پاورپوینت بررسی کاخ بزرگ هنرهای زیبا در پاریس، فرانسه
معمار:
هانری دگلن، آلبرت لوو، آلبرت توماس، چارلز ژیرو
سال:
1900،
محل:
پاریس، فرانسه
از نظر معماری، آنها به پروژه های رویداد Grand Palais و Petit Palais آمدند. هر دو در خیابان جدید، روبروی یکدیگر قرار دارند. این نمایشگاه با موضوع «شکوه هنر فرانسه توسط جمهوری فرانسه» برگزار شد. این در نمای تالار بزرگ به عنوان کتیبه یادبود ثبت شده است. از آنجایی که آنها نتوانستند در مورد پیشنهاد برنده مسابقه به توافق برسند، فقط برای معماران فرانسوی باز می شود و از آنجایی که سازمان می خواست بهترین نتیجه ممکن را داشته باشد، همانطور که از معماری باید شعار نمایشگاه را به نمایش بگذارد، در نهایت یک پروژه جدید با الهام از پیشنهادات مختلف مسابقه
به همین دلیل است که کاخ بزرگ هنرهای زیبا دارای چهار معمار است که مسئول ایجاد آن هستند. در سال 1896 بخش اصلی ساختمان که رو به خیابان وینستون-چرچیل فعلی است، به عهده معمار هنری دگلن (1855-1931) قرار گرفت. قسمت میانی، از جمله تالار افتخار، توسط آلبرت لوو (1860-1936) برگزار شد. قسمت پشتی، امروز کاخ اکتشاف، کاخ د لا دکوورت است که به آلبرت توماس (1847-1907) سفارش داده شد. سرانجام چارلز ژیرو (1851-1932) بود که تمام بخشهای پروژه را هماهنگ کرد و همچنین مسئول طراحی کاخ کوچک بود.
کاخ بزرگ در همان مکانی واقع شده است که در آن کاخ صنعت برای نمایشگاه جهانی در سال 1855 ساخته شد و برای جا دادن کاخ بزرگ جدید هنرهای زیبا تخریب شد.
بعد از این همه مقدمات، زمان کمی برای ساخت پروژه وجود داشت که باید تا زمان افتتاح نمایشگاه آماده شود. بنابراین در بهار سال 1897 تخریب کاخ صنعت (به طور کامل در سال 1899 ناپدید شد) و کار بر روی کاخ بزرگ هنرهای زیبا آغاز شد که به سه تیم تقسیم شده بود که از هر قسمت پروژه پیشروی می کردند. برای سالهای 1900 و 1500، ما کارگرانی را در محل داشتیم که جزئیات را نهایی میکردند و بر موارد پیشبینینشده کار غلبه میکردند تا در زمان مناسب آماده شود. داستان پایان خوبی دارد، زیرا ساختمان وسیع به موقع در روز افتتاحیه رویداد بین المللی، 1 می 1900 افتتاح شد.
موفقیت شرکت طنین انداز بود و بازدیدکنندگان از اثر و سازندگان آن تحسین می کردند. پس از نمایشگاه جهانی 1900، این فضا میزبان رویدادهای مختلف بود. در سال 1905، سالن اتوم، سالن اتوم، و نمایشگاههایی از ماتیس، براک و دیرین را در خود جای داد که منجر به تولد فوویسم شد.