پاورپوینت بررسی برنامه فيزيكي و ریز فضاهای طراحی هتل
عنوان فضا
|
زیر مجموعه
|
درصد
|
تعداد
|
زیربنای
حداقل
|
زیربنای
پیشنهادی
|
زیربنای کل
|
جمع
|
اتاقها
|
اتاق یک نفره
|
12%
|
12
|
17
|
18
|
216
|
3874
|
اتاق دونفره یک تخته(دوبل)
|
45%
|
45
|
19
|
22
|
990
|
اتاق دونفره دوتخته جدا( تئوئین)
|
35%
|
35
|
24-22
|
24
|
840
|
سوئیت
|
4%
|
8
|
45-40
|
45
|
360
|
کینگ
|
4%
|
8
|
50
|
50
|
400
|
راهروها
|
|
|
|
1068
|
1068
|
لابی
|
نشیمن
|
|
|
130
|
150
|
150
|
298
|
دفتر
اداری
لابی
|
پذيرش
|
|
|
|
12
|
12
|
دفتر حسابداری
|
|
|
|
22
|
22
|
دفتر مدیر اجرایی
|
|
|
50
|
60
|
60
|
دفتر فروش و تدارکات
|
|
|
40
|
54
|
54
|
آشپزخانه
|
آبدارخانه کافی شاپ
|
50%
مساحت
رستوران
|
|
15
|
20
|
20
|
325
|
آماده سازی غذا
|
|
20
|
20
|
20
|
پخت اولیه
|
|
15
|
15
|
15
|
سالن پخت اصلی
|
|
80
|
100
|
100
|
آماده سازی سبزیجات
|
|
12
|
12
|
12
|
قصابی و پاکسازی گوشت
|
|
12
|
12
|
12
|
نانوایی و شیرینی پزی
|
|
20
|
20
|
20
|
انبارظروف
|
2
|
12
|
12
|
24
|
انبار آشپزخانه
|
|
15
|
15
|
15
|
اتاق مسئول آشپزخانه
|
|
12
|
12
|
12
|
سرد خانه ها
|
2
|
20
|
20
|
40
|
شستشو و جمع آوری ظروف
|
|
15
|
18
|
18
|
تحویل و پیشخوان سرو غذا
|
|
15
|
18
|
18
|
رستوران
|
رستوران اصلی
|
|
|
150
|
300
|
300
|
450
|
عنوان فضا
|
زیر مجموعه
|
درصد
|
تعداد
|
زیربنای
حداقل
|
زیربنای
پیشنهادی
|
زیربنای کل
|
جمع
|
انبار ها
|
انبار آذوقه خوشک
|
|
1
|
20
|
40
|
40
|
182
|
انبار نوشیدنی
|
|
1
|
15
|
20
|
20
|
انباروسائل و ملزومات هتل
|
|
2
|
20
|
20
|
40
|
انبار زباله
|
|
1
|
15
|
15
|
15
|
اتاق مسئول انبارداری
|
|
1
|
12
|
15
|
15
|
دفتر خرید
|
|
1
|
12
|
12
|
12
|
انبار موقت
|
|
1
|
20
|
25
|
25
|
فضای توزین و کنترل اجناس و دریافت کالا
|
|
1
|
15
|
15
|
15
|
بارانداز
|
محل دریافت کالا
|
|
2
|
|
20
|
40
|
55
|
محل خروج زباله
|
|
1
|
|
15
|
15
|
خدماتی کارکنان
|
نگهبانی و کارت زنی
|
|
1
|
6
|
9
|
9
|
188
|
پذیرش کارکنان
|
|
1
|
9
|
12
|
12
|
رختکن (اقایان و خانم ها )
|
|
2
|
20
|
40
|
80
|
حراست
|
|
1
|
9
|
9
|
9
|
مدیریت پرسنل
|
|
1
|
12
|
12
|
12
|
مدیریت و سرپرست خانه داری
|
|
1
|
12
|
12
|
12
|
سرویس بهداشتی پرسنل
|
|
2
|
3
|
3
|
6
|
اتاق کمکهای اولیه
|
|
1
|
9
|
9
|
9
|
آبدارخانه
|
|
1
|
9
|
9
|
9
|
غذاخوری پرسنل
|
|
1
|
30
|
35
|
35
|
نمازخانه پرسنل
|
|
1
|
15
|
15
|
15
|
|
|
|
|
|
|
پارکینگ
|
|
|
25
|
15
|
15
|
375
|
375
|
کافی شاپ
|
|
|
1
|
100
|
150
|
150
|
150
|
ورزشی
|
استخر
|
|
1
|
75
|
120
|
120
|
200
|
کلوپ ورزشی
|
|
1
|
|
45
|
45
|
عنوان فضا
|
زیر مجموعه
|
درصد
|
تعداد
|
زیربنای
حداقل
|
زیربنای
پیشنهادی
|
زیربنای کل
|
جمع
|
سالن ها
|
سالن چند منظوره
|
|
1
|
|
120
|
120
|
560
|
سالن برگذاری جشن
|
|
2
|
|
220
|
440
|
خانه داری و لاندری
|
طبقات
|
فضای پشتیبانی اطاقها (خانه داری)
|
|
به تعداد طبقات
|
12
|
20
|
160
|
551
|
روم سرویس
|
|
9
|
12
|
96
|
سالن اصلی
|
مدیریت و سرپرست خانه داری
|
|
1
|
12
|
12
|
12
|
انبار البسه و ملحفه چرک
|
|
1
|
|
40
|
40
|
سالن اصلی لاندری
|
|
1
|
100
|
150
|
150
|
انبار ملحفه تمیز
|
|
1
|
|
25
|
25
|
فضای اتوکشی
|
|
2
|
|
15
|
30
|
انبارمواد شوینده
|
|
1
|
|
12
|
12
|
انبار لباس کارکنان
|
|
1
|
|
12
|
12
|
دوزندگی و خیاطی
|
|
1
|
|
15
|
15
|
خدماتی
|
آسانسورهای مسافرین
|
|
1
|
4
|
4
|
32
|
260
|
آسانسورهای خدماتی
|
|
3
|
2.5
|
2.5
|
20
|
سرویس پله عمومی
|
|
2
|
15
|
20
|
40
|
سروس پله پرسنل
|
|
1
|
15
|
15
|
15
|
انبار چمدان و ایستگاه پادو
|
|
1
|
|
12
|
12
|
سرویس بهداشتی عمومی
|
|
4
|
3
|
12
|
12
|
کافی نت
|
|
1
|
|
25
|
25
|
نمازخانه
|
|
2
|
20
|
40
|
40
|
اتاق پزشک
|
|
1
|
|
15
|
15
|
تفریحی
|
گیم نت
|
|
1
|
|
25
|
25
|
50
|
اتاق نگهداری کودکان زیر 7 سال
|
|
1
|
|
25
|
25
|
عنوان فضا
|
زیر مجموعه
|
درصد
|
تعداد
|
زیربنای
حداقل
|
زیربنای
پیشنهادی
|
زیربنای کل
|
جمع
|
تاسیسات و مهندسی
|
اتاق پست آتشنشانی و بالابرها
|
|
1
|
|
10
|
10
|
307
|
اتاق تجهیزات تلفن
|
|
1
|
|
10
|
10
|
اتاق مدیریت مهندسی
|
|
1
|
12
|
12
|
12
|
اتاق برق اضطراری
|
|
1
|
|
10
|
10
|
انبار لوازم فنی
|
|
1
|
|
10
|
10
|
تجهیزات مهندسی
|
|
1
|
|
15
|
15
|
کارگاه ها
|
|
2
|
|
15
|
30
|
سالن اصلی موتور خانه
|
|
1
|
100
|
180
|
180
|
راهروها
|
|
|
|
|
30
|
تجاری
|
فروش عطر
|
|
1
|
|
15
|
15
|
60
|
فروش جواهرات
|
|
1
|
|
15
|
15
|
فروش سوغات شهرستان ترکمن
|
|
1
|
|
15
|
15
|
صنایع دستی
|
|
1
|
|
15
|
15
|
|
در مجموع زیر بنای پیشنهادی برابر است با
|
7885
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|