خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: تحقیق معماری صخره ایی

   تعدادبرگ: 30/   قیمت: 8000 تومان   حجم فایل: 875 kb  تعدادمشاهده  17


معماری صخره ایی
مقدمه   
از هنگامیکه انسان پا به دنیای وجود نهاد و در پی جستجو و تهیه غذا و به تلاش و مبارزه با شرایط دشوار طبیعی برخواست، وجود یک سرپناه که اورا از گزند باد و باران و برف، طوفان و سیل، گرما وسرمای طاقت فرسا محافظت نماید، از ضروریات زندگی وی بود.
در آغاز تنها و بهترین راه حل، پناه بردن به درون غارهای طبیعی در دل کوه¬ها بود، انسان دوران پارینه سنگی ضمن اینکه در غارها زندگی می¬کرد به جستجوی غذا به شکار می¬پرداخت. در دوران میان سنگی اولین دخل و تصرف در پیرامون محیط زندگی خویش را آغاز نمود و انواع نقاشی¬های شکار و شکارچی مانده در دل غارها گواه این مطلب است که نوع فضای زیست برای وی اهمیت پیدا کرد. کم کم انسان دست به تغییر در فضای سکونت خویش زد.
در دوران نو سنگی که به تولیدات مختلف کشاورزی و دستی نائل آمد و قادر بود از چوب و سنگ، خاک و مشتقات آن در دشتهای وسیع خانه بسازد. هنوز هم به لحاظ اقتصادی، غارها بدون هیچ مصالحی آماده بودند، هم به لحاظ صرف وقت و زمان جهت ساخت و ساز، برتری داشتند. همچنین در گرما و سرما برای سکونت مناسبتر بودند و نیز از گزند بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و ... مصون بودند.
این مطالب سعی بر آن دارد که اولاً با تأمل بر معماری صخره¬ای بتواند به این سئوال پاسخ دهد که چرا باآغاز دوره نو سنگی آورد باز هم به استفاده از فضای غار مانند ادامه داد و به ساخت چنین فضاهایی در کوه اقدام نمود.
 

 

 

منبع و مأخذ:

1.       سفر نامه پوتینگر سال 1800 میلادی

2.      حسین میمندی سال 1328 دانشکده ادبیات دانشگاه تهران (پایان نامه)

3.     علی اکبر سرفراز سال 1347 مجله باستان شناسی و هنر ایران شماره اول (مقاله تحت عنوان: میمند شهر ساسانی)

4.     ایرج افشار سال 1346 مجله یغمای آذر تحت عنوان (گشتی در خاک یزد)

5.     دکتر باستانی پاریزی پاورقی ص 288 کتاب پیغمبر دزدان و کتاب تاریخ کرمان

6.      مقاله خانم مهناز اضرفی مدیر پروژه روستای تاریخی میمند

7.     مطالب پراکنده اینترنتی.


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری صخره ایی ,دانلود مقالات معماری ,دانلود ,معماری ,معماری صخره ابیی,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود جادوی معماری بافت قدیم بوشهر، سمفونی رنگ ها/word
عناصر مختلف در معماري

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد