابستگی بسیار کمتری به خودرو می کند. به بیان مختصرتر، شهرسازی نو معتقد است که طراحی و برنامه ریزی مناسب قلمرو خصوصی می تواند یک قلمرو عمومی ایده آل ایجاد کند.


فهرست مطالب
مقدمه
نو- شهرسازی چیست ؟
توسعه حومه ای و نو- شهرسازی
اصول نو- شهرسازی
اصول نو- شهرسازی در منشور CNU  :
الف) اصول منطقه ، کلان شهر ، شهر و شهرکوچک از نظر CNU  بر اساس رویکرد نو- شهرسازی :
ب) اصول محله ، زیر محله و کریدورها از نظر CNU  بر اساس رویکرد نو-شهرسازی
پ)اصول طراحی بلوک شهری ، خیابان و بنا از نظر CNU  بر اساس رویکرد نو- شهرسازی
نوشهرسازی
منطقه: مادرشهر، شهر و شهر کوچک
واحد همسایگی، ناحیه و کریدورهای ارتباطی
بلوک، خیابان و ساختمان
نتیجه :
پی نوشت :
 1- New Urbanism
2- neotraditional design
3- transit – oriented development
4-  traditional neighborhood design
5- walkablity
6- row houses
7-  zoning
8- conventional suburban development  
9- Seaside
10- Congress for New Urbanism
11- US Department of Housing and Urban Planning ( HUD )
12- Andres Duany
13- Elizabeth Plater-Zybrek
منابع و مآخذ :
 1-  مرادی , نازیلا , بازگشت به گذرهای پیاده , تجربه پیاده سازی خیابان تربیت تبریز و جنت مشهد , شهرداریها , سال دوم , شماره 18 .
2- Comprehensive Plan of Boise , Idaho , www.cityofboise.org
3- Charter of The New Urbanism , www.cnu.org
4- Nozzi , Dom , Merits and Principles of New Urbanism , www.user.gru.net
5- Steuteville , Robert 2004 ; The New Urbanism: An alternative to modern, automobileoriented planning development , www.newurbannews.com,
6-What Is a TND? , The Town Paper , www.tndtownpaper.com
7- Villano , David , Embracing New Urbanism , www.miami.edu
8- Wikipedia , The Free Encyclopedia , www.en.wikipedia.org


کلمات کلیدی مرتبط:
جنبش نو شهرسازی ,شهرسازی مدرن ,پاورپوینت شهرسازی مدرن ,تحلیل نقد شهرسازی مدرن ,بررسی شهرسازی مدرن ,شهرسازی نوین مسلماً ,نو- شهرسازی چیست ؟ ,توسعه حومه ای و نو- شهرسازی ,اصول نو- شهرسازی ,اصول نو- شهرسازی در منشور CNU : ,الف) اصول منطقه ، کلان شهر ، شهر ,شهرکوچک از نظر CNU بر اساس رویکرد نو- شهرس,
مقالات مرتبط در این دسته
نقد و بررسی جنبش نو شهرسازی در شهرسازی مدرن

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد