پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری پل طبيعت تهران
خرپا سه بعدی با دو سطح پیوسته بر روی سه ستون درختی شکل قرار گرفته است. در بالای ستون اصلی دو سکوی اصلی وجود دارد که نمای سطح 3 را تشکیل می دهند. تمامی سطوح یا از طریق پله یا رمپ به یکدیگر متصل می شوند. این ساختار مسیرها و مسیرهای دسترسی متعددی را در سرتاسر پل به منظور رسیدن از یک سطح به سطح دیگر فراهم می کند.
به گفته وب سایت Archdaily پل طبیعت بر اساس 5 محل اصلی طراحی شده است. در اینجا پنج عامل ذکر شده در وب سایت حرفه ای معماری آمده است:
1. به جای اتصال یک نقطه از یک پارک به یک نقطه از پارک دیگر، طراحی برای اتصال چندین نقطه از هر پارک به یکدیگر در نظر گرفته شد. عرض پل تا 60 متر در ورودی غربی آن افزایش می یابد که میدانی را در همان سطح پارک تشکیل می دهد. که همچنین تشخیص اینکه پارک کجا به پایان می رسد و پل شروع می شود را دشوار می کند. مسیرهای متعددی در دو طرف و ورودی های هر دو سطح وجود دارد که پل را به سایر نقاط مهم هر دو پارک متصل می کند.
2. پل مسیری برای عبور نیست، بلکه مکانی برای اقامت است، به همین دلیل یک کافه گالری و یک رستوران در سطح پایینی وجود دارد. چندین نیمکت و محل نشیمن طراحی شده و در مسیرها و سطوح مختلف قرار داده شده است که امکان اقامت تا زمانی که می خواهید از مناظر پل لذت ببرید. مناظری که شاید از جای دیگری قابل مشاهده نباشد.
3. پلان منحنی این پل، تغییر در عرض ها و شیب های جزئی طبقات، سرعت حرکت عابران را کاهش می دهد تا از پرسپکتیو یک نقطه ای جلوگیری شود. این باعث افزایش حس سرگردانی و جابجایی مداوم نماها به سمت پارک ها، مناظر شهری و کوه ها می شود.
فهرست مطالب
مقدمه
مشخصات کلي پل طبيعت تهران
طرح معماري پل طبيعت تهران
کانسپت طراحي پل طبيعت تهران
فضاهاي پل طبيعت تهران
سازه ومتريال پل طبيعت تهران
معمارپروژه پل طبيعت تهران
تصاويرفضاهاي داخلي پل طبيعت تهران
تصاويرنماهاي بيروني پل طبيعت تهران
تصاويرخام ازروند طراحي وشکل گيري حجم پروژه
سايت پلان پل طبيعت تهران
پلانهاي معماري پل طبيعت تهران
مقاطع معماري پل طبيعت تهران
نماي معماري پل طبيعت تهران
منابع