بررسی و تحلیل اجمالی هتل سلام - طرح معماری 4
فهرست مطالب
بررسی و تحلیل اجمالی هتل سلام
طرح معماری 4
مشخصات هتل:
پلان طبقه همکف
سیرکولاسیون:
تحلیل:
لابی
سرویس دهی کافی شاپ
کافی نت و کابین تلفن
تاکسی سرویس
پذیرش
مدیر داخلی
فضای اداری:
خروجی اضطراری
سرویس بهداشتی در لابی
آسانسور ها
رستوران
سالن کنفرانس
استفاده از پارتیشن برای تفکیک فضا در رستوران
وید باعث ایجاد کیفیت فضایی در فضای رستوران
فضای قبل ورود به آشپز خانه هتل
VIP
فضای سالاد زنی
ارتباط نامناسب این فضا با آشپز خانه
آشپزخانه
انبار سرد
بالا بر غذا به صبحانه خوری
شست وشوی ظروف و قابلمه ها
فضای آماده سازی گوشت و کباب زنی
بار انداز و انبار آشپز خانه
فضای سبز حیاط
سیرکولاسیون:
صبحانه خوری
فضای سرویس دهی صبحانه خوری
آشپز خانه صبحانه خوری
دید از داخل صبحانه خوری به فضای گلخانه
دید از صبحانه خوری به فضای لابی
سرویس بهداشتی در صبحانه خوری
پله خطی ارتباط لابی وصبحانه خوری
پلان طبقات
پلان طبقات 1، 3، 5، 7
فضای انتضار اسانسورها در طبقات
راهرو بین اتاق ها ،
کارت زنی پرسنل
پلان طبقات 2، 4، 6، 8، 9
خانه داری
اتاق خواب ها و آپارتمان ها
طبقه 1-و2-
پلان طبقه 1-
پلان طبقه 2-
انبار مرکزی هتل
انبار مواد شوینده
لاندری
سالن بیلیارد
ورودی استخر و سونا
قسمت رختکن استخر
قسمت سونای خشک در زیرزمین
استخر هتل
قسمت اداری در زیرزمین
قسمت غذا خوری کارکنان
تاسیسات استخر
تاسیسات
نانوایی
ورودی به پارکینگ
پارکینگ