خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
نقش برتر پارس
 

روش و توضيحات خريد
جهت اطمينان از عملکرد و تضمين تحويل محصول به بخش ارتباط با ما بخش مجوز ها مراجعه بفرماييد ، شما مي توانيد به صورت آنلاين از درگاه  پارسيان، ملت و سامان خريد و درهمان لحظه از روي سايت اکثر فايلها را دانلود کنيد براي اين منظور مي بايست کليد افزودن به سبد خريد را در انتهاي هر صفحه کليک نموده و براي خريد به سايت بانک ارجاع داده شويد . با وارد نمودن رمز دوم  خريد را انجام و بلا فاصله فايل مورد نظر را دانلود کنيد ، در معدودي موارد پس از خريد بدليل سنگيني فايل و يا نرسيدن نوبت آپلود و يا هزينه ناشی از نگهداری فايل روی سرور فايل را در ايميل خود دريافت نماييد -پشتيبانی و پاسخگويی در صورت وجود مشکل  در دانلود محصولات سايت فقط با پيامک sms يا پيامرسان  آيگپ همه روزه از ساعت  10صبح الی21 شب روزهاي معمول و ايام تعطيل

  


بنر سمت جپ
 

کمی ثواب ذخیره کنید

https://mahak-charity.org/wp-content/uploads/2020/04/500x500-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA.png

پشتيبانی پیامکی

آیگپ -پيامک

 

 


فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: دانلود پاورپوینت بررسی سیستم سازه ای و تکنولوژی ساخت ساختمان امپایر استیت

   تعدادبرگ: 30 اسلاید به همراه تصاویر و نقشه ها   قیمت: 15000 تومان   حجم فایل: 2212 kb  تعدادمشاهده  148


ساختمان امپایر استیت نیویورک
 
ساختمان امپایر استیت (The Empire State Building) برای مدت ۴۰ سال بلندترین ساختمان جهان بود. این آسمانخراش در نیویورک در زمانی ساخته شد که در ابرشهرهای آمریکایی همچون نیویورک و شیکاگو, رقابت برای ساختن بلندترین ساختمان دنیا بسیار تنگاتنگ بود. ساختمان امپایر استیت در جای هتل Waldorf-Astoria در خیابان پنجم ساخته شد به همین دلیل برای آغاز ساخت امپایر استیت, این هتل در سال ۱۹۳۰ (ماه مارس) تخریب شد. هزینه خرید زمین ساختمان امپایر استیت ۱۶ میلیون دلار اعلام شد. عملیات تخریب بلافاصله آغاز گشت و گفته میشود بیش از ۲۸,۰۰۰ سفر کامیونی نخاله های هتل Waldorf-Astoria را به اعماق اقیانوس اطلس انتقال دادند.
 
 
 
 عکسی از زمان ساخت ساختمان امپایر استیت - بزرگترین ساختمان وقت
 
سرانجام  پس از ۱۴ ماه یعنی از شروع پروژه, در می ۱۹۳۱ ساختمان امپایر استیت تکمیل شده بود.
 
امپایر استیت با داشتن ۱۰۲ طبقه و ۳۸۱ متر ارتفاع, برای مدت ۴۰ سال بلندترین ساختمان دنیا بود. این رکورد تا سال ۱۹۷۲ در نزد امپایر استیت باقی ماند تا اینکه اولین برج تجارت جهانی تکمیل شد. البته پس از ریزش برجهای دوقلو, مجددا امپایر استیت بلندترین ساختمان نیویورک شد.
 
معماران امپایر استیت: Arthur Loomis Harmon – William F. Lamb و Richmond H. Shreve هستند.
 
مهندسین سازه امپایر استیت: H.G Balcom و همکاران – Meyer,Strong & Jones – Post and McCord
 
شرکت تولید کننده آسانسورهای ساختمان امپایر استیت: Otis Elevator Co.
 
با توجه به ارتفاع این آسمانخراش و اینکه تا به حال ساختمانی با این عظمت در هیچ کجای دنیا ساخته نشده بود, انتخاب سیستم سازه ای آن بسیار مهم و حساس بود. سرانجام مهندسان تصمیم گرفتند از سیستم قاب فولادی برای ساخت امپایر استیت استفاده کنند.
 
سیستم سازه ای ساختمان امپایر استیت - سازه فولادی پرچی
 
سازندگانی از جمله برادرانStarrett  و شرکت Eken در ساخت این سیستم سازه ای مهارت ویژه ای داشتند. به همین دلیل از این سازندگان برای اجرای سازه ی امپایر استیت دعوت به همکاری شد.
 
ساخت امپایر استیت بیش از ۴۰ میلیون دلار هزینه در بر داشت که البته باید توجه کرد ۴۰ میلیون دلار حتی در زمان رکود اقتصادی آن دوره برای یک ساختمان با چنین عظمتی رقم نسبتا کمی است.
 
با توجه به بزرگی امپایر استیت در ابتدا ۶۴ آسانسور برای آن در نظر گرفته شد که البته بعدها تعداد آسانسورهای آن به ۷۳ عدد افزایش یافت.
 
برای ایجاد فونداسیون مناسب برای ساختمان امپایر استیت, ۲ هکتار مربع مساحت و ۱۶٫۸ متر ارتفاع بتن به زیر زمین ریخته شد تا پی این ساختمان عظیم بر روی سنگهای بستر منهتن قرار گیرد. سنگ بستری که از جنس گرانیت است و برای ساختن آسمانخراشهای عظیم بهترین نوع است!
 
ستونهای اولیه ساختمان امپایر استیت بسیار عظیم بودند. طوری که ارتفاع آنها حدودا ۴٫۹ متر و وزن هرکدام در حدود ۴۴ تن بود. زیرا هر کدام از این ستونها باید بیش از ۵,۰۰۰ تن از وزن آسمانخراش را تحمل میکردند.
 
ساخت برج امپایر استیت در نیویورک
 
تکنولوژی ساخت امپایر استیت:
 
در زمان خودش, امپایر استیت با تکنولوژی های روز و نوین ساخته شد. یک حجم زیاد بتن در پایه برج برای تحمل وزن قاب فولادی قرار داده شد. تمامی قطعات فولادی آن پیش ساخته بودند (یعنی در کارخانه ساخته شده و به محل پروژه انتقال داده شدند). تمامی این قطعات با تلرانس ۲ میلی متر ساخته شدند, این نکته با توجه به تکنولوژی حدودا ۸۰ سال پیش بسیار جالب و شگفت انگیز است. این قطعات یا با پیچ و مهره و یا با پرچ به یکدیگر متصل شدند تا قابل فولادی امپایر استیت را بسازند. ساخت المانهای فولادی امپایر استیت از جمله تیرها – ستونها و … تنها در ۳ روز در کارخانه صورت گرفت.
 
با استفاده از قطعات از پیش ساخته شده فولادی, هر هفته 4 طبقه به ارتفاع برج اضافه میشد.
 
با توجه به  عدم وجود فضای کافی برای نگهداری این قطعات در محل پروژه, با رسیدن هر سری از تیرها و ستونها, باید بلافاصله در محل خود نصب میشدند. هر کدام از این قطعات با توجه به کدگذاری صورت گرفته جایگاهش از قبل معلوم بود و به کمک جرثقیلهای کابلی و بالابرها این قطعات در جای خود قرار داده میشدند.
 
ساخت شگفت انگیزترین ساختمان دنیا - ساختمان امپایر استیت
 
تکنیکهای استفاده شده برای اتصالات ساختمان امپایر استیت:
 
کارگرانی که در پروژه ساخت برج امپایر استیت مشغول به کار بودند (که گاها آنها را به دلیل اینکه در ارتفاع بسیار زیاد کار میکردند پسران آسمان مینامیدند) تمامی المانهای امپایر استیت را به صورت یک به یک با پیچ و مهره به همدیگر متصل کردند. کار آنها را میتوان خطرناکترین کار ساختمانی آن زمان دانست با این وجود حتی یک مورد تلفات جانی نداشتند.
 
نحوه استفاده پیچ و مهره در اتصالات سیستم سازه ای فولادی
 
یک روش دیگر برای اتصال قطعات فولادی, استفاده از پرچهای داغ بود. این روش اولین بار در کشتی سازی برای اتصال صفحات فولادی بزرگ استفاده شد. در این روش ابتدا پرچها به میزانی داغ میشدند که انتهای آنها سرخ رنگ شود سپس به وسیله یک تفنگ پرچ که با ضربه انتهای پرچها را دایره ای میکند شکل داده میشدند تا بصورت دائمی در محل مورد نظر قرار گیرند.
 
نحوه پرچ اتصالات فولادی در ساختمان امپایر استیت
 
در واقع برای بالا بردن سرعت تیمهای ۴ نفره وظیفه پرچ کردن را به عهده داشتند.ابتدا یکی از کارگران پرچ را داغ کرده تا قرمز و نرم شود. سپس آنرا به نفر بعدی میداد تا او پرچ را در محل اتصال قرار دهد و دو نفر دیگر به کمک چکش پرچ آنرا در جایش ثابت میکردند. گفته میشود برخی از این تیمها قادر بودند هر یک دقیقه یک پرچ را در جای خود ثابت کنند.
 
یک اکیپ پرچ کار مشغول کار در ساختمان امپایر استیت
 
یک روزنامه نیویورکی درباره کارگران ساختمان امپایر استیت چنین نوشت:
 
“آنها همانند عنکبوتهایی بر تیرهای ساختمان آویزان میشدند تا تاری بزرگتر از برج تاریخی بابل ببافند!”
 
پس از اینکه قطعات فولادی به یکدیگر متصل شدند با ریختن یک لایه بتن بر روی آنها, این قطعات را محکم تر کرده و همچنین مقاومت آنها را در برابر آتشسوزی افزایش میدادند.
 
سرعت متوسط ساخت امپایر استیت حدودا ۴٫۵ طبقه در هر هفته بود. که در نوع خود یک رکورد بسیار جالب است.
 
نمای ساختمان امپایر استیت:
 
نمای این ساختمان که توسط معماران پروژه طراحی شده بود از یک نوع سنگ آهک ایندیانایی – گرانیت – نوارهای نیکلی براق – پنلهای آلومینیومی و شیشه ساخته شده بود. برای بالا بردن سرعت, نمای امپایر استیت نیز مانند دیگر قسمتهایش, پیش ساخته بود. در پشت نمای اصلی ساختمان امپایر استیت یک لایه دیوار آجری قرار دارد.
 
در نمای این آسمانخراش, بیش از ۶,۰۰۰ متر مکعب سنگ آهک و گرانیت – ۶,۵۰۰ پنجره  - ۷۳۰ تن پنلهای آلومنیومی استفاده شد.
 
برای ساخت ساختمان امپایر استیت بیش از ۷ میلیون مرد-ساعت کار برده شد. طوری که در برخی اوقات بیش از ۳,۵۰۰ نفر بصورت همزمان بر روی این ساختمان کار میکردند.
 
ساختمان امپایر استیت با ۵ میلیون هزینه کمتر از بودجه تعیین شده و یک و نیم ماه زودتر از برنامه تکمیل شد.
 
وزن تقریبی این آسمانخراش ۳۷۰,۰۰۰ تن است.
 
بیش از ۶۰,۰۰۰ تن فولاد در این برج استفاده شد.
 
بیش از ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ آجر در این برج استفاده شد.
 
برخی از کارگران فولاد کار در این پروژه بیش از ۲۰۰ دلار در ماه درآمد داشتند. همچنین پرچ کاران ۱۵ دلار دستمزد روزانه داشتند.
 
 


کلمات کلیدی مرتبط:
ساختمان امپایر استیت نیویورک , ,ساختمان امپایر استیت (The Empire State Building) برای مدت ۴۰ سال بلندترین ساختمان جهان بود. این آسمانخراش در نیویورک در زمانی ساخته شد که در ابرشهرهای آمریکایی همچون نیویورک و شیکاگو, رقابت برای ساختن بلندترین ساختمان دنیا بسیار تنگاتنگ بود. ساختمان امپایر استیت در جا,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی ضعف‌ها و اشکالات اجرایی ساختمان‌های فولادی در حال ساخت
دانلود, پاورپوینت بررسی طراحی سقف شیشه ای Rua da Saúde در برزیل ,pptx
پاورپوینت بررسی اصول و مبانی احداث سازه‌‌های از پیش ساخته
پاورپوینت بررسی اسپیس فریم انواع مزایا و معایب و اجزای Space Frame و نمونه‌های سازه قاب فضایی
پاورپوینت بررسی سازه های باز شونده و جمع شونده در معماری
پاورپوینت بررسی معماری مركز طراحی و کارخانه مرسدس بنز اثر رنزو پیانو در، آلمان
پاورپوینت بررسی و تحلیل قالب هاي تونلي
پاورپوینت بررسی و تحلیل سازه های چادری ، نمونه موردی استادیوم ریاض
دانلود بررسی سازه تنسگریتی
دانلود بررسی تکنولوژی کوبیاکس
دانلود بررسی معماری کانستراکتیویسم
دانلود بررسی سیستم قالب های تونلی
دانلود بررسی اجرای سازه های فولادی
دانلود بررسی سازه های فلزی پیش ساخته پاورپوینت
دانلود بررسی اهمیت کنترل کيفيت در سازه های صنعتی و مسکونی
دانلود بررسی دیوار حائل
دانلود بررسی سازه های پوسته ای (Shell structure)
پاورپوینت بررسی سازه های فلزی پيش ساخته
دانلود,پاورپوینت سازه های بلند,pptx
پاورپوینت استاتیک

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد