دانلود, دیکانستراکشن- پاورپوینت
مطالب مفید در این زمینه
معماری سبک دیکانستراکشن
سبک معماری دیکانستراکشن سبکی از معماری است که از بطن فلسفه و مباحث فکری نیمه دوم قرن گذشته در غرب ظاهر شده است . مکتب فکری دیکانستراکشن توسط ژاک دریدا فیلسوف معاصر فرانسوی ف پایه گذار ی شد او یکی از فلاسفه شاخص مکتب پسا ساختارگرایی است .
این سبک از اوایل دهه 80 میلادی توسط پیتر آیزمن وارد حوزه معماری در آمریکا شد .او معتقد بود معماری مانند سایر علوم می باید خود را با زمان و تحولات آن سازگار کند .
از نظر آیزمن معماری مدرن توجه خود را معطوف به آینده و معماری پست مدرن برعکس به گذشته نظر دارد ولی تفکر و اندیشه معمار امروز باید براساس شرایط کنونی شکل گیرد.
از نمونه های این سبک از معماری در این دوره در ایران می توان به ساختمان مشاهیر ، دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه شاهرود ، باشگاه چند منظوره زعفرانیه را نام برد .
ویژه گی های سبک معماری دیکانستراکشن
-ایجاد احساس تعلیق ، ناپایداری و پویایی
-استفاده از سطوح و خطوط مورب و کج و معوج
-همجواری نماد های نامربوط در کنار یکدیگر
-تداخل احجام و سطوح معلق در یک ترکیب هنرمندانه
فهرست مطالب
پروژه پاورپوینت دیکانستراکشن آنچه در این پروژه خواهید خواند:
فلسفه دیکانستراکشن
معماری دیکانستراکشن
نمونه های دیکانستراکشن
منابع
دیکانستراکشن در فارسی به ساختار زدایی، شالوده شکنی ، واسازی ، بنیان فکنی ، ساختار شکنی و بن فکنی ترجمه شده است ، شاید این کثرت اسامی به دلیل آن باشد که دیکانستراکشن یک نگرش چند وجهی و چند معنایی به دال و مدلول و هر نوع متنی دارد. و شاید هم به دلیل ان است که هنوز ابهامات و سوالات زیادی در مورد دیکانستراکشن در کشور ما وجود دارد .
از انجایی که مبانی دیکانستراکشن مستقیما از فلسفه دیکانستراکشن استخراج شده و به لحاظ اشنایی نسبتا اندک معماران با فلسفه این مکتب ، برای استنباط معماری دیکانستراکشن ابتدا لازم است فلسفه دیکا نستراکشن ،و مهمتر از ان ، زمینه های نظری این نحله فکری تبیین شود.
در نیمه اول قرن بیستم مهمترین مکتبی که ادامه دهنده فلسفه مدرن محسوب می شد ، فلسفه اصالت وجود بود. ژان پل سارتر (۱۹۸۰- ۱۹۰۵ ) ، فیلسوف فرانسوی ، پایه گذار این مکتب است . او خرد گرایی مدرن ، که توسط دکارت ،کانت و سایر بزرگان مدرن مطرح و تبیین شده بود ، را اساس فلسفه خود قرار داد . سارتر معتقد به خرد استعلایی (transcendental mind ) است. از نظر وی (( فرد ماهیت خویش را شکل می دهد و نباید از این عامل در مسیر شخصیت فرد غافل ماند … سارتر ازادی بی قید و شرط را از امکانات ذهن ادمی دانست . به نظر او ادمی ازاد است هر چه می خواهد اختیار کند و به همین جهت است که باید او را مسئول انتخاب های خود دانست )).
این پروژه(پروژه پاورپوینت دیکانستراکشن)علاوه بر تحقیق مورد نظرتان, برای درس معماری معاصر موثر است.
این پروژه شامل ۹۵ اسلاید می باشد.
موفق باشید
پاورپوینت معماری, پروژه پاورپوینت دیکانستراکشن, معماری معاصر, معماری دیکانستراکشن ,معماری معاصر, پاورپوینت معماری , فلسفه دیکانستراکشن , تحلیل بنا, منابع , پاورپوینت معماری