استاندارد ها و ضوابط
مقدمه:
معرفی سازمان های مختلف:
ضوابط و طبقه بندی سازمان جهانی و جهانگردی در مورد هتلهای خاورمیانه
WTO
دفتر تحقیقات و معیارهای فنی سازمان برنامه و بودجه (نشریه 143)
نتیجه :
مدارک قابل ارائه و نقشه های فنی
الف : هتل از نظر مکان و موقعیت :
ب : هتل از نظر تعداد اتاق :
پ : هتل از نظر نوع طرح و برنامه :
ت : هتل از نظر نوع میهمان
ث : هتل از نظر مدت اقامت :
زمین و شرایط آن
- ساختمانهای جداگانه
ورودی
ورودی اصلی هتل
ورودی سالنهای اجتماعات
ورودی رستوران
ورودی اتوبوسهای تور
ورودی مجزا برای قسمت سوئیتها آپارتمانها
سیر کولاسیون خارجی:
تجهیزات لازمه برای ورودی ها :
لابی
پذیرش
نماز خانه
امور اداری
پیشخوان لابی و دفتر لابی
حسابداری
مدیریت ارشد
فروش و تدارکات
پیشخوان دفتر لابی
اهداف طراح پیشخوان لابی :
تلفن
رستوران
جدول ابعاد صندلی
پیشخوان صرف نوشیدنی
کافی شاپ
آشپزخانه
فروشگاه ها
واکسی
اطاق های مهمان
واحد مسکونی مدیر
سرویس های بهداشتی اطاق ها
سرویس های بهداشتی عمومی
روم سرویس ها
حیاط خلوت
راهروها
پله و آسانسور
فضاهای خدماتی
سردخانه ها
سردخانه نگهداری انواع گوشتها (زیر صفر).
سردخانه نگهداری انواع سبزیجات (بالای صفر).
رختشوی خانه ها
و کارمندان بخش کارگران
انبارها
موتورخانه
پارکینگ
مشخصات پارکینگ:
سالن اجتماعات
استخرها
علائم گرافیکی
لوله کشی
سیستم اعلام و اطفاء حریق
بخش فنی