پاورپوینت تحلیل بررسی تئاتر ملی فیلیپین مانیل، فیلیپین اثر لئاندرو والنسیا لوسین
Tanghalang Pambansa محل برگزاری و دفاتر اصلی مرکز فرهنگی فیلیپین است. طراحی آن توسط هنرمند ملی معماری Leandro Valencia Locsin، طراحی آن بر اساس مرکز دوستی فیلیپینی-آمریکایی ساخته نشده بنا شد و گسترش یافت. Tangahalan یک نمونه اولیه از سبک امضای معمار است که به عنوان حجم شناور شناخته می شود، یک ویژگی را می توان در سازه های بومی فیلیپین مانند کلبه نیپا مشاهده کرد. سه مکان هنرهای نمایشی، یک سالن برای نمایش فیلم، گالری ها، یک موزه و کتابخانه و آرشیو مرکز را در خود جای داده است. به عنوان اثری از یک هنرمند ملی، ساختار بروتالیستی واجد شرایط است که یک نقطه عطف فرهنگی مهم باشد.
ساخت و ساز در سال 1966 با آلفردو جوینیو به عنوان مهندس سازه و شرکت فیلیپینی DM Consunji به عنوان سازنده آغاز شد. در ابتدا تئاتر هنرهای نمایشی نام داشت، در سال 1969 تکمیل و افتتاح شد. اولین بازسازی اساسی آن در سال 2005 برای مراسم افتتاحیه و اختتامیه یکصد و دوازدهمین مجمع عمومی اتحادیه بین پارلمانی که در مانیل برگزار شد، انجام شد. از جمله در بازسازی شامل تمیز کردن و جایگزینی تریم مرمر، نصب سیستم تهویه مطبوع جدید و فرش جدید بود.
نمای تئاتر ملی تحت سلطه یک بلوک تراورتن دو طبقه است که به ارتفاع 12 متر توسط کنسول های مقعر عمیق از سه طرف آویزان شده است. بقیه سازه با بتن پوشیده شده است که توسط صدف های دریایی خرد شده که در ابتدا در محل احیاء یافت شده اند، بافت شده است. این ساختمان بر روی یک سکوی عظیم ساخته شده است و ورود از طریق یک رمپ خودرویی در جلوی لابی مرتفع و ورودی سمت عابر پیاده در ضلع شمال غربی آن است. در جلوی نما و زیر سطح شیب دار، یک حوض انعکاسی هشت ضلعی با فواره ها و چراغ های زیر آب قرار دارد. در لابی اصلی، سه لوستر بزرگ پوسته کاپیز از سقف طبقه سوم آویزان شده است که هر کدام نماد سه بخش جغرافیایی اصلی فیلیپین هستند: لوزون، ویسایاس و میندانائو. در ورودی ارکستر، یک مجسمه برنجی به نام The Seven Arts اثر ویسنته مانانسالا از تماشاگران به سالن اصلی استقبال می کند. از ورودی عابر پیاده، سیاه و سفید آرتورو لوز نمایش داده می شود که تماشاگران وارد سالن تئاتر کوچک می شوند یا از طریق یک پلکان مارپیچ عظیم فرش شده به لابی اصلی صعود می کنند. بیشتر فضای داخلی به طور مصنوعی روشن می شود، زیرا پنجره های کمی وجود دارد
و.....