فهرست مطالب
ضوابط و استاندارد ها هتل 5 ستاره
هتل 5 ستاره
ضوابط کلی هتل 5 ستاره
حوزه بندی فضاها
حوزه عمومی
ورودی
لابی
تفکیک فضایی لابی
فضاهای ارتباطی
1)راه پله :
2) راهروها :
3)اسانسور :
روابط موجود در هتل اترک
حوزه اقامتی:
اتاق 1نفره:
اتاق 2نفره:
نمونه
طرحهای مختلف اتاق مهمان
سوئیت:
سوئیت 1 خوابه
سوییت لوکس وبزرگ: مساحت آن87مترمربع
حوزه اداری
پذیرش و بخش اداری وابسته به آن
بخش مالی و حسابداری
بخش اجرایی
بخش برگزار کننده سمینارها و کنفرانسها و نمایشگاهها
فضای اداری هتل سلام:
دیاگرام بخش اداری
نمودار مجاورت فضاهای مربوط به کارکنان
تفریحی
کلوپ ورزشی / بدنسازی Health club
استخر شنا
استخر کمعمق و جکوزی
استخر سرپوشیده
حوزه فرهنگی
سالن امفی تاتر
امفی تئاتر هتل قصر .طبقه چهارم
سالن برگزاری جشنها
سالن کنفرانس
سالن همایش
سالن اجتماعات
دیاگرام روابط
حوزه خدماتی
اشپزخانه
آماده سازی مواد غذایی و نگهداری آن
بارانداز تحویل، و انبار
دیاگرام آشپزخانه هتل
دیاگرام ارتباطی آشپزخانه و لابی :
دیاگرام ارتباط عمودی آشپزخانه :
طبقه بندی پارکینگ :
پارکینگ عمومی برای مسافران
پارکینگ اختصاصی کارکنان و خدمات
پارکینگ اختصاصی برای تالار ها
استاندارد های پارکینگ اتومبیل:
• طرح پارکینگ
• جایگاه های پارک
• انواع رامپ
• شیب انتقالی (شیب رامپ وعرض آن )
• استاندارد های پارکینگ اتومبیل:
رستوران
رعایت نکاتی برای بهتر و ایده آل بودن رستوران
نکاتی که باید در طراحی رستوران مد نظر باشد:
کافی شاپ
نمونه
رختشویخانه (لاندری )
دیاگرام بخش رختشویخانه
پلان رختشویخانه هتل
دیاگرام بخش خانه داری
محل قرارگیری خانه داری درطبقات
سرویس
موتور خانه و تاسیسات
موتور خانه و موقعیت مکانی
جدول اندازه فضا های تاسیسات و موتور خانه
نمودار مجاورت فضا ها
دیاگرام عملکردی فضا های تاسیسات
دیاگرام ارتباط بصری فضا ی تاسیسات
تهویه
فضاهای انباری هتل
انبارموقت:
انبار مرکزی :
تفکیک فضاهای انبارها در هتل:
انواع بار انداز
فضای بار انداز مواد اولیه/زباله و انبار عمومی :
دیاگرام ارتباطی بارانداز دریافت :
فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور ازدید)
استانداردهای نویفرت