پاورپوینت بررسی توربین بادی
انرژی باد از حرکت توده های هوا در جو در نتیجه اختلاف دما تولید می شود. توده های هوای گرم شده در اتمسفر بالا می روند. فضای خالی از توده هوای سرد پر شده است. حرکات ناشی از اختلاف دما باعث ایجاد یک چرخه پیوسته می شود. 1-2 درصد انرژی خورشیدی در جو به انرژی باد تبدیل می شود. گرمایش توده های هوا توسط خورشید تداوم باد را تضمین می کند. برای تولید انرژی باد نیازی به مواد اولیه نیست. کربن خنثی در نظر گرفته می شود زیرا هیچ آسیبی به محیط زیست وارد نمی کند.
چگونه از نیروی باد برق دریافت کنیم؟
توربین بادی به سادگی مانند یک پره هوا کار می کند. یک ملخ با نیروی رانش حاصل از باد می چرخد و انرژی مکانیکی آزاد می شود. الکتریسیته توسط انرژی مکانیکی که به ژنراتورها هدایت می شود تولید می شود. توربین های بادی از اجزای بسیاری برای افزایش کارایی تشکیل شده اند. به طور کلی، یک توربین بادی؛ از قسمت برج، پروانه و موتورخانه تشکیل شده است. بخش ماشین آلات متشکل از ژنراتور، واحدهای کنترل و دوک ها در بالای برج قرار دارد. انرژی مکانیکی دریافتی از پروانه به کمک شفت به قسمت ماشین آلات منتقل می شود.
اگرچه توربین های بادی منطق عملیاتی ساده ای دارند، اما می توانند مقادیر بالایی برق تولید کنند. در حالی که ظرفیت تولید اولین توربین های بادی در محدوده 20-30 کیلووات بود، توربین های مدرنی که امروزه استفاده می شوند می توانند برق در سطح مگاوات تولید کنند. انواع توربین های بادی محور افقی معمولاً در تولید برق ترجیح داده می شوند. توربین های بادی نیز دارای محور عمودی و محور شیبدار هستند. میانگین طول عمر حدود 25 سال است. محیطی که توربین بادی در آن قرار دارد، شرایط آب و هوایی و کیفیت مواد تولیدی؛ مهم ترین عواملی هستند که طول عمر آن را تعیین می کنند.
چه مدت با توربین های بادی برق تولید می شود؟
برخلاف تصور رایج، تولید برق با توربین های بادی روش جدیدی نیست. مردم برای قرن ها از انرژی مکانیکی با استفاده از آسیاب های بادی استفاده کرده اند. در سال 1887، پروفسور اسکاتلندی جیمز بلیت، اولین آسیاب بادی، جد توربین های بادی امروزی را ساخت که می توانست با استفاده از انرژی باد برق تولید کند. در آغاز قرن بیستم، تحقیقات در تونل های باد منجر به توسعه توربین های بادی شد.
یکی از اولین کشورهایی که با توربین های بادی برق تولید می کند دانمارک است. دانمارک که در دهه 1970 به منابع انرژی جایگزین روی آورد، تولید اولین توربین های بادی مدرن را آغاز کرد.
در سال 1919، تحقیقات فیزیکدان آلبرت بتز نشان داد که با توجه به قوانین بقای جرم و انرژی، حداکثر 59.3 درصد از انرژی جنبشی باد می تواند در توربین ها استفاده شود. با طراحی های مدرن توربین، حد تعیین شده توسط قانون بتز را می توان به 70-80٪ افزایش داد.
فهرست مطالب
مقدمه
بازدهی توربین بادی چگونه است؟
انواع توربین های بادی
اجزاء توربین بادی
توربین بادی چگونه کار می کند؟
توربین بادی چقدر می تواند برق تولید کند؟
مزایای استفاده از توربین بادی
چالش های استفاده از توربین بادی
توربین بادی در ایران
آینده انرژی باد